Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Helvoirt

Hans Verbruggen

  • Nieuwland 1
  • 5283AJ Boxtel
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Boxtel (8km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Den Bosch (10km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Tilburg (15km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat mag u van Hans Verbruggen als scheidingsmediator regio Helvoirt verwachten?

In de drukke maar vooral ook onrustige periode van scheiding komen partijen dikwijls voor veel vragen te staan. Ik kan u dankzij mijn achtergrond als financieel adviseur alle belangrijke informatie geven omtrent alimentatie, hypotheek en pensioen zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. In mijn werk als mediator in Helvoirt voelt het telkens weer goed om mensen in een scheiding die duidelijkheid te kunnen geven. Ik ben tevens dankzij mijn geduldige en rustige karakter goed in staat om een duidelijke volgorde in het scheidingsproces aan te brengen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Helvoirt

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Hans Verbruggen

Sinds 2009 ben ik als scheidingsmediator in Helvoirt werkzaam en kan ik met mijn achtergrond als financieel adviseur mensen in een scheiding goed informeren over hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Eveneens ben ik een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Zo kan ik ervoor zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt.

Toekomstige conflicten worden voorkomen

Als mediator draag ik zorg voor het maken van weloverwogen afspraken voor de toekomst, zodat eventuele conflicten worden voorkomen. Bij het maken van afspraken worden de belangen van u en uw (ex-)partner behartigd, alsook de belangen van eventuele kinderen. Zodra er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik er als uw scheidingsmediator in Helvoirt voor dat deze afspraken op zorgvuldige wijze worden vastgelegd in het scheidingsconvenant. Eventuele afspraken met betrekking tot kinderen worden in een ouderschapsplan vastgelegd.

Ik kan u garanderen dat er weloverwogen, duidelijke en eerlijke afspraken worden gemaakt waarmee we een goede basis leggen voor de toekomst. U zult dus terechtkomen bij een zeer professionele en ervaren scheidingsmediator in Helvoirt.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Helvoirt

Belt of mailt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Pas wanneer u bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, zal ik een verdere planning voor het scheidingsproces opstellen.

Natuurlijk werk ik het liefst overdag, maar ik begrijp ook dat uw scheiding overdag regelen niet altijd mogelijk is. Daarom ben ik ook bereid om op zaterdag of in de avonden af te spreken indien u niet anders kunt.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen