Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw mediator

De verdeling van het (huwelijks) vermogen en het pensioen, evenals de fiscale en financiële aspecten komen bij scheiding aan de orde. Bij mij als scheidingsmediator in Het Gooi kunt u terecht voor het gehele ‘pakket aan afspraken’. Ik stel het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan op en maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling. Als geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk. Anderen zeggen over mij als echtscheidingsmediator: resultaatgericht, professioneel én betrokken, creatief, empatisch en kan het juridisch en praktische goed combineren.

Scheiding regelen? Hulp bij scheiden

Al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven sta ik mensen in een conflictsituatie bij. Eerst als advocaat en nu als mediator in Het Gooi. Ik weet als geen ander wat het met jullie kan doen als jullie als partners tegenover elkaar komen te staan en wat er zal gebeuren als jullie

Wat anderen over Mediator Het Gooi zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

naar de rechter gaan. Ik ben MfN-registermediator en geaccrediteerd Familie mediator in Het Gooi.

Aangezien scheiden veel meer is dan een juridische beslissing en niemand beter wordt van de strijd om ‘het eigen gelijk’, sta ik als scheidingsbemiddelaar (ex-)partners bij. Hierdoor heeft u grip op de scheiding, is er ruimte voor de mens en emotie en kunnen jullie er samen zonder (juridische) strijd uitkomen.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Het Gooi?
Ik kan als mediator bij scheiding afspreken op een locatie vlakbij uw woonplaats. Heeft u liever een afspraak bij u thuis, dan kan dat ook. Mijn werktijden zijn flexibel en het kennismakingsgesprek kan ook ’s avonds plaatsvinden. De kennismaking duurt ongeveer 45 minuten en is gratis. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Het Gooi voor het maken van een afspraak.