Tanja Dohmen

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Heino

Tanja Dohmen

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (16km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat mag u van mij, Tanja Dohmen, als mediator Heino verwachten?

Vanwege de vele zaken die geregeld dienen te worden bij scheiding, krijgen u en uw (ex-)partner in de periode van scheiding te maken met veel onrust en chaos. U heeft in mij een ervaren en betrokken mediator in Heino gevonden die u gedurende het proces helpt overzicht te houden. Dit zorgt voor een stukje rust en weer een positieve kijk op de toekomst van u en uw eventuele kinderen. Naast de financiële en juridische aspecten, zijn ook de emotionele kanten van scheiding bij mij in goede handen. Uiteraard houd ik bij het maken van afspraken ook rekening met de belangen van uw (eventuele) kinderen. Zo kunnen zij zich in de toekomst ongestoord verder ontwikkelen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Heino

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Uw mediator in Heino: Tanja Dohmen

Als mediator in Heino heb ik mij vanwege mijn passie voor mensen in conflictsituaties gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Tevens ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik ervoor kan zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Dankzij mijn ruime werk- en levenservaring en financiële en juridische kennis en expertise, kan ik als mediator in Heino mensen in een conflictsituatie op onderscheidende wijze helpen.

Een goede basis voor de toekomst

In mijn arbeidsverleden heb ik vaak te maken gehad met mensen in conflictsituaties en merkte ik in hoeverre de rol van scheidingsmediator verschil kan maken. Als mediator in Heino geeft het mij telkens weer merkwaardig veel energie en motivatie om ook toekomstige conflictsituaties op een succesvolle manier af te ronden.

Ik help u het conflict op een zorgvuldige manier af te sluiten en een goede basis voor de toekomst te leggen. Als scheidingsmediator zorg ik ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien en er op alle gebieden duidelijke afspraken worden gemaakt. Uiteraard houd ik hierbij rekening met de belangen van beide partijen, alsook die van eventuele kinderen. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorg ik voor een juridische vastlegging van alle afspraken waardoor eventuele toekomstige conflicten worden voorkomen.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Heino voor een gratis kennismaking

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces voor u opstellen.

Het liefst werk ik natuurlijk overdag, maar ik begrijp ook dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Hierdoor ben ik dan ook bereid om ook in de avonden en op zaterdag met u af te spreken, indien u niet anders kunt.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen