Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Eindhoven (22km)
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Mediator Valkenswaard (27km)
Schotelmansstraat 2
5553 CN Valkenswaard

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Deskundig en betrokken

Mijn deskundigheid wordt niet alleen beperkt tot de juridische en financiële aspecten van het scheidingsproces, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten. Tevens zijn ook de belangen van (eventuele) kinderen bij mij in vertrouwde handen en zorg ik ervoor dat zij zich zoveel mogelijk op een gezonde en ongestoorde manier verder kunnen blijven ontwikkelen. U komt dus terecht bij een ervaren en professionele scheidingsmediator in Hilvarenbeek die ervoor zorgt dat het verleden op een nette manier kan worden afgesloten, zodat u verder kunt met een nieuw begin.

Kennismaken met Chris van Gompel

Na beëindiging van mijn juridische opleiding ben ik werkzaam geweest als financieel adviseur/planner. Ik merkte als financieel adviseur in de praktijk dat veel mensen in een scheiding lang niet altijd de juiste voorlichting krijgen over alimentatie, hypotheek en financiën. Ruim 10 jaar geleden begon ik als scheidingsmediator in omgeving Hilvarenbeek en kan ik met mijn juridische en financiële achtergrond een meerwaarde betekenen voor mensen in een scheiding. Zowel de financiële en juridische aspecten alsook de emotionele kanten van scheiden zijn bij mij als MfN-registermediator in goede handen.

Wat anderen over Chris van Gompel zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig goede begeleiding

De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: – er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen – Chris flexibel is – er rekening gehouden wordt met beider belangen – duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies
Fred uit Son en Breugel
10 december 2023

Een goede basis voor een nieuw begin

Zodra er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, is het voor mij als scheidingsmediator de taak om deze afspraken op een juridisch verantwoorde en zorgvuldige manier vast te leggen in het convenant, en indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Ik zorg er als uw mediator in Hilvarenbeek voor dat er heldere en eerlijke afspraken worden gemaakt waarmee een goede basis wordt gelegd voor de toekomst. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke belangen, alsook die van (eventuele) kinderen. Dé ScheidingsMediator Hilvarenbeek helpt u om het verleden op een nette manier af te sluiten en een goede basis te leggen voor een nieuw begin, zodat toekomstige conflicten worden voorkomen.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator Hilvarenbeek

Ik help u graag op weg naar een gelukkigere levensfase. Neem gerust contact met mij op voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Pas wanneer u ervan bent overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, starten we met het opstellen met een planning voor het scheidingsproces. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via het contactformulier.