mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Hilversum

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Koninginnelaan 11
  • 1217KP Hilversum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Hilversum (0km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bussum (5km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Breukelen (12km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat kunt u van Gabriëlle Gijsberts, scheidingsmediator regio Hilversum, verwachten?

Tijdens een scheiding komt er veel op u af. Het is een emotionele tijd, maar daarnaast moet er ook veel geregeld worden. Met name wanneer er kinderen in het spel zijn, want dit maakt het gehele proces nog net iets complexer. Professionele hulp bij scheiding is dan iets wat absoluut onmisbaar is. Iemand die structuur en houvast biedt, en daarnaast kan voorzien in (juridische) kennis en informatie, op basis waarvan u de juiste keuzes kunt maken. Als mediator in Hilversum kan ik deze rol op mij nemen. Met een jarenlange achtergrond in de advocatuur heb ik veel juridische kennis, waardoor ik alles goed voor u kan afronden. Naast mijn registratie als MfN Registermediator, ben ik ook gespecialiseerd familie mediator. Hierdoor kan ik tevens met de kinderen om tafel gaan, helemaal gratis, om hun zorgen en wensen te bespreken.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Hilversum

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021

Maak kennis met mr. Gabriëlle Gijsberts

Mediation Hilversum: maak kennis met uw mediator

Als scheidingsmediator in Hilversum vind ik het mooi om mensen tijdens een scheiding te helpen naar een positieve toekomst. Ik geloof dat mensen gelukkiger worden wanneer hun scheiding goed afgehandeld is en dit vind ik een prettige gedachte. Ondanks dat de scheiding voor veel mensen één van de moeilijkste periodes in hun leven is, zal het maken van heldere afspraken weer vertrouwen in de toekomst wekken. U kunt dan beiden uw eigen weg inslaan. Het gaat er hier niet alleen om dat de relatie die er was beëindigd wordt, maar ook dat wij samen de verbinding vinden die nodig is om verder te gaan in de toekomst, zeker wanneer er kinderen in het spel zijn. U maakt dan namelijk de stap van ex-partners naar collega-ouders. Ik help u graag als mediator Hilversum in dit proces.

Werken naar een goede toekomst

Voordat ik de overstap maakte naar mediation, heb ik 20 jaar als advocate gewerkt. Daar heb ik mijn juridische kennis en inzicht goed ingezet en heb ik mijn passie ontdekt voor het helpen van mensen in scheidingssituaties. Echter, mediation is wat dat betreft een financieel en emotioneel beter traject dan via de rechter. Daarom zet ik mijn kennis en vaardigheden momenteel in om ex-partners te helpen om uit elkaar te gaan middels mediation.

Als mediator in Hilversum begeleid ik u en uw (ex)partner in de afhandeling van jullie scheiding en werken wij samen naar een goede én duurzame toekomst.

Gratis kennismakingsgesprek onze mediator in Hilversum

Willen u en uw (ex)partner een scheiding aanvragen en zijn jullie geïnteresseerd in mediation? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. In het kennismakingsgesprek kan ik u mijn werkwijze toelichten en kan ik u meer over mediation vertellen. Het is hierbij belangrijk dat u een klik voelt en dat het voor u goed voelt. Indien dit het geval is, dan ga ik als scheidingsmediator in Hilversum graag samen met u aan de slag. Neem gerust met mij contact op, ik help u maar al te graag als mediator in Hilversum.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts