Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Halsteren

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (3km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (26km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (45km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat mag u van mij, Bart Verberne, als scheidingsmediator regio Halsteren verwachten?

Ik ben een MfN familiemediator, waarmee ik u kan garanderen dat ik uw scheidingsproces op een betrokken en professionele wijze zal begeleiden. Al uw vraagstukken over uw huis, hypotheek, pensioenverdeling, boedelverdeling, alimentatie en kindproblematiek van uw scheiding zullen wij samen behandelen en beantwoorden. Door mijn juridische achtergrond kan ik alle afspraken op een juridisch verantwoorde wijze vastleggen.

Ik werk graag oplossingsgericht, waarbij het creëren van uw toekomst centraal staat. Als scheidingsmediator in Halsteren heb ik het uitgangspunt dat het maken van goede en passende keuzes de enige manier is om de relatie op een goede manier af te ronden. Door mijn jarenlange ervaring en professionaliteit als mediator, denk ik creatief met u mee om goede en passende keuzes te maken zodat uw relatie op een goede manier afgerond wordt.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Halsteren

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bart Verberne

Na mijn juridische opleiding die ik in 2000 afgerond heb, ben ik mij gaan specialiseren in mediation. Nadien ben ik een erkend familiemediator en rechtbankmediator geworden. Al de financiële, emotionele en juridische aspecten, evenals de eventuele kindproblematieken van een scheidingsproces zijn bij mij als uw scheidingsmediator in Halsteren in vertrouwde handen.

Wat is mijn drijfveer?

Een scheidingsproces gaat vaak gepaard met veel emoties. Als mediator in Halsteren bied ik u graag de ruimte om de emoties te uiten. Het uiten van de emoties met de koppeling met de behoefte die daar achter zit, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zullen zijn. U zal op die manier met meer duidelijkheid en inzicht richting huiswaarts gaan.

Mede door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Halsteren, weet ik hoeveel verschil een scheidingsmediator kan maken in een scheidingsproces. Mede door mediation worden er veel tastbare succes geboekt. De succesvolle afronding van een scheidingsproces geeft mij erg veel voldoening, hieraan ontleen ik de energie en motivatie om elk scheidingsproces succesvol af te ronden.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Halsteren

Ik heb er alle begrip voor dat u overdag niet uw scheiding kunt regelen. Om die reden stel ik mij graag voor u in de avonden en zaterdagen beschikbaar, indien u niet anders kan. Is het bezwaarlijk voor u om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Het draait immers om een goede afronding van uw relatie.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Pas als u ervan overtuigd bent dat er een klik is tussen u en mij, gaan wij plannen maken om uw scheiding op een goede manier af te ronden.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne