Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Schagen (13km)
Laan 21
1741 EA Schagen
Mediator Castricum (17km)
Oude Parklaan 111
1901 ZP Castricum

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Annette Lenderink

Ik ben een gevoelige en nieuwsgierige doorzetter, die graag een luisterend oor biedt. Een moeilijk gesprek ga ik niet uit de weg. Ik voel mij op mijn best in een omgeving waarin ik mijn levenservaring, inlevingsvermogen en gevoel ten volle kan benutten. Dat doe ik sinds enige tijd als scheidingsmediator in Heerhugowaard. Niet alleen heb ik daarvoor diverse opleidingen gedaan, ook maak ik gebruik van mijn persoonlijke ervaring met echtscheiding. Ik kan mij de scheiding van mijn ouders nog als de dag van gisteren herinneren. Op 6-jarige leeftijd heeft die gebeurtenis veel indruk op mij gemaakt. Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van deze periode.

Die ervaring heeft mij doen besluiten om mij in te gaan zetten voor stellen in Heerhugowaard die besloten hebben om te gaan scheiden. Ik weet bijvoorbeeld hoe belangrijk het is dat er voldoende aandacht is voor de emoties rond een echtscheiding. Daarmee kan de impact op alle betrokkenen flink beperkt worden. Tijdens de gesprekken nemen we de tijd om alles te bespreken wat binnen uw conflict van belang is. Ieders behoeften, zorgen, wensen en emoties komen op tafel.

Meer over Annette Lenderink →

Goede afspraken over uw echtscheiding in Heerhugowaard

Tijdens de mediation draait het er niet om wie er juridisch gezien gelijk heeft. Het gaat om het maken van afspraken die voor beide partijen goed zijn. Binnen de wettelijke kaders is er vaak veel mogelijk. Ik help bij de financiële, fiscale en juridische afwikkeling van uw huwelijk.

Wat komt er kijken bij een scheiding?

Stap 1
Scheidingsmelding
Stap 2
Planning (gratis) informatiegesprek
Stap 3
Mediationsessies
Stap 4
Juridische vastlegging
Stap 5
Bekrachtiging van de scheiding
Stap 6
Nazorg

Wat anderen over Annette Lenderink zeggen

Daar zijn we trots op

Annette heeft ons prima begeleid en geholpen

Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid.
Koen uit Heerhugowaard
10 december 2023

Snel geregeld

Betrokken , duidelijk en snel geregeld
Jolanda uit Alkmaar

Top keuze

Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan.
Lex van Dijk uit HEILOO

Deskundig en goed geholpen

Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang
René uit Obdam

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar
10 december 2023

Ik maak bijvoorbeeld een berekening van de alimentatie en een vermogensopstelling. De gemaakte afspraken leggen we helder vast in een echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Heerhugowaard

Heeft u kinderen, dan spelen zij tijdens de mediation voor mij een belangrijke rol. Ook gezien mijn eigen ervaringen zal het u niet verrassen dat ik veel waarde hecht aan hun belangen. Wanneer er tijdens een scheiding weinig aandacht is voor hun emoties, kunnen kinderen dat hun hele leven met zich meedragen. Uiteraard wilt u dat voorkomen, maar door de emoties en de onzekerheid weet u wellicht niet goed hoe u de situatie moet aanpakken. Als mediator in Heerhugowaard help ik om goede afspraken in het belang van de kinderen te maken. Die werkwijze houdt tegelijk uw band als ouders veel beter in stand dan een procedure via advocaten. Die band is onmisbaar voor de toekomst.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor een geslaagde mediation is een goede ‘klik’ van beide kanten noodzakelijk. U moet een goed gevoel hebben bij mij en mijn werkwijze, maar ook zelf vind ik het belangrijk dat we bij elkaar passen. Daarom is het kennismakingsgesprek in Heerhugowaard altijd gratis en vrijblijvend. Wilt u daar gebruik van maken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.