mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Hilversum

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Koninginnelaan 11
  • 1217KP Hilversum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Hilversum (0km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bussum (5km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Breukelen (12km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Gabriëlle Gijsberts is uw mediator in Hilversum

Een scheiding is een periode waarin allerlei gevoelens elkaar afwisselen: van ontkenning en verwarring tot verdriet en boosheid. Voor veel stellen die besloten hebben om te gaan scheiden is het erg lastig om op een rustige en constructieve manier met elkaar te communiceren. Professionele hulp is daarbij eigenlijk onmisbaar. Als mediator in Hilversum sta ik jullie daarom bij in deze moeilijke periode. Ik help jullie om grip te krijgen op alle financiële, materiële en praktische aspecten van de scheiding, maar geef ook ruimte aan de mens achter de scheiding. Willen jullie daar meer over weten? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Hilversum. 

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Hilversum

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021

Maak kennis met mr. Gabriëlle Gijsberts

Onderlinge oplossing bij scheiding in Hilversum

Jarenlang heb ik als advocaat particulieren en bedrijven bijgestaan in conflictsituaties. Ik weet dus wat het met mensen kan doen wanneer ze voor de rechter tegenover elkaar komen te staan. Niemand wordt er beter van wanneer er alleen maar voor het ‘eigen gelijk’ gevochten wordt. Een scheiding is voor mij veel meer dan een juridische beslissing, daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor het vak van mediator. Een onderlinge oplossing waar goed over nagedacht is, geniet voor mij altijd de voorkeur boven een uitspraak van een rechter. 

Ondersteuning bij echtscheiding in Hilversum 

Om tot een goede oplossing te komen is het doorgaans belangrijk om de communicatie weer op gang te brengen en rust en structuur aan te brengen in het proces. Eerst besteed ik daarom aandacht aan het besluit om te scheiden en is er ruimte voor de emotionele en psychologische aspecten van de scheiding. Zodoende kweken we (weer) onderling begrip en respect tussen jullie. Vervolgens bespreken we alle financiële, fiscale, juridische, materiële en praktische aspecten van de scheiding in Hilversum. De (eigen) woning, bezittingen, pensioenen, beleggingen: alles komt aan de orde.

Jullie maken zelf afspraken over al deze onderwerpen, maar uiteraard ondersteun ik jullie wel met informatie en gerichte vragen. Als jullie het onderling eens zijn is er veel mogelijk, maar ik zorg er natuurlijk wel voor dat de afspraken juridisch kloppend zijn. Aan de hand van deze gesprekken stel ik voor jullie het echtscheidingsconvenant op. 

Ouderschapsplan met draagvlak in Hilversum

Ouders zijn het er doorgaans wel over eens dat het bij een scheiding belangrijk is om een goed plan te maken voor de zorg voor hun kinderen. De uitwerking daarvan is echter niet altijd even helder. Dankzij mijn jarenlange ervaring als mediator in Hilversum weet ik wat wel en niet goed werkt. Ik stel daarom vragen over hoe jullie het allemaal voor jullie zien en geef praktische informatie. Als jullie het willen ga ik ook met de kinderen zelf in gesprek, om hun wensen en behoeftes in kaart te brengen. Op die manier komen we samen tot een plan met draagvlak onder alle betrokkenen. Dat ouderschapsplan stel ik voor jullie op. 

Maatwerk bij mediation in Hilversum

Volgens anderen ga ik als mediator professioneel, betrokken, empathisch en resultaatgericht te werk. Iedere scheiding is weer anders, dus maatwerk staat bij mij voorop. Een goede klik tussen mediator en cliënten is belangrijk, daarom maak ik graag met jullie kennis tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Hilversum.

Contact opnemen 020 290 3653

Veelgestelde vragen

Een mediator, wat is dat?

Wat kunt u verwachten van een mediator bij scheidingen in Hilversum?

Wat is een mediation traject en hoe ziet deze eruit?

Aan welke kosten moet ik denken bij een mediator in Hilversum?

Hoe vind ik een goede mediator in Hilversum?

Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts