Annette Lenderink

Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar

T 072 201 2605
E [email protected]

Mediator Heerhugowaard

Annette Lenderink

  • Jan Ligthartstraat 1
  • 1817MR Alkmaar
072 201 2605 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Alkmaar (7km)
Jan Ligthartstraat 1, 1817MR Alkmaar
Schagen (13km)
Laan 21, 1741EA Schagen
Castricum (17km)
Oude Parklaan 111, 1901ZZ Castricum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Annette Lenderink

Wat scheidingsmediator Annette Lenderink voor u kan betekenen

Een gezamenlijk bedachte oplossing heeft de meeste kans van slagen. Dat geldt zeker in het geval van een echtscheiding. Als scheidingsmediator in Heerhugowaard help ik u om samen afspraken te maken over de afronding van uw huwelijk. Daarmee houdt u de oplossingen zelf in de hand en blijft uw relatie – in welke vorm dan ook – behouden voor de toekomst. U mag van mij verwachten dat ik begeleiding verzorg bij alle financiële, praktische én emotionele aspecten van uw echtscheiding. Kunt u mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Annette Lenderink

Uw mediator in Heerhugowaard

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Annette Lenderink zeggen
Daar zijn we trots op
Annette heeft ons prima begeleid en geholpen
Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid. Koen, Heerhugowaard 29-07-2021
Snel geregeld
Betrokken , duidelijk en snel geregeld Jolanda , Alkmaar 24-06-2022
Deskundig en goed geholpen
Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang René, Obdam 13-09-2021
Top keuze
Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan. Lex van Dijk, HEILOO 06-04-2022

Maak kennis met Annette Lenderink

Ik ben een gevoelige en nieuwsgierige doorzetter, die graag een luisterend oor biedt. Een moeilijk gesprek ga ik niet uit de weg. Ik voel mij op mijn best in een omgeving waarin ik mijn levenservaring, inlevingsvermogen en gevoel ten volle kan benutten. Dat doe ik sinds enige tijd als scheidingsmediator in Heerhugowaard. Niet alleen heb ik daarvoor diverse opleidingen gedaan, ook maak ik gebruik van mijn persoonlijke ervaring met echtscheiding. Ik kan mij de scheiding van mijn ouders nog als de dag van gisteren herinneren. Op 6-jarige leeftijd heeft die gebeurtenis veel indruk op mij gemaakt. Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van deze periode.

Die ervaring heeft mij doen besluiten om mij in te gaan zetten voor stellen in Heerhugowaard die besloten hebben om te gaan scheiden. Ik weet bijvoorbeeld hoe belangrijk het is dat er voldoende aandacht is voor de emoties rond een echtscheiding. Daarmee kan de impact op alle betrokkenen flink beperkt worden. Tijdens de gesprekken nemen we de tijd om alles te bespreken wat binnen uw conflict van belang is. Ieders behoeften, zorgen, wensen en emoties komen op tafel.

Goede afspraken over uw echtscheiding in Heerhugowaard

Tijdens de mediation draait het er niet om wie er juridisch gezien gelijk heeft. Het gaat om het maken van afspraken die voor beide partijen goed zijn. Binnen de wettelijke kaders is er vaak veel mogelijk. Ik help bij de financiële, fiscale en juridische afwikkeling van uw huwelijk.

Ik maak bijvoorbeeld een berekening van de alimentatie en een vermogensopstelling. De gemaakte afspraken leggen we helder vast in een echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Heerhugowaard

Heeft u kinderen, dan spelen zij tijdens de mediation voor mij een belangrijke rol. Ook gezien mijn eigen ervaringen zal het u niet verrassen dat ik veel waarde hecht aan hun belangen. Wanneer er tijdens een scheiding weinig aandacht is voor hun emoties, kunnen kinderen dat hun hele leven met zich meedragen. Uiteraard wilt u dat voorkomen, maar door de emoties en de onzekerheid weet u wellicht niet goed hoe u de situatie moet aanpakken. Als mediator in Heerhugowaard help ik om goede afspraken in het belang van de kinderen te maken. Die werkwijze houdt tegelijk uw band als ouders veel beter in stand dan een procedure via advocaten. Die band is onmisbaar voor de toekomst.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voor een geslaagde mediation is een goede ‘klik’ van beide kanten noodzakelijk. U moet een goed gevoel hebben bij mij en mijn werkwijze, maar ook zelf vind ik het belangrijk dat we bij elkaar passen. Daarom is het kennismakingsgesprek in Heerhugowaard altijd gratis en vrijblijvend. Wilt u daar gebruik van maken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 072 201 2605
Interessante artikelen
072 201 2605 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Annette Lenderink