Herman Schaeffer

Terborchstraat 7
8011GD Zwolle

T 038 202 3642
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Harde

Herman Schaeffer

  • Terborchstraat 7
  • 8011GD Zwolle
  •  
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Wat mag u van Herman Schaeffer als scheidingsmediator in regio Harde verwachten?

Een scheiding brengt veel onrust en chaos met zich mee. Niet op de laatste plaats vanwege de vele zaken die geregeld moeten worden. Met mij als mediator heeft u iemand die gedurende het hele proces het overzicht houdt. Dit zorgt voor meer rust en geeft ruimte voor een positieve kijk op de toekomst van u en uw eventuele kinderen. Buiten de financiële en juridische factoren, zijn ook de emotionele aspecten van een scheiding bij mij in goede handen. Bij het maken van afspraken houd ik eveneens rekeningen met de belangen van uw (eventuele) kinderen. Op deze manier kunnen zij zich ongestoord verder ontwikkelen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Harde

Wie is Herman Schaeffer?

Vanwege mijn passie voor mensen heb ik mij als mediator in Harde gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Verder ben ik rechtbankmediator, MfN-registermediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde bijstand, dan maakt u hier via mij aanspraak op. Door mijn ruime werk- en levenservaring en financiële en juridische expertise kan ik als scheidingsmediator in Harde mensen in conflictsituaties op een onderscheidende wijze helpen.

Fundament leggen voor de toekomst

Ik heb meerdere keren te maken gehad met mensen in conflictsituaties in mijn arbeidsverleden. Ik merkte op hoezeer de rol van scheidingsmediator het verschil kon maken. Als scheidingsmediator in Harde haal ik dan ook veel energie en motivatie om toekomstige conflictsituaties op een succesvolle manier af te ronden.

Het is mijn taak om een stevig fundament te leggen voor een zorgeloze toekomst. Dit realiseer ik door rekening te houden met de belangen van uzelf, uw (ex-)partner en eventuele kinderen. Alle afspraken worden zorgvuldig vastgelegd in het convenant. Eventuele afspraken met betrekking tot uw kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Harde?

Het liefst werk ik uiteraard overdag, maar ik begrijp dat dit wellicht niet uitkomt in uw situatie. Vandaar dat ik ook bereid ben om op zaterdagen of in de avonden met u af te spreken.

Bel of mail Dé ScheidingsMediator Harde voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bent u ervan overtuigd dat er een klik is? Dan zal ik de verdere planning rondom uw scheidingsproces in orde maken.

Interessante artikelen