Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Schagen (13km)
Laan 21
1741 EA Schagen
Mediator Castricum (17km)
Oude Parklaan 111
1901 ZP Castricum

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Annette Lenderink

Ik ben een gevoelige en nieuwsgierige doorzetter, die graag een luisterend oor biedt. Een moeilijk gesprek ga ik niet uit de weg. Ik voel mij op mijn best in een omgeving waarin ik mijn levenservaring, inlevingsvermogen en gevoel ten volle kan benutten. Dat doe ik sinds enige tijd als scheidingsmediator in Heerhugowaard. Niet alleen heb ik daarvoor diverse opleidingen gedaan, ook maak ik gebruik van mijn persoonlijke ervaring met echtscheiding. Ik kan mij de scheiding van mijn ouders nog als de dag van gisteren herinneren. Op 6-jarige leeftijd heeft die gebeurtenis veel indruk op mij gemaakt. Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van deze periode.

Die ervaring heeft mij doen besluiten om mij in te gaan zetten voor stellen in Heerhugowaard die besloten hebben om te gaan scheiden. Ik weet bijvoorbeeld hoe belangrijk het is dat er voldoende aandacht is voor de emoties rond een echtscheiding. Daarmee kan de impact op alle betrokkenen flink beperkt worden. Tijdens de gesprekken nemen we de tijd om alles te bespreken wat binnen uw conflict van belang is. Ieders behoeften, zorgen, wensen en emoties komen op tafel.

Goede afspraken over uw echtscheiding in Heerhugowaard

Tijdens de mediation draait het er niet om wie er juridisch gezien gelijk heeft. Het gaat om het maken van afspraken die voor beide partijen goed zijn. Binnen de wettelijke kaders is er vaak veel mogelijk. Ik help bij de financiële, fiscale en juridische afwikkeling van uw huwelijk.

Wat anderen over Mediator Heerhugowaard zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Ik maak bijvoorbeeld een berekening van de alimentatie en een vermogensopstelling. De gemaakte afspraken leggen we helder vast in een echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Heerhugowaard

Heeft u kinderen, dan spelen zij tijdens de mediation voor mij een belangrijke rol. Ook gezien mijn eigen ervaringen zal het u niet verrassen dat ik veel waarde hecht aan hun belangen. Wanneer er tijdens een scheiding weinig aandacht is voor hun emoties, kunnen kinderen dat hun hele leven met zich meedragen. Uiteraard wilt u dat voorkomen, maar door de emoties en de onzekerheid weet u wellicht niet goed hoe u de situatie moet aanpakken. Als mediator in Heerhugowaard help ik om goede afspraken in het belang van de kinderen te maken. Die werkwijze houdt tegelijk uw band als ouders veel beter in stand dan een procedure via advocaten. Die band is onmisbaar voor de toekomst.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor een geslaagde mediation is een goede ‘klik’ van beide kanten noodzakelijk. U moet een goed gevoel hebben bij mij en mijn werkwijze, maar ook zelf vind ik het belangrijk dat we bij elkaar passen. Daarom is het kennismakingsgesprek in Heerhugowaard altijd gratis en vrijblijvend. Wilt u daar gebruik van maken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.