Herman Schaeffer

P.J. Oudweg 4
1314CH Almere

T 036 202 3571
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Harderwijk

Herman Schaeffer

  • P.J. Oudweg 4
  • 1314CH Almere
  •  
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Wat mag u van mij, Herman Schaeffer, als uw scheidingsmediator regio Harderwijk verwachten?

Zodra men besluit om te gaan scheiden, neemt de kwaliteit van het wederzijds begrip en de onderlinge communicatie veelal af. Dit komt vaak door de tegengestelde emoties die de overhand voeren. Echter liggen er onder die emoties vaak nog boodschappen verscholen waar aandacht aan besteed moet worden. Wordt er aan deze boodschappen gewerkt en besteden we er aandacht aan, dan kunnen er afspraken worden gemaakt over zaken als financiën, kinderen, pensioenverdeling en alimentatie. Als mediator in Harderwijk help ik u graag gedurende het scheidingsproces.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Harderwijk

Zoekt u een mediator in Harderwijk?

Als gespecialiseerd scheidingsmediator kan ik voor alle betrokken partijen de belangen in echtscheidingssituaties verdedigen. Door mijn focus als Family Mediator, ben ik er niet alleen voor de ex-partners, maar ook voor de kinderen. Uiteindelijk zitten zij ook in een scheidingssituatie, en willen we het zo goed mogelijk voor hen regelen. Ik heb een ware passie voor het vak en krijg er energie van als ik een scheidingssituatie tot een zodanig einde breng dat de ex-partners met een (licht) positief gevoel hun eigen weg in kunnen slaan. Ik ben ook rechtbankmediator en sta ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand wat ervoor zorgt dat ik voor u subsidie kan aanvragen, mits u daar recht op heeft.

Hulp bij scheiden van een scheidingsbemiddelaar

Mensen hebben de kracht om in zware en moeilijke tijden te kunnen handelen om het beste te doen. Hierbij is de hulp van een professional in vrijwel alle gevallen gewenst. Mijn doel als scheidings mediator in Harderwijk is om jullie beiden in een moeilijke levensfase weer in kracht te brengen en dat er juiste afspraken worden gemaakt voor jullie zelf en de kinderen. Het succes hiervan geeft mij telkens weer inspiratie om in volgende situaties weer het beste van mijn kennen en kunnen te geven.

Zowel mijn taak alsook mijn uitdaging als scheidings mediator in Harderwijk is om te luisteren naar beide partijen en in jullie boodschappen de emoties te horen waarmee we aan het werk gaan en afspraken kunnen maken over de toekomst. De afspraken die we maken leg ik als scheidingsbemiddelaar vast in een echtscheidingsconvenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Voor mij is het doel dat jullie kinderen in de toekomst de scheiding als een lastige en verdrietige periode zullen ervaren, maar dat zij wel trots zijn hoe jullie als ouders hiermee zijn omgegaan.

Afspraak maken met Dé Scheidings Mediator in Harderwijk?

U kunt mij mailen of bellen voor het maken van een afspraak voor een eerste kennismaking. Ervaart u een klik, dan zullen we de planning voor het verdere proces opstellen. Tevens kan ik u een inschatting geven van de kosten van echtscheiding. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin!

Interessante artikelen