Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Hilvarenbeek

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (22km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (27km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat u van Chris van Gompel als professionele scheidingsmediator regio Hilvarenbeek mag verwachten

In een scheiding worden tegenstrijdige belangen vaak uitvergroot. Als mediator zorg ik ervoor dat de belangen van u en uw (ex-)partner worden behartigd en ga ik op zoek naar oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Voordat we tot een oplossing kunnen komen, dienen we eerst alle mogelijkheden helder te krijgen. Door mijn financiële ervaring en expertise weet ik welke opties mogelijk zijn en kan ik deze op een begrijpelijke manier uitleggen, waardoor ook mensen zonder ervaring met financiële zaken mijn adviezen kunnen begrijpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Hilvarenbeek

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Deskundig en betrokken

Mijn deskundigheid wordt niet alleen beperkt tot de juridische en financiële aspecten van het scheidingsproces, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten. Tevens zijn ook de belangen van (eventuele) kinderen bij mij in vertrouwde handen en zorg ik ervoor dat zij zich zoveel mogelijk op een gezonde en ongestoorde manier verder kunnen blijven ontwikkelen. U komt dus terecht bij een ervaren en professionele scheidingsmediator in Hilvarenbeek die ervoor zorgt dat het verleden op een nette manier kan worden afgesloten, zodat u verder kunt met een nieuw begin.

Kennismaken met Chris van Gompel

Na beëindiging van mijn juridische opleiding ben ik werkzaam geweest als financieel adviseur/planner. Ik merkte als financieel adviseur in de praktijk dat veel mensen in een scheiding lang niet altijd de juiste voorlichting krijgen over alimentatie, hypotheek en financiën. Ruim 10 jaar geleden begon ik als scheidingsmediator in omgeving Hilvarenbeek en kan ik met mijn juridische en financiële achtergrond een meerwaarde betekenen voor mensen in een scheiding. Zowel de financiële en juridische aspecten alsook de emotionele kanten van scheiden zijn bij mij als MfN-registermediator in goede handen.

 

Een goede basis voor een nieuw begin

Zodra er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, is het voor mij als scheidingsmediator de taak om deze afspraken op een juridisch verantwoorde en zorgvuldige manier vast te leggen in het convenant, en indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Ik zorg er als uw mediator in Hilvarenbeek voor dat er heldere en eerlijke afspraken worden gemaakt waarmee een goede basis wordt gelegd voor de toekomst. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke belangen, alsook die van (eventuele) kinderen. Dé ScheidingsMediator Hilvarenbeek helpt u om het verleden op een nette manier af te sluiten en een goede basis te leggen voor een nieuw begin, zodat toekomstige conflicten worden voorkomen.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator Hilvarenbeek

Ik help u graag op weg naar een gelukkigere levensfase. Neem gerust contact met mij op voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Pas wanneer u ervan bent overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, starten we met het opstellen met een planning voor het scheidingsproces. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via het contactformulier.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel