Herman Schaeffer

Terborchstraat 7
8011GD Zwolle

T 038 202 3642
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Hasselt

Herman Schaeffer

  • Terborchstraat 7
  • 8011GD Zwolle
  •  
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Wat kunt u van Herman Schaeffer, scheidingsmediator regio Hasselt, verwachten?

Een scheiding brengt veel onrust en chaos met zich mee. Dit zorgt ervoor dat het voor u vaak onmogelijk lijkt om te weten wat het beste voor u is. Als scheidingsmediator in Hasselt zorg ik ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien en u gedurende het proces voortdurend overzicht houdt. Er wordt aan alles gedacht en op alle gebieden worden er eerlijke en weloverwogen afspraken gemaakt. Echter beperkt mijn deskundigheid zich niet enkel tot de juridische en financiële aspecten van scheiding, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. Hierdoor zijn de belangen van eventuele kinderen bij mij als mediator in Hasselt in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Hasselt

Maak kennis met Herman Schaeffer

Door mijn passie voor mensen in (dreigende) conflictsituaties heb ik mij als mediator gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Tevens ben ik als scheidingsmediator in Hasselt aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunt u, indien u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand. Daarnaast ben ik rechtbankmediator en kan ik dankzij mijn juridische en financiële deskundigheid en mijn rijke werk- en levenservaring mensen in een scheiding op een professionele wijze helpen. Uw scheiding is bij mij in goede handen.

Afronding van de conflictsituatie

In mijn arbeidsverleden merkte ik hoezeer het vak van scheidingsmediator verschil kan maken in een conflictsituatie. Als scheidingsmediator in Hasselt geeft een succesvolle afronding van het conflict mij telkens weer bijzonder veel motivatie en energie, waardoor ik ook een volgende scheidingszaak op een succesvolle

wijze wil afronden. Als scheidingsmediator help ik u het verleden af te sluiten en wordt er een basis gelegd voor de toekomst. Zijn er op alle gebieden duidelijke afspraken gemaakt waarmee u en uw (ex-)partner het over eens zijn? Dan zorg ik voor een juridische vastlegging in het convenant en, indien relevant, in een ouderschapsplan.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Hasselt?

Net als u werk ik het liefst overdag. Maar vanwege werk en eventuele kinderen begrijp ik ook dat het regelen van uw scheiding overdag niet altijd mogelijk is. Daarom ben ik dan ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken.

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen middels e-mail en ook telefonisch ben ik te bereiken. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan zal ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces met u opstellen.

Interessante artikelen