Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Elma Schouten?

Tijden de mediation in Hengelo probeer ik een veilige sfeer te creëren voor een eerlijk en open gesprek waarvan u en uw (ex)partner de inhoud bepalen. Ik streef ernaar dat jullie onderlinge communicatie herstelt en er duidelijkheid ontstaat over hoe jullie verder willen. Empathie, luisteren, integriteit en respect zijn voor mij de belangrijkste kenmerken van coaching en mediation.

Scheiden is een complex proces dat uit veel verschillende facetten bestaat. Daarom heb ik besloten om mij op te laten leiden in al deze facetten en in 2015 startte ik mijn scheidingspraktijk voor mediation in Hengelo. dreigt de scheiding complex te worden, dan kan ik als SCHIP mediator helpen om de communicatie te herstellen en afspraken te maken.

De juiste begeleiding tijdens mediation in Hengelo

Naast MfN register mediator en MfN Familiemediator vind ik het erg belangrijk dat ook kinderen een stem kunnen krijgen tijdens de scheiding. Naast de emotionele en juridische kanten, zijn ook de fiscale en financiële kanten van de scheiding bij mij als mediator in Hengelo in goede handen. Om ook deze aspecten goed te kunnen begeleiden, heb ik er als mediator voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen.

Wat anderen over Elma Schouten zeggen

Daar zijn we trots op

Betrokken en doelgerichte begeleiding

Elma is doelgericht, begripvol en betrokken. Ze verstaat haar vak goed. Zaken die we niet duidelijk hadden , zoekt ze uit en komt ze op terug met een uitleg zodat het allemaal klopt en het proces goed kunnen afronden.
Francis Koop uit OLDENZAAL
10 december 2023

Een hele warme en vriendelijke vrouw

Ik vond het heel erg fijn , ze heeft veel begrip en gevoel voor de situatie en werkt erg mee met de wensen en denkt in oplossingen. Het voelde erg vertrouwd en warm. Zeker aan te raden.
Iwan uit Haaksbergen

Deskundig persoon.

De begeleiding van ons scheidingsproces in goede banen geleid. Zeer deskundige mediator. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Anne uit Denekamp

Vriendelijke vrouw, veel kennis en ervaring!

Elma heeft van af het begin af aan ons een duidelijk en goed beeld gegeven van het traject dat we gingen doorlopen. Mede door Elma’s deskundigheid zijn wij snel tot een ouderschapsplan gekomen.
Teun uit Wierden

Deskundig

Fijn in de omgang deskundig betrokken .
Patricia uit Enschede

Gewoon super goed

Je bent een topper je hebt ons goed geholpen bedankt daarvoor
Maria Franssens uit Enschede

Als scheidings mediator in Hengelo word ik blij als mijn cliënten het gevoel hebben dat ze gehoord en geïnformeerd zijn en op basis daarvan een goede keuze hebben kunnen maken.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator

Bent u benieuwd naar de kosten van scheiding of wilt u een scheiding aanvragen en spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan gerust contact met mij als mediator in Hengelo op voor het maken van een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dit kan ook in het weekend of in de avonden plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek en de mediationgesprekken vinden over het algemeen bij u thuis plaats, maar indien gewenst kan ik als scheidingsbegeleider in overleg een ruimte bij u in de buurt zoeken. Behalve in Hengelo ben ik namelijk ook mediator in Enschede en Oldenzaal en heb ik ook daar ruimtes tot mijn beschikking.

Uw kennismaking met mij als mediator in Hengelo duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken ongeveer twee uur. Gedurende de kennismaking kan ik u meer uitleg geven over de werkwijze en kunt u beiden bepalen of ik de geschikte persoon ben om u in deze lastige periode te begeleiden. Neem contact op met Dé Scheidings Mediator Hengelo middels telefoon, e-mail of het contactformulier op deze pagina.