Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Groningen (5km)
Martinikerkhof 29
9712 JH Groningen
Mediator Marum (23km)
Westerweg 28A
9824 PH Noordwijk

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Arold Boersma: uw mediator

Mijn werkwijze als scheidingsmediator met een ICT achtergrond wordt gekenmerkt door transparantie, betrokkenheid, deskundigheid en efficiëntie. Ik sta klaar voor alle betrokkenen, dus ook voor uw eventuele kinderen. Ik vind het als MfN geaccredtiteerd familiemediator in Haren erg belangrijk dat er tijdens de scheiding ook voldoende aandacht en ruimte voor de gevoelens van de kinderen is en daarom kan ik desgewenst ook met hen praten. Op deze manier worden hun wensen ook kenbaar gemaakt.

Wat anderen over Mediator Haren zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator in Haren

Indien u op zoek bent naar een deskundige en ervaren scheidingsbemiddelaar, bent u bij mij aan het juiste adres. Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Haren voor een eerste kennismaking. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Ook dan kunt u contact met mij opnemen. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin!