Hans Fibbe

Dortmundstraat 30
7418BH Deventer

T 0570 202 544
E hans.fibbe@descheidingsmediator.nl

Mediator Heerde

Hans Fibbe

  • Dortmundstraat 30
  • 7418BH Deventer
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (19km) Toon adres
Dortmundstraat 30
7418BH Deventer
Apeldoorn (21km) Toon adres
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311ST Apeldoorn
Scheidingsbemiddelaar Hans Fibbe

Wat mag u verwachten van uw scheidingsmediator regio Heerde, Hans Fibbe?

Als mediator help ik u en uw partner wanneer jullie besloten hebben de relatie te beëindigen of wanneer u problemen heeft in de relatie met uw ex. Door u zoveel mogelijk zelf te laten doen, kan ik jullie beiden helpen. Het is immers een goede afronding van úw relatie wat belangrijk is. Komen jullie er samen niet aan uit, dan zal ik oplossingsrichtingen bieden. Tevens kan ik u helpen bij het uitrekenen van de kinder- en partneralimentatie, u ondersteunen bij het opstellen van de contactregeling en voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst en deze voor u opstellen op basis van uw inbreng. Ik bied u echter altijd de mogelijkheid om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat bespaart namelijk in de kosten.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Fibbe

Uw mediator in Heerde

Uw mediator in Heerde: Hans Fibbe

Gedurende mijn carrière staat de mens, met zijn zorgen en problemen, centraal. Ik heb al vroeg in mijn carrière de bewuste keuze gemaakt voor het vak van conflictbemiddeling. Inmiddels heb ik als mediator bij scheiding al vele honderden familiekwesties tot een goede afronding gebracht.

Als erkend MFN register family-mediator en gespecialiseerd familiemediator zorg ik altijd voor een gepaste oplossing, hoe ingewikkeld de situatie ook is. De betrokkenheid van partijen blijkt vaak groot, aangezien er veel op het spel staat. Als scheidingsmediator in Heerde sluit mijn betrokkenheid hier volledig bij aan en neem ik uw wensen en vragen uiterst serieus.

Professionele hulp bij scheiden

Als mensenmens vind ik het erg belangrijk om iets te kunnen betekenen voor mensen. Hen helpen betekent veel voor mij en motiveert mij als scheidingsmediator in Heerde. Indien u daarvoor in aanmerking komt, kan ik gesubsidieerde rechtsbijstand voor u aanvragen. 

Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van scheiding wanneer u uw scheiding wilt aanvragen of problemen heeft in uw relatie.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Heerde

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen middels telefoon en e-mail. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Is er sprake van een klik tussen u en mij en besluit u om het traject te starten, dan zullen de kosten van het gesprek in rekening worden gebracht. Ervaart u geen klik en ziet u af van mijn mediation, dan is het eerste halfuur gratis en kan ik u doorverwijzen.

Mijn kantoor is gemakkelijk te bereiken en is gelegen naast een bedrijventerrein. Hierdoor ziet niemand voor welk kantoor u het gebouw binnenstapt en dat biedt u optimale privacy. Tevens is er genoeg (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Dé ScheidingsMediator Heerde.

Interessante artikelen