Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Havelte

Ivette Folkers

  • Reuvenkamp 23
  • 7921HV Zuidwolde
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zuidwolde (16km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Assen (32km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Emmen (47km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat mag u van Ivette Folkers - uw mediator regio Havelte - verwachten?

Dankzij mijn ervaring en deskundigheid ben ik in staat om u op een rustige, duidelijke en geheel persoonlijke wijze te begeleiden tijdens het scheidingsproces. Als scheidingsmediator in Havelte is het voor mij zeer belangrijk dat u zich in de gegeven omstandigheden prettig voelt en daarom staan uw belangen en wensen centraal. Ondanks de vele weerstanden en emoties die een scheiding met zich meebrengt, help ik u het verleden op een waardige manier af te sluiten en de ouderrelatie in belang van uw eventuele kinderen in stand te houden. Ik zal u helpen het ouderschap weer opnieuw invulling te geven.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Havelte

Maak kennis met uw scheidingsmediator: Ivette Folkers

Vanuit mijn pedagogische achtergrond heb ik er ruim 10 jaar geleden voor gekozen om mediator in Havelte te worden met specialisatie in echtscheidingsmediation. Ik ben rechtbankmediator, erkend MfN familiemediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Tevens sta ik bij de Raad voor de Rechtsbijstand ingeschreven en kan ik ervoor zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Als uw scheidingsmediator in Havelte zorg ik ervoor dat het verleden op een zorgvuldige manier wordt afgesloten.

Een succesvolle beëindiging van het scheidingsproces

Tijdens mijn vorige baan als leerkracht heb ik te vaak ervaren hoe snel kinderen in de knel kunnen komen te zitten als gevolg van een scheiding. Vanaf de start van mijn mediatorschap wilde ik mij hier dan ook direct voor inzetten en ligt daarin

mijn belangrijkste motivatie. Wanneer ik waarneem dat kinderen na de scheiding weer goed in hun vel zitten, geeft mij dat veel voldoening en krijg ik nieuwe energie om ook een volgend scheidingsproces op een succesvolle wijze af te ronden.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Havelte

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp ook dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Om die reden ben ik dan ook bereid om in de avonden (uitgezonderd de vrijdagavond) met u af te spreken, als u niet anders kunt.

Mail of bel Dé ScheidingsMediator Havelte voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen ons? Dan stellen we de verdere planning voor uw scheidingsproces op.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers