Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (5km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Marum (23km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat kunt u van mij, Arold Boersma, als scheidingsmediator regio Haren verwachten?

Wanneer u en uw partner besluiten om de partnerrelatie te beëindigen, breekt er een onzekere periode aan. U dient over onder andere de inboedel, alimentatie, zorg voor de kinderen en de woning beslissingen te nemen. Als ervaren MfN-mediator kan ik u tijdens dit proces begeleiden bij het maken van afspraken op zowel juridisch als relationeel gebied. Ik zorg er als mediator in Haren voor dat er afspraken tot stand komen op basis van de wensen en belangen van alle betrokkenen en dat deze pas worden vastgelegd bij volledige overeenstemming.

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Haren

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Arold Boersma: uw mediator

Mijn werkwijze als scheidingsmediator met een ICT achtergrond wordt gekenmerkt door transparantie, betrokkenheid, deskundigheid en efficiëntie. Ik sta klaar voor alle betrokkenen, dus ook voor uw eventuele kinderen. Ik vind het als MfN geaccredtiteerd familiemediator in Haren erg belangrijk dat er tijdens de scheiding ook voldoende aandacht en ruimte voor de gevoelens van de kinderen is en daarom kan ik desgewenst ook met hen praten. Op deze manier worden hun wensen ook kenbaar gemaakt.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator in Haren

Indien u op zoek bent naar een deskundige en ervaren scheidingsbemiddelaar, bent u bij mij aan het juiste adres. Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Haren voor een eerste kennismaking. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Ook dan kunt u contact met mij opnemen. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin!

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma