Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw mediator

De verdeling van het (huwelijks) vermogen en het pensioen, evenals de fiscale en financiële aspecten komen bij scheiding aan de orde. Bij mij als scheidingsmediator in Het Gooi kunt u terecht voor het gehele ‘pakket aan afspraken’. Ik stel het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan op en maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling. Als geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk. Anderen zeggen over mij als echtscheidingsmediator: resultaatgericht, professioneel én betrokken, creatief, empatisch en kan het juridisch en praktische goed combineren.

Scheiding regelen? Hulp bij scheiden

Al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven sta ik mensen in een conflictsituatie bij. Eerst als advocaat en nu als mediator in Het Gooi. Ik weet als geen ander wat het met jullie kan doen als jullie als partners tegenover elkaar komen te staan en wat er zal gebeuren als jullie

Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen

Daar zijn we trots op

persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.

Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet.
Ingrid Allaart uit Maarssen
10 december 2023

Probeer “betrokkenheid” in evenwicht te brengen met “zenden” en “luisteren” te vinden.

Betrokkenheid en enthousiasme is goed. Voor meer complexe scheidingen is meer dossier-kennis en deskundigheid van de mediator zelf gewenst.
Rogier uit Amstelveen

Zeer kundige en betrokken mediator

Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen.
marcus uit Breukelen

naar de rechter gaan. Ik ben MfN-registermediator en geaccrediteerd Familie mediator in Het Gooi.

Aangezien scheiden veel meer is dan een juridische beslissing en niemand beter wordt van de strijd om ‘het eigen gelijk’, sta ik als scheidingsbemiddelaar (ex-)partners bij. Hierdoor heeft u grip op de scheiding, is er ruimte voor de mens en emotie en kunnen jullie er samen zonder (juridische) strijd uitkomen.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Het Gooi?
Ik kan als mediator bij scheiding afspreken op een locatie vlakbij uw woonplaats. Heeft u liever een afspraak bij u thuis, dan kan dat ook. Mijn werktijden zijn flexibel en het kennismakingsgesprek kan ook ’s avonds plaatsvinden. De kennismaking duurt ongeveer 45 minuten en is gratis. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Het Gooi voor het maken van een afspraak.