Wendy Schoegje

Rietzangerweg 34
1111VL Diemen

T 020 290 3653
E wendy.schoegje@descheidingsmediator.nl

Mediator Hilversum

Wendy Schoegje

  • Rietzangerweg 34
  • 1111VL Diemen
  •  
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Wendy Schoegje

Wat kunt u van Wendy Schoegje, scheidingsmediator regio Hilversum, verwachten?

Besluit u om te scheiden, dan komt er veel op u af. Een scheiding is een emotioneel proces waarin veel zaken geregeld dienen te worden. Indien er kinderen betrokken zijn bij de echtscheiding, maakt dat de scheiding nog complexer. Naast afspraken over de woonsituatie en diverse financiële aspecten, zullen er ook afspraken gemaakt worden over de zorg en omgang voor de kinderen. Het is hierbij belangrijk dat de afspraken toekomstgericht zijn. Als scheidingsmediator in Hilversum help ik u met het opzetten van deze afspraken, daarbij bied ik u structuur en houvast. Er wordt een stappenplan doorlopen waarin alle relevante zaken aan bod komen. Naast mijn registratie als MfN Registermediator, ben ik ook Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier (RFEA). Door mijn RFEA specialisatie beschik ik over ruime kennis inzake fiscale, financiële en juridische aspecten die tijdens een echtscheiding spelen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Wendy Schoegje

Uw mediator in Hilversum

Maak kennis met Wendy Schoegje

Als scheidingsmediator in Hilversum vind ik het prachtig om mensen tijdens een scheiding te helpen. Ik geloof dat mensen gelukkiger worden wanneer hun scheiding goed afgehandeld is, dit vind ik enorm inspirerend. Ondanks dat de scheiding voor veel mensen één van de moeilijkste periodes in hun leven is, zal het maken van heldere afspraken vertrouwen in de toekomst wekken. Het gaat er hier niet alleen om dat de relatie die er was beëindigd wordt, maar ook dat wij samen de verbinding vinden die nodig is om verder te gaan in de toekomst.

Werken naar een goede toekomst

Voordat ik mij specialiseerde in mediation, ben ik 30 jaar werkzaam geweest bij een bank. Daar heb ik mijn cijfermatig inzicht goed ingezet en heb ik mijn passie voor het coachen ontdekt. Deze vaardigheden zal ik tijdens het mediationproces inzetten.

Als mediator begeleid ik u en uw (ex)partner in de afhandeling van jullie scheiding en werken wij samen naar een goede én duurzame toekomst.

Gratis kennismakingsgesprek met Dé ScheidingsMediator in Hilversum

Willen u en uw (ex)partner een scheiding aanvragen en zijn jullie geïnteresseerd in mediation? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. In het kennismakingsgesprek kan ik u mijn werkwijze toelichten en kan ik u meer over mediation vertellen. Het is hierbij belangrijk dat u een klik voelt en dat het voor u goed voelt. Indien dit het geval is, dan ga ik als scheidingsmediator in Hilversum graag samen met u aan de slag. Neem gerust met mij contact op, ik help u maar al te graag als mediator in Hilversum.

Interessante artikelen