Elma Schouten

Hengelosestraat 100
7514AK Enschede

T 054 120 1557
E [email protected]

Mediator Hellendoorn

Elma Schouten

  • Hamerstraat 10
  • 7556MZ Hengelo
054 120 1557 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Hengelo (26km)
Hamerstraat 10, 7556MZ Hengelo
Oldenzaal (33km)
Titus Brandsmastraat 7, 7572CE Oldenzaal
Enschede (34km)
Hengelosestraat 100, 7514AK Enschede
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Elma Schouten

Wat kunt u verwachten van Elma Schouten, uw scheidingsmediator regio Hellendoorn?

Een scheiding is niet zomaar een beslissing die u lichtzinnig neemt en daarom gaat er vaak heel wat aan vooraf. Heeft u eenmaal samen besloten om te gaan scheiden, dan moet er veel geregeld worden. Als mediator in Hellendoorn kan ik structuur bieden gedurende het proces en de zaken die geregeld dienen te worden in kaart brengen. Het ouderschapsplan en de scheidingsovereenkomst leg ik vast en daarnaast kan ik berekeningen maken betreffende de vermogensverdeling, kinderalimentatie en partneralimentatie. Ik zal de gesprekken om tot deze afspraken te komen begeleiden en help u graag naar een nieuwe start als ex-partners of collega-ouders.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elma Schouten

Uw mediator in Hellendoorn

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met uw mediator

Als uw scheidingsmediator in Hellendoorn probeer ik een veilige sfeer te bewerkstelligen voor een open en eerlijk gesprek waarvan jullie de inhoud zullen bepalen. Ik wil graag dat jullie onderlinge communicatie weer herstelt en dat er duidelijkheid ontstaat over hoe jullie verder willen. Integriteit, empathie, luisteren en respect zijn voor mij belangrijke kenmerken van coaching en mediation.

Omdat een scheiding vaak ingewikkeld is en vele verschillende aspecten kent, heb ik er als scheidingsbemiddelaar voor gekozen om mij in al deze aspecten op te laten leiden en in 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. Wordt de scheiding ingewikkeld, dan zal ik als SCHIP mediator helpen om afspraken te maken en de communicatie weer te herstellen.

Echtscheiding aanvragen?

Ik ben MfN register mediator en MfN Familiemediator en vind het daarnaast belangrijk dat ook de kinderen gedurende de scheiding een stem krijgen. Zowel de emotionele en juridische, alsook de financiële en fiscale aspecten van scheiding zijn belangrijk. Om u in al deze facetten goed te kunnen begeleiden, heb ik ervoor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen.

Ik word er als scheidingsmediator in Hellendoorn dan ook telkens weer blij van als ik mijn cliënten het gevoel heb kunnen geven dat zij gehoord en goed geïnformeerd zijn en hierdoor de juiste keuzes hebben kunnen maken.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Hellendoorn?

Wilt u een scheiding aanvragen en spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op middels telefoon, e-mail of het online contactformulier. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken ongeveer 2 uur. De kennismaking vindt doorgaans bij u thuis plaats, maar indien dat niet mogelijk is kan ik ook in overleg een ruimte bij u in de buurt zoeken. Indien gewenst, is het kennismakingsgesprek ook in de avonden of in het weekend mogelijk.

Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik u meer uitleg geven over mijn werkwijze en kunt u samen bepalen of ik de juiste persoon ben om u gedurende dit proces te begeleiden. Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Hellendoorn voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 054 120 1557
Interessante artikelen
054 120 1557 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elma Schouten