Tanja Dohmen

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Hattem

Tanja Dohmen

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (7km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat mag u van Tanja Dohmen als mediator Hattem verwachten?

In de periode van scheiding krijgt u te maken met veel onrust en chaos en dient u veel zaken te regelen, terwijl uw hoofd daar vanwege alle emoties eigenlijk niet naar staat. Als mediator Hattem zorg ik ervoor dat er aan alles wordt gedacht en u gedurende het scheidingsproces overzicht houdt. Dit geeft u rust en zorgt voor een positieve kijk op de toekomst. Mijn deskundigheid wordt niet beperkt tot enkel de juridische en financiële aspecten van scheiding. Ook de emotionele kanten van het scheidingsproces zijn bij mij als mediator in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Hattem

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Tanja Dohmen

Wegens mijn passie voor mensen in een conflictsituatie heb ik mij als MfN-registermediator gespecialiseerd in bemiddeling bij echtscheiding. Tevens ben ik aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor u via mijn bemiddeling aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. Daarnaast ben ik eveneens rechtbankmediator en kan ik dankzij mijn financiële en juridische kennis en expertise gecombineerd met mijn rijke levens- en werkervaring mensen die zich in een conflictsituatie bevinden op eigenaardige wijze helpen. U komt dus terecht bij een professionele scheidingsmediator in Hattem.

De basis voor een nieuwe toekomst

In het verleden kwam ik vaak in aanmerking met mensen in conflictsituaties en merkte ik in hoeverre het vak van mediator verschil kan maken en kan zorgen voor concrete successen. Iedere succesvolle afronding van het scheidingsproces geeft mij als mediator in Hattem telkens weer bijzonder veel energie en motivatie om ook de volgende scheidingszaak weer succesvol af te ronden.

Bij het maken van afspraken houd ik uiteraard rekening met de belangen van beide partijen, alsook die van uw eventuele kinderen. Zodra er op alle gebieden weloverwogen afspraken zijn gemaakt zorg ik voor een juridische vastlegging in het convenant. De afspraken met betrekking tot uw eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Hattem?

Het liefst werk ik net als u overdag, maar uiteraard begrijp ik ook dat het regelen van uw scheiding voor u niet altijd overdag mogelijk is. Ik ben daarom ook bereid om in de avonden of op zaterdagen met u af te spreken als u niet anders kunt. U kunt langskomen bij mij op kantoor, maar ik kan ook langskomen bij u op locatie.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Hattem voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning voor het scheidingsproces opstellen.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen