Jo Augustin

Boschstraat 25
6211AS Maastricht

T 043 204 2611
E [email protected]

Mediator Heerlen

Jo Augustin

  • Brederostraat 19
  • 6445AN Brunssum
045 203 2649 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Heerlen (4km)
Brederostraat 19, 6445AN Brunssum
Valkenburg (13km)
Vroenhof 116, 6301KJ Valkenburg
Geleen (14km)
Transportlaan 1, 6163KW Geleen
Maastricht (20km)
Boschstraat 25, 6211AS Maastricht
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Jo Augustin

Wat u van scheidingsmediator Jo Augustin mag verwachten

Professionele hulp bij het maken van goede afspraken over de afronding van jullie huwelijk. Dat is in één zin wat jullie van mij als scheidingsmediator in Heerlen mogen verwachten. Een goede dialoog opent deuren. Door samen het gesprek aan te gaan leggen we een basis voor een mooie toekomst voor jullie beiden. En zijn er kinderen bij de echtscheiding betrokken? Dan is de insteek om de band tussen jullie als ouders sterk te houden. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken bij jullie echtscheiding in Heerlen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Jo Augustin

Uw mediator in Heerlen

Maak kennis met Jo Augustin

Ik zie mijzelf als een bruggenbouwer en een goede luisteraar. Als faciliterende scheidingsmediator breng ik de communicatie tussen jullie weer op gang. Na een kennismakingsgesprek gaan we samen aan de slag met de mediation. Tijdens dat proces leg ik regelmatig de connectie met het Zuid-Limburgse landschap. Net als de heuvels kent een relatie toppen en dalen en zoals de Maas het landschap in tweeën splitst, kan er ook tussen mensen een scheiding ontstaan. Maar na een dal komt altijd weer een nieuwe top en als je de Maas over wilt steken en de verbinding met de andere kant wil maken, heb je een brug nodig.

In de mediation gaan we niet op zoek naar een winnaar of een verliezer. Het gaat er juist om dat we samen oplossingen vinden waar jullie allebei achter staan. Daarvoor moet er wel wat gebeuren. Tijdens de gesprekken probeer ik samen met jullie alle relevante feiten, verhalen en meningen boven tafel te krijgen. Dat dat gepaard gaat met emoties, is logisch en dat is ook niet iets om je voor te schamen. Integendeel, dat jullie kiezen voor mediation bij echtscheiding laat zien dat jullie de kracht hebben om zelf aan een nieuwe toekomst te bouwen.

Jullie echtscheiding in Heerlen goed geregeld

Met een echtscheiding vallen er veel zekerheden weg. Daarom gaan we tijdens de mediation op zoek naar goede oplossingen op financieel, fiscaal, juridisch en praktisch gebied. Wat moet er bijvoorbeeld met de woning gebeuren, hoe regelen we de alimentatie en hoe verdelen jullie de goederen? En hebben jullie kinderen, dan is het natuurlijk heel belangrijk om daar goede en duidelijke afspraken over te maken. Uiteraard schrijf ik met jullie input het echtscheidingsconvenant en help ik bij het opstellen van een ouderschapsplan. Wellicht hebben jullie bij het begin van de mediation het gevoel dat er geen licht aan het einde van de tunnel is, maar tijdens het proces ontstaat er altijd weer een structuur om een nieuwe toekomst op te bouwen. Om in de termen van het Zuid-Limburgse landschap te blijven: wanneer je de heuvel beklommen hebt, is er altijd weer een mooi nieuw uitzicht.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als scheidingsmediator in Heerlen zeg ik ‘ja’ tegen mediation. Doet u dat ook en zegt u tegelijk ‘ja’ tegen Jo Augustin? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 045 203 2649
Interessante artikelen
045 203 2649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Jo Augustin