Frans Antonis

Dudokstraat 11
3822WK Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Mediator Hoevelaken

Frans Antonis

  • Dudokstraat 11
  • 3822WK Amersfoort
033 203 4649 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amersfoort (4km)
Dudokstraat 11, 3822WK Amersfoort
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frans Antonis

Wat kunt u van Frans Antonis (scheidingsmediator regio Hoevelaken) verwachten?

Door mijn jarenlange ervaring van ruim 10 jaar, kan ik, als mediator in regio Hoevelaken, uw scheidingsproces op een deskundige en begripvolle wijze begeleiden. Een goed uitzicht geven op een duurzame toekomst, waarbij er goede afspraken gemaakt worden die voor beiden kanten goed voelen, is mijn belangrijkste taak. Zowel emotionele als materiële kwesties zullen aandachtig worden behandeld. Mijn juridische en financiële kennis & ervaring zullen dit waarborgen. Samen met u zullen wij keuzes maken die het beste aansluiten bij de wensen en behoeftes van zowel u als uw eventuele kinderen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frans Antonis

Uw mediator in Hoevelaken

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Wie is Frans Antonis

Ruim 11 jaar geleden heb ik de weloverwogen keuze gemaakt om vanuit het bedrijfsleven over te stappen naar een beroep als scheidingsmediator in Hoevelaken. Ik voelde mij, als een echt mensen-mens, geroepen om mensen écht te gaan helpen. Het beroep van scheidingsmediator leent zich hier uitstekend voor.

Wat motiveert mij?

Zelf heb ik ook een scheiding ervaren. Ruim 20 jaar geleden ben ik gescheiden en de impact ervan zette mijn leven compleet op z'n kop. Pas toen besefte ik wat een scheiding met je kan doen. De heftige emoties en de onzekerheid over de toekomst waren erg moeilijk voor mij en kostten mij erg veel energie. De scheiding had impact op mijzelf, mijn partner, de kinderen maar ook familie en vrienden.

Destijds waren er nauwelijks mediators. Dit was toentertijd ook iets waar nauwelijks tot geen waarde aan werd gehecht. Tegenwoordig is dit gelukkig anders. De regelgeving is totaal veranderd en zodoende is het mogelijk om binnen de wettelijke kaders maatwerk afspraken te maken onder begeleiding van een mediator.

Inmiddels werk ik, met alle plezier, al ruim 10 jaar als scheidingsmediator in Hoevelaken. Mensen die door hun scheiding in een moeilijke periode terecht zijn gekomen, zal ik helpen om naar een goede toekomst toe te werken. Wanneer alle partijen uit deze moeilijke periode zijn gekomen en weer verder kunnen met hun 'nieuwe leven', motiveert mij dit elke keer weer om een scheidingsproces op een optimale manier af te ronden.

Gratis kennismakingsgesprek ScheidingsMediator Hoevelaken

U kunt mij altijd mailen of bellen, mocht u hulp willen. Bij een eerste gratis kennismakingsgesprek zullen wij een opzet maken over hoe het gehele proces eruit komt te zien, alsook hoe mijn werkwijze eruit ziet en wat er van u verwacht wordt. Ik zal de eerste vragen die u heeft beantwoorden, zodat ik eventuele onzekere gevoelens alvast weg kan nemen.

Door mijn ervaring kan ik een redelijke inschatting geven van de tijd die wij nodig zullen hebben om uw proces op een goede manier af te ronden. U krijgt bij de inschatting uiteraard een goed overzicht van de verwachte kosten.

Wilt u graag een eerste gratis kennismakingsgesprek met mij als uw scheidingsmediator in Hoevelaken? Neem dan via het bovenstaande formulier contact op of bel +31 33 203 4649. Samen zullen wij uw scheiding op een goede manier afronden.

Mijn kantoor bevindt zich in Amersfoort. Ook voor andere locaties in de buurt van Hoevelaken kunt u terecht voor mijn mediation nabij Amersfoort.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frans Antonis