Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Diane van Heeswijk

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Heesch. Voor die tijd was ik als financieel adviseur werkzaam en kon in mensen in een scheiding uitleg geven over verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Ik ben een erkend Family-mediator en tevens erkend MfN-registermediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Graag help ik u op weg naar een nieuw begin en sluiten we het verleden op een nette manier af.

Duidelijke oplossingen en afspraken voor een nieuw begin

Tijdens het scheidingsproces geef ik u graag inzicht in de oplossingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk krijgt op uw toekomst alsmede die van uw eventuele kinderen. Ik zorg er als uw scheidingsmediator in Heesch voor dat de belangen van beide partijen worden behartigd en er duidelijke afspraken worden gemaakt voor de toekomst. Zodra er overeenstemming is bereikt over wonen, pensioenverdeling, verdeling van bezittingen, alimentatie en dergelijke,

Wat anderen over Mediator Heesch zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

zorg ik er als uw scheidingsmediator in Heesch voor dat deze afspraken worden vastgelegd in het convenant. Eventuele afspraken met betrekking tot kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Heesch

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator? Belt of mailt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Net als u werk ik het liefst overdag, maar ik begrijp dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is vanwege werk of eventuele kinderen. Daarom ben ik bereid om ook in de avonden of op zaterdag af te spreken.

Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan starten we met het opstellen van het verdere scheidingsproces.