Richard Loedeman

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Hasselt

Richard Loedeman

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (7km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Richard Loedeman

Dit kan Richard Loedeman als scheidingsmediator voor jullie betekenen

Een scheiding is het begin van een nieuwe toekomst. Hoe die eruit gaat zien is voor een belangrijk deel afhankelijk van de afronding van het huwelijk. Onverwerkte emoties en slecht geregelde financiële zaken, kunnen nog jarenlang voor problemen zorgen. Dat terwijl het dankzij mediation mogelijk is om in goede harmonie en met heldere afspraken afscheid van elkaar te nemen als partners. Mijn naam is Richard Loedeman en als scheidingsmediator in Hasselt help ik jullie daar graag bij. Willen jullie meer weten? Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een kennismaking.

Contact opnemen

Contact opnemen met Richard Loedeman

Uw mediator in Hasselt

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Richard Loedeman is scheidingsmediator in Hasselt

Hoewel mediation in grote lijnen altijd op dezelfde manier verloopt, heeft iedere mediator natuurlijk zijn eigen persoonlijkheid, kwaliteiten en stijl. Cliënten omschrijven mij onder meer als rustig, deskundig, meedenkend, duidelijk en meelevend.

Als scheidingsmediator in Hasselt is het mijn doel om cliënten te helpen om hun scheiding op alle fronten zo goed mogelijk te verwerken. Daarbij is de emotionele afhechting van het huwelijk misschien nog wel het belangrijkst. Een scheiding is voor alle betrokkenen een verlies, met een bijbehorend rouwproces. Daarin ondersteun ik jullie, bijvoorbeeld door jullie allebei de kans te geven om jullie verhaal te doen. Gehoord worden en zelf ook écht luisteren naar de ander, leidt vaak tot hernieuwd onderling respect. Frustraties, boosheid en verdriet – die bij het begin van de mediation vaak nog erg hoog zitten – krijgen langzaamaan een plekje en raken op de achtergrond.

Een goed geregelde echtscheiding in Hasselt

Het maken van goede afspraken over de financiële, juridische en praktische aspecten van de scheiding behoort eveneens tot de mediation in Hasselt. Ook dat gaat vaak een stuk makkelijker wanneer de heftigste emoties niet meer in de weg zitten. Jullie maken zelf afspraken over bijvoorbeeld de verdeling van de gezamenlijke spullen. Als mediator ben ik daarbij geen scheidsrechter of adviseur, maar treed ik op als onbevooroordeeld gespreksleider.

Ik ondersteun jullie met informatie en probeer ervoor te zorgen dat jullie samen het optimale resultaat bereiken. Daarbij hoort soms ook de waarschuwing dat een goed compromis aan beide kanten een beetje pijn doet. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Inzicht in de situatie van kinderen bij echtscheiding in Hasselt

Het is geen geheim dat kinderen regelmatig de dupe worden van de echtscheiding van hun ouders. Als mediator in Hasselt probeer ik dat vanzelfsprekend te allen tijde te voorkomen. Samen gaan we in gesprek over de kinderen. Daarbij geef ik jullie inzicht in hun situatie en het proces dat zij tijdens de scheiding doormaken. Ook geef ik jullie handvatten om met hen het gesprek aan te gaan. Daarnaast gaan we bezig met het maken van afspraken over de toekomstige zorg voor de kinderen, om zodoende te komen tot een goed ouderschapsplan.

Maak een afspraak met Richard Loedeman

Als mediator in Hasselt bied ik jullie de kans om op een waardige manier jullie huwelijk af te sluiten en een stevige basis te leggen voor een toekomst zonder elkaar. Honderden stellen gingen jullie al voor. Mag ik ook jullie helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek maak ik graag met jullie kennis.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

KampenMeppelDalfsenHasselt
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Richard Loedeman