mr. Astrid Staal

Raadhuisplein 7
9641AW Veendam

T +31598203521
E astrid.staal@descheidingsmediator.nl

Mediator Haren

mr. Astrid Staal

  • Raadhuisplein 7
  • 9641AW Veendam
  •  
+31598203521 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator Ombudsman
Scheidingsbemiddelaar mr. Astrid Staal

Wat kunt u van mij, mr. Astrid Staal, als scheidingsmediator regio Haren verwachten?

Wanneer u en uw partner besluiten om de partnerrelatie te beëindigen, breekt er een onzekere periode aan. U dient over onder andere de inboedel, alimentatie, zorg voor de kinderen en de woning beslissingen te nemen. Als ervaren MfN-mediator kan ik u tijdens dit proces begeleiden bij het maken van afspraken op zowel juridisch als relationeel gebied. Ik zorg er als mediator in Haren voor dat er afspraken tot stand komen op basis van de wensen en belangen van alle betrokkenen en dat deze pas worden vastgelegd bij volledige overeenstemming.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Astrid Staal

Uw mediator in Haren

mr. Astrid Staal: uw mediator

Mijn werkwijze als scheidingsmediator met een juridische achtergrond wordt gekenmerkt door transparantie, betrokkenheid, deskundigheid en efficiëntie. Ik sta klaar voor alle betrokkenen, dus ook voor uw eventuele kinderen. Ik vind het als scheidingsmediator in Haren erg belangrijk dat er tijdens de scheiding ook voldoende aandacht en ruimte voor de gevoelens van de kinderen is en daarom kan ik desgewenst ook met hen praten. Op deze manier worden hun wensen ook kenbaar gemaakt.

Deskundige begeleiding van begin tot eind

Heeft u of uw partner een laag inkomen en geen eigen vermogen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor gesubsidieerde mediation.

U betaalt in dat geval slechts een eenmalige kleine bijdrage. Deze zogenaamde toevoeging kan ik als scheidingsmediator in Haren voor u aanvragen.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator in Haren

Indien u op zoek bent naar een deskundige en ervaren scheidingsbemiddelaar, bent u bij mij aan het juiste adres. Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Haren voor een eerste kennismaking. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Ook dan kunt u contact met mij opnemen. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin!

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info