Sanne Visser

Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183AT Amstelveen

T 023 201 3752
E [email protected]

Mediator Hillegom

Sanne Visser

  • Hoofdweg Oostzijde 640
  • 2132MK Hoofddorp
023 201 3752 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Hoofddorp (8km)
Hoofdweg Oostzijde 640, 2132MK Hoofddorp
Haarlem (9km)
Wilsonsplein 9, 2011VG Haarlem
Amstelveen (19km)
Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Sanne Visser

Wat u van scheidingsmediator Sanne Visser mag verwachten

Een scheiding is vrijwel altijd een nare periode en ook scheidingsmediation is niet altijd makkelijk. Het proces kan confronterend en emotioneel zijn, maar het is zeker de moeite waard. Mijn naam is Sanne Visser en als scheidingsmediator in Hillegom begeleid ik jullie bij het afronden van jullie huwelijk. Jullie mogen van mij verwachten dat ik daarbij aandacht heb voor de financiële, juridische, en praktische zaken, maar ook voor de bijbehorende emoties. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek maak ik graag met jullie kennis. Neem daarvoor contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Sanne Visser

Uw mediator in Hillegom

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Sanne Visser

Samen eruit komen heeft zó veel waarde. Dat weet ik uit ervaring door de scheiding van mijn ouders en die van mijzelf. Zowel mijn ouders als mijn ex-man en mij is het gelukt om na de scheiding nog goed met elkaar om te blijven gaan. Ik ben trots als ik zie hoe goed het met onze twee dochters gaat en hoe weinig stress zij eigenlijk hebben beleefd aan onze scheiding. Dat gevoel wens ik iedereen in Hillegom die van plan is om te gaan scheiden toe.

Daarom ben ik enkele jaren geleden mijn eigen praktijk als mediator begonnen en help ik mensen in Hillegom om hun huwelijk op een waardige manier te beëindigen. Ik benader een scheiding altijd van de persoonlijke kant en richt mij op de wensen en belangen van de beide mensen zelf. Dat betekent onder meer dat ik van mijn cliënten eerlijkheid en openheid vraag. De wil om er écht samen uit te komen is onmisbaar. De mediation kan daarom ook best confronterend en emotioneel zijn. Makkelijk is het niet altijd, maar toch is het belangrijk dat de emoties aan bod komen. Het naar elkaar uitspreken van gevoelens helpt bij het verwerken van de scheiding.

Jullie echtscheiding in Hillegom goed geregeld

Dat de emoties een plek krijgen bij scheidingsmediation in Hillegom is ook belangrijk voor het proces zelf. Het bespreken van de zakelijke aspecten gaat immers een stuk soepeler wanneer boosheid, verdriet en teleurstelling niet meer zo nadrukkelijk tussen jullie in staan. Samen gaan jullie in gesprek om afspraken te maken over financiële en praktische zaken, zoals de verdeling van de bezittingen en de vraag wat er met de eigen woning gaat gebeuren. Het is jullie traject en het zijn jullie eigen afspraken. Ik begeleid het proces en maak me er hard voor dat alles aan bod komt wat er besproken moet worden.

Gedurende het hele traject ben ik er voor al jullie vragen en als ik denk dat er een specialist of adviseur mee moet kijken, zal ik daar op wijzen. Dat proces leidt tot een groot aantal afspraken, die ik uiteindelijk voor jullie vastleg in het echtscheidingsconvenant.

Zo min mogelijk stress voor de kinderen

Gezien mijn eigen ervaringen, zal het geen verrassing zijn dat ik tijdens de mediation in Hillegom speciale aandacht besteed aan de situatie van de kinderen. Samen met jullie wil ik er alles aan doen om de impact voor hen zo beperkt mogelijk te houden. Ook streef ik ernaar dat jullie relatie als ouders stevig overeind blijft. Als het nodig en gewenst is, ga ik ook graag met jullie kinderen zelf in gesprek, om hun behoeftes goed in beeld te krijgen. Op die manier kunnen we hen op een positieve manier bij de scheiding betrekken.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als scheidingsmediator in Hillegom ga ik ervoor dat jullie samen afspraken maken die haalbaar en toekomstbestendig zijn. Op die manier kunnen jullie niet alleen het huwelijk goed afsluiten, maar ook een goede basis leggen voor een toekomst zonder elkaar. Niet meer als partners, maar eventueel wel als ouders en wellicht zelfs als vrienden. Mag ik jullie helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 023 201 3752
Interessante artikelen
023 201 3752 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Sanne Visser