Samira Akbari

Veluwezoom 5
1327AA Almere

T 036 202 3571
E [email protected]

Mediator Harderwijk

Samira Akbari

  • Albert Einsteinweg 4
  • 8218NH Lelystad
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Lelystad (17km)
Albert Einsteinweg 4, 8218NH Lelystad
Almere (26km)
Veluwezoom 5, 1327AA Almere
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Samira Akbari

Wat u van scheidingsmediator Samira Akbari mag verwachten

Helderheid, structuur en overzicht in het scheidingsproces, met veel aandacht voor de mensen zelf én hun kinderen. Dat is wat u van mij als scheidingsmediator in Harderwijk mag verwachten. Samen ontvlechten we stap voor stap de ‘relatievlecht’ en leggen we de basis voor een goed toekomstperspectief voor alle betrokkenen. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik u graag meer. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Samira Akbari

Uw mediator in Harderwijk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Samira Akbari

Ik ben geboren in Afghanistan en opgegroeid in Nederland. Ik kwam voor het eerst in aanraking met mediation toen ik een stage volgde voor mijn studie rechten. Het effect dat het werk van mijn stagebegeleidster had op haar cliënten, deed mij beseffen wat de kracht en impact van mediation kan zijn. Bij binnenkomst probeerden ze oogcontact te vermijden, maar na afloop lachten ze samen. Ik vond het prachtig en besloot om de opleiding tot mediator te gaan volgen. Sindsdien mag ik mijzelf MfN-geaccrediteerd familiemediator noemen en in 2017 heb ik een eigen praktijk geopend.

Maatwerk bij echtscheiding in Harderwijk

Ieder echtpaar is uniek, dus iedere echtscheiding eveneens. Als scheidingsmediator in Harderwijk bied ik u de kans om uw huwelijk op een passende manier af te ronden. Onder mijn leiding gaat u samen in gesprek om afspraken te maken waar u zich allebei in kunt vinden. We bespreken stap voor stap alles wat er bij een echtscheiding hoort. Ik attendeer u bijvoorbeeld op juridische valkuilen en financiële en fiscale details. Op die manier ontstaat er helderheid, structuur en overzicht en bent u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen voor de toekomst. Ik zorg vervolgens voor de juridisch correcte vastlegging van de afspraken in het echtscheidingsconvenant.

Bij mediation draait het echter om veel meer dan alleen de cijfertjes. U gaat niet voor niets uit elkaar, dus vaak laat een echtscheiding een bittere nasmaak achter. Door samen in gesprek te gaan en – misschien voor het eerst in lange tijd – weer echt naar elkaar te luisteren, kan die nasmaak verzacht worden.

In de praktijk blijkt vaak dat cliënten elkaar weer leren begrijpen en weer helder kunnen nadenken. Een waardige afsluiting van het huwelijk draagt er vaak aan bij dat ex-partners ook na hun huwelijk nog goed door één deur kunnen.

Kinderen bij echtscheiding in Harderwijk

Dat laatst is natuurlijk vooral belangrijk wanneer u kinderen heeft. In dat geval zorg ik ervoor dat u tijdens en na de scheiding voldoende begeleiding krijgt. Dat doe ik onder meer met praktische tips. Ik leg bijvoorbeeld uit hoe u kunt voorkomen dat uw kinderen in een loyaliteitsconflict belanden en wat u kunt doen wanneer de kinderen zich actief beginnen te bemoeien met de echtscheiding. Mijn begeleiding van ouders in Harderwijk is erop gericht dat de negatieve impact van de scheiding voor de kinderen zo beperkt mogelijk blijft.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens een scheiding komt er veel op u af. Vaak hoor ik van cliënten dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Wilt u chaos voorkomen en rust, structuur en overzicht in uw scheidingsproces in Harderwijk aanbrengen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 036 202 3571
Interessante artikelen
036 202 3571 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Samira Akbari