Esther van Diepen

Strengweg 34
1969MG Heemskerk

T 023 201 3955
E [email protected]

Mediator Heemskerk

Esther van Diepen

  • Strengweg 34
  • 1969MG Heemskerk
023 201 3955 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Gesprekslocaties in de buurt
Heemskerk (0km)
Strengweg 34, 1969MG Heemskerk
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Scheidingsbemiddelaar Esther van Diepen

Wat u van scheidingsmediator Esther van Diepen mag verwachten

Mediaton bij echtscheiding stelt mensen in staat om hun huwelijk goed af te ronden en zelf hun toekomst vorm te geven. Met hulp van de mediator maken de deelnemers aan de mediation zélf afspraken over wat zij nodig hebben om na de scheiding weer verder te kunnen met hun leven. Mijn naam is Esther van Diepen en als scheidingsmediator in Heemskerk is het mijn passie om cliënten te helpen op dat belangrijke moment in hun leven. Niet alleen richt ik mij op de financiële aspecten, ook de emotionele kant van de zaak en eventuele kinderen hebben mijn volle aandacht. Bent u bereid om uw echtscheiding samen tot een goed einde te brengen en mag ik u daar bij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Esther van Diepen

Uw mediator in Heemskerk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Esther van Diepen

Maak kennis met Esther van Diepen

Begin 2019 ben ik gestart als scheidingsmediator in Heemskerk. Mijn ervaring met mensen in echtscheidingssituaties gaat echter veel verder terug. Jarenlang heb ik namelijk bij een van de grote banken in Nederland gewerkt als financieel planner. Daar hielp ik mensen op belangrijke momenten in hun leven met advies over hun financiële situatie. Een echtscheiding is zo’n belangrijk moment. Toen ik in mijn laatste jaar bij de bank als Vakspecialist Scheiden meedraaide in een pilot, kwam ik erachter dat ik veel voldoening haal uit het helpen van mensen ‘aan de voorkant’ van hun scheidingstraject. 

Daarom heb ik besloten om mij te richten op het vak van mediator en sindsdien help ik mensen om hun huwelijk op een waardige manier af te ronden. Mijn kennis over financiële en fiscale zaken is daarbij onmisbaar. Sinds 2012 ben ik al geregistreerd financieel planner (via de FFP) en sinds 2014 geregistreerd financieel echtscheidingsadviseur (via de RFEA). Ik stel mensen in staat om goed geïnformeerd beslissingen te nemen over bijvoorbeeld de verdeling van het vermogen, de woning en alimentatie. Uiteraard ben ik nooit uitgeleerd. Omdat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel staat, zorg ik dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste wet- en regelgeving rondom echtscheidingen en volg ik regelmatig cursussen om mijn capaciteiten als mediator aan te scherpen.

Mediation bij echtscheiding met een lach en een traan

Tijdens de mediation hanteer ik een zakelijke insteek. Mijn kracht is echter dat ik snel kan schakelen tussen de praktische aspecten en de emotionele kant van een echtscheiding. Ik maak de mediation altijd persoonlijk en ik hoor van cliënten dat dat gewaardeerd wordt. Bij mij is er altijd ruimte voor een lach en een traan. 

Ouderschapsplan door de ogen van de kinderen

Een echtscheiding is doorgaans extra gecompliceerd wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Vaak is de scheiding van hun ouders voor hen erg ingrijpend. Als scheidingsmediator in Heemskerk vraag ik de ouders dan ook altijd om door de ogen van hun kinderen naar het ouderschapsplan te kijken. Zijn de afspraken praktisch uitvoerbaar? En is het wel in het belang van de kinderen om meerdere keren per week te wisselen tussen de ouders? Met dat soort vragen help ik de ouders om de situatie na de scheiding voor hun kinderen optimaal in te vullen. 

Vrijblijvend eerste gesprek met Esther van Diepen

Achter de emoties die een echtscheiding met zich meebrengt, gaat vaak het verlangen schuil om er samen uit te komen. Voor stellen in Heemskerk die met zorg voor elkaar willen scheiden, is mediation een ideaal middel. Als scheidingsmediator help ik daar graag bij. Bent u geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 023 201 3955
Interessante artikelen
023 201 3955 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Esther van Diepen