Esther van Diepen

Strengweg 34
1969MG Heemskerk

T 023 201 3955
E [email protected]

Mediator Heemstede

Esther van Diepen

  • Strengweg 34
  • 1969MG Heemskerk
023 201 3955 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Gesprekslocaties in de buurt
Heemskerk (17km)
Strengweg 34, 1969MG Heemskerk
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Scheidingsbemiddelaar Esther van Diepen

Wat u van scheidingsmediator Esther van Diepen mag verwachten

Stellen in Heemstede die de moeilijke beslissing hebben genomen om te gaan scheiden, en dat met zorg voor elkaar willen doen, zijn bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Esther van Diepen en ik ben scheidingsmediator. Ik begeleid cliënten bij elke stap in hun echtscheidingsproces. Mediation bij echtscheiding stelt mensen in staat om zelf afspraken te maken over wat zij nodig hebben om hun leven na de scheiding weer op te pakken. Bent u bereid om daar samen aan te werken en mag ik u daarbij helpen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Esther van Diepen

Uw mediator in Heemstede

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Financiële en fiscale kennis bij echtscheiding in Heemstede

Tijdens een echtscheiding kan mediation op verschillende manieren waarde toevoegen. Ik doe dat bovenal met mijn financiële en fiscale kennis en ervaring. Bijna dertig jaar lang heb ik in de financiële dienstverlening gewerkt bij een van de grootbanken in Nederland. Als financieel planner was het mijn passie om mensen écht te kunnen helpen op belangrijke momenten in hun leven. 

Een echtscheiding is zo’n belangrijk moment. Sinds 2014 ben ik via het RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsadviseur en tijdens mijn laatste jaar bij de bank heb ik meegedraaid in een pilot als Vakspecialist Scheiden. Tijdens die leerzame periode heb ik ontdekt hoe mooi en belangrijk het is om mensen ‘aan de voorkant’ van hun scheidingstraject te helpen. 

Ik besloot dat ik mensen wilde helpen bij het maken van afspraken, op het moment dat ze er zelf niet uitkomen. Daarom heb ik besloten om scheidingsmediator te worden en na het volgen van diverse opleidingen ben ik begin 2019 mijn eigen praktijk begonnen. Sindsdien geef ik begeleiding bij echtscheiding in Heemstede. 

De financiële en fiscale kennis die ik in vele jaren bij de bank heb opgedaan, stel ik nu ter beschikking aan mijn cliënten. Ik geef relevante en actuele informatie, waarmee ik hen in staat stel om voor henzelf de juiste beslissingen te nemen en afspraken te maken. Zodoende komen we samen tot een evenwichtig en doordacht plan om de toekomst mee tegemoet te gaan.

Persoonlijke mediation met een lach en een traan

De insteek van de mediation is zakelijk. Het is belangrijk dat de financiële, fiscale en juridische zaken goed geregeld worden. Maar natuurlijk is een echtscheiding vaak ook een emotionele kwestie. Tijdens de mediation is daarom altijd gelegenheid om emoties te uiten. Mijn kracht is dat ik snel kan schakelen tussen de zakelijke en de emotionele aspecten. Ik maak de mediation altijd persoonlijk en bied ruimte voor een lach en een traan. 

Kinderen bij echtscheiding in Heemstede

Een ander punt waar ik als scheidingsmediator waarde kan toevoegen, is de positie van de kinderen. Het behoeft weinig uitleg dat de scheiding van hun ouders voor veel kinderen erg ingrijpend is. Daarom vraag ik de ouders ook altijd om zich bij het opstellen van een ouderschapsplan in hun kinderen te verplaatsen. Is de regeling goed uitvoerbaar? En wordt bijvoorbeeld het aantal wisselmomenten per week niet te hoog? Dat soort vragen leg ik de ouders voor, om samen tot een plan te komen dat door alle partijen gedragen wordt. 

Gratis kennismakingsgesprek met Esther van Diepen

Een echtscheiding is vrijwel altijd een verdrietige aangelegenheid die gepaard gaat met veel emoties. Mediation kan echter een groot verschil maken voor de manier waarop beide partijen de rest van hun leven tegemoet gaan. Mensen die zichzelf én de ander een mooi toekomstperspectief bieden, bewijzen elkaar een goede dienst. Als scheidingsmediator in Heemstede draag ik daar graag mijn steentje aan bij. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen 023 201 3955
Interessante artikelen
023 201 3955 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Esther van Diepen