Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 205 594
E [email protected]

Mediator Heerlen

Ton Schmitz

  • Brederostraat 19
  • 6445AN Brunssum
  •  
0475 205 594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Brunssum (4km) Toon adres
Brederostraat 19
6445AN Brunssum
Valkenburg (13km) Toon adres
Vroenhof 116
6301KJ Valkenburg
Sittard-Geleen (14km) Toon adres
Transportlaan 1
6163KW Sittard-Geleen
Maastricht (20km) Toon adres
Boschstraat 25
6211AS Maastricht
Roermond (33km) Toon adres
Kapellerpoort 1
6041HZ Roermond
Venlo (54km) Toon adres
Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo
Bekijk alle locaties
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Een scheidingsmediator nodig in Heerlen? Ton Schmitz is uw mediator

In een turbulente tijd als een scheiding, is het prettig als u een contactpersoon heeft waar u voor juridische en financiële vraagstukken op kunt terugvallen. Een scheidingsmediator is zo'n persoon. Mijn naam is Ton Schmitz. Ik ben werkzaam als scheidingsmediator in Heerlen en begeleid u in de harde juridische realiteit waar u zojuist in terecht bent gekomen. 
Mijn advies is om samen met uw ex-partner te kijken of mediation een optie voor u is. Mediation is de stap die u zet, voordat u bijvoorbeeld de stap richting een advocaat zet. Door in zee te gaan met een scheidingsmediator, bent u er zeker van dat u op praktische en deskundige wijze geholpen wordt. Mijn naam is Ton Schmitz en ik help u graag helder en doeltreffend verder in uw scheidingsproces.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Heerlen

Ik besef me heel goed dat de emoties hoog zullen oplopen en dit is ook niet meer dan logisch. Door mijn jarenlange ervaring kan ik, u en uw ex-partner, op een doortastend en doch respectvolle manier begeleiden. Samen komen we tot een werkbaar plan, die u meeneemt uw nieuwe toekomst in.

De rest van uw leven zult u papa en mama blijven

Wanneer u gaat scheiden en er zijn kinderen bij betrokken, zult u de kwetsbaarheid voelen van uw scheiding bij zowel uzelf als bij uw kinderen. Uw kinderen krijgen speciale aandacht in dit proces. Als uw scheidingsmediator Heerlen zal ik zorgen dat er een ouderschapsplan wordt opgesteld, waarin duidelijk staat wat de verdeling gaat zijn met de kinderen en hoe de kosten en alimentatie geregeld zullen gaan worden. Ook geef ik u als u dat wenst, begeleiding en advies, over hoe op een passende manier ruimte kunt laten voor de emoties van uw kind(eren) en er in deze moeilijke tijd er voor ze kunt zijn. 

Mijn achtergrond als scheidingsmediator Heerlen

Tijdens mijn rechtenstudie merkte ik op dat ik liever een bijdrage lever aan twee-partijdige conflicten. Als scheidingsmediator  ben ik werkzaam in conflictsituaties. Ik weet dat een scheiding soms uitzichtloos kan lijken. Maar met mijn doortastendheid en ervaring help ik u door uw scheidingsproces heen. Al tijdens onze eerste afspraak zal ik zorgen dat u weet welke juridische en financiële stappen er gezet moeten gaan worden. We zullen tijdens elk consult specifieke stappen zetten, zodat we aan het einde van het mediation traject, met een werkbaar plan afscheid kunt nemen.

Ik vind het belangrijk om uw scheiding van twee kanten te bekijken, omdat ik geloof dat elke kant een deel van de waarheid bevat. Ik zal dan ook met het grootste respect en met aandacht voor beide partijen tot passende oplossingen komen. Ik ben zowel vriendelijk als doortastend. 
Ik ben MfN en ADR gecertificeerd en ben aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Een afspraak maken met Ton Schmitz – scheidingsmediator?

U bent in een achtbaan terechtgekomen. U zult het hele proces moeten doorlopen: van begin tot eind. In mijn consulten geef ik u inzicht in wat er allemaal gaat gebeuren, wat er veranderd en wat u kunt verwachten. Ik wil u rust, structuur en helderheid bieden op zowel juridisch als financieel gebied. Ook zal er genoeg ruimte zijn voor alle emoties die u ervaart. 
Zoekt u een scheidingsmediator in Heerlen die u begeleidt in deze harde juridische realiteit waar u nu in beland bent? Dan wil ik u graag van dienst zijn. 

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info