Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Heeswijk

Hans Verbruggen

  • Nieuwland 1
  • 5283AJ Boxtel
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Boxtel (10km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Den Bosch (11km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Tilburg (30km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat kunt u van Hans Verbruggen als scheidingsmediator regio Heeswijk verwachten?

Partijen komen in de drukke periode van scheiding vaak voor veel vragen te staan. Ik begrijp dat u niet weet waar u moet beginnen en daarom help ik u het overzicht te houden en regel ik het scheidingsproces van begin tot eind. Mede dankzij mijn ruime ervaring in de financiële sector kan ik u van alle relevante informatie rondom hypotheek, alimentatie en pensioen voorzien, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Als scheidingsmediator is het aan mij de taak om de belangen van beide partijen te behartigen. Ik zorg ervoor dat er weloverwogen afspraken worden gemaakt die voor u, alsook voor uw (ex-)partner aannemelijk zijn. Ongetwijfeld houd ik ook rekening met de belangen van uw eventuele kinderen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Heeswijk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kennis maken met Hans Verbruggen

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Heeswijk en kan ik met mijn financiële achtergrond als financieel adviseur mensen in een scheiding adviseren over hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ik ben een Family-mediator en tevens MfN-registermediator en sta daarnaast ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik ervoor kan zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Ik help u graag het verleden goed af te sluiten en duidelijke en weloverwogen afspraken te maken voor de toekomst.

De weg naar een nieuw begin

Zodra u en uw (ex-)partner overeenstemming hebben bereikt over afspraken rondom pensioenverdeling, alimentatie en dergelijke zorg ik er als uw scheidingsmediator in Heeswijk voor

dat deze afspraken op een zorgvuldige manier worden vastgelegd in het convenant. Afspraken betreffende eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Ik zorg er als mediator voor dat alle afspraken waterdicht zijn en toekomstige conflicten worden voorkomen.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Heeswijk

Het liefst werk ik natuurlijk overdag, maar ik begrijp dat u vanwege werk en eventuele kinderen niet altijd uw scheiding overdag kunt regelen. Daarom ben ik bereid om ook in de avonduren of op zaterdag af te spreken.

U kunt mailen of bellen naar Dé ScheidingsMediator Heeswijk voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen