Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Heinkenszand

Bart Verberne

  • Stationspark 8
  • 4462DZ Goes
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Goes (5km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (14km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bergen op Zoom (32km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat mag u van uw mediator regio Heinkenszand, Bart Verberne, verwachten?

Ik kan u verzekeren dat u te maken heeft met een professional aan de hand van mijn erkenning als MfN family-mediator. Vragen over huizen en hypotheken of andere kwesties wat betreft boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie of kindproblematiek gedurende het scheidingsproces zijn mij niet vreemd. Ik heb op vrijwel al deze problemen een passend antwoord voor u klaarliggen. Tevens kan ik als afgestudeerd jurist alles op juridisch verantwoorde wijze vastleggen.

Het uitgangspunt van mij als scheidingsmediator in Heinkenszand is dat het maken van passende keuzes de enige manier is om een partnerrelatie op respectvolle manier af te kunnen ronden. Aan mij de taak om als scheidingsmediator u te voorzien van ondersteuning tijdens dit proces en om creatief mee te denken. Op deze manier kunnen we daadwerkelijk goede keuzes maken en bewerkstelligen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Heinkenszand

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Bart Verberne?

Nadat ik in 2000 afgestudeerd was als jurist, heb ik mij gespecialiseerd in mediation. Tegenwoordig ben ik erkend familiemediator en rechtbankmediator. Naast alle juridische problemen kunt u er dus ook van mij op aan dat alle emotionele en financiële problemen, alsook eventuele kindproblematieken rondom uw scheiding bij mij in goede handen zijn.

Succes als motivatie

Ik werk graag oplossingsgericht. Niet het probleem, maar het creëren van uw eigen toekomst staat centraal in al onze gesprekken. Tevens geef ik als scheidingsmediator in Heinkenszand altijd ruim baan aan emoties. Het uiten van emoties én deze te koppelen met de behoeftes die erachter schuilgaan, zorgt ervoor dat de gesprekken van grote waarde zullen zijn. Door deze manier van gesprekken voeren, keert u na afloop met meer inzicht naar huis. Gezien mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Heinkenszand weet ik hoezeer

mediation het verschil kan maken in een scheidingsproces. Op de manier die ik hanteer, worden namelijk veel tastbare succes geboekt. Deze successen geven mij vervolgens weer de energie en motivatie om een nieuw proces net zo succesvol af te ronden als alle voorgaande.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Heinkenszand?

Ik geef er de voorkeur aan om in de middag te werken, maar ik begrijp dat dit voor u niet altijd mogelijk is. Om die reden ben ik in uiterste gevallen dan ook beschikbaar om in de avonden of op zaterdagen af te spreken. Kunt of wilt u om bepaalde redenen niet naar mijn praktijk komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is immers wat telt!

Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Heinkenszand voor een vrijblijvend eerste gesprek. Er zitten natuurlijk ook geen kosten aan onze kennismaking verbonden. Bent u overtuigd dat uw scheiding bij mij in goede handen is, dan regelen we de verdere planning van het proces samen.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne