Samira Akbari

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Hattem

Samira Akbari

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (7km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Samira Akbari

Samira Akbari is uw mediator in Hattem

Heeft u besloten om te gaan scheiden, dan is mediation een laagdrempelig en efficiënt middel om deze moeilijke tijd op een goede manier te doorstaan. Een scheiding veroorzaakt vaak veel emoties en een bittere nasmaak. Dankzij mediation behouden jullie zelf de regie en zijn jullie in staat om te scheiden op een manier die bij jullie past. Als mediator in Hattem help ik jullie daarbij. Op een rustige manier doorlopen we stap voor stap het proces om jullie relatie te ‘ontvlechten’. Willen jullie daar meer over weten? Tijdens een vrijblijvend en gratis eerste gesprek kunnen we kennismaken en onderzoeken of de benodigde ‘klik’ aanwezig is. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Hattem.

Contact opnemen

Contact opnemen met Samira Akbari

Uw mediator in Hattem

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Al een aantal jaren ben ik actief als mediator in Hattem. Ik werd enthousiast over dit vak toen ik tijdens mijn rechtenstudie via een stage met mediation te maken kreeg. Ik zag mijn begeleider in actie en begreep meteen wat de kracht en de uitwerking van deze methode kunnen zijn. Ik besloot dan ook om mij te gaan specialiseren in mediation. 

Tijdens een echtscheiding komt er veel op jullie af. Vaak hoor ik dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Niet alleen moet er heel veel geregeld worden, vaak moet er ook gewerkt worden aan het herstellen van de communicatie. Dat doe ik door ruimte te geven aan de emoties, een luisterend oor te bieden, niet te oordelen en empathisch te werk te gaan. Wanneer beide partijen in alle rust hun kant van het verhaal hebben kunnen vertellen, ontstaat ruimte om ook met de andere aspecten van de scheiding aan de slag te gaan. 

Zelf de regie houden bij scheiding in Hattem

Een echtscheiding draait niet alleen om de cijfers, maar zorgvuldige behandeling van alle financiële, fiscale en juridische aspecten is natuurlijk wel belangrijk. Een echtscheiding is als het uit elkaar halen van een vlecht: als dat niet op de juiste manier gebeurt, kan het al snel een warrige knoop worden. Ik begeleid jullie dan ook bij het maken van afspraken over bijvoorbeeld de (eigen) woning, de verdeling van de bezittingen en eventuele alimentatie. Onder mijn leiding maken jullie samen afspraken. Jullie hebben zelf de teugels in handen en wanneer jullie het samen eens zijn is er veel mogelijk. Ik leg de gemaakte afspraken voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. 

Praktische tip over kinderen bij echtscheiding

Jaarlijks krijgen vele duizenden kinderen te horen dat hun ouders uit elkaar gaan. Een heel naar bericht, met mogelijk grote gevolgen voor de rest van hun leven. Als mediator in Hattem maak ik mij er dan ook sterk voor dat de impact van de scheiding voor de kinderen zo beperkt mogelijk blijft. Ik geef praktische tips, bijvoorbeeld over wat er wel en niet verstandig is om tegen de kinderen te zeggen. Daarnaast help ik jullie bij het maken van een plan voor jullie toekomstige rol als ouders. Het ouderschap is immers een ‘baan’ voor de rest van jullie leven. 

Dé ScheidingsMediator in Hattem staat voor u klaar

Ieder huwelijk is uniek, dus iedere scheiding ook. Mediation in Hattem biedt de kans om samen vorm te geven aan jullie scheiding en een toekomst zonder elkaar. Ik help jullie daar graag bij. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek vertel ik jullie meer over Dé ScheidingsMediator in Hattem. 

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Samira Akbari