Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Hoeven

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (22km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (48km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (67km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat kan ik, Bart Verberne, voor u doen als mediator regio Hoeven?

Als scheidingsmediator in Hoeven heb ik als uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige juiste manier is om een partnerrelatie op respectvolle wijze te beëindigen. Aan de hand van mijn jarenlange ervaring begeleid ik u hierbij en denk ik creatief mee om daadwerkelijk die goede keuzes te kunnen maken. Gezien mijn erkenning door MfN als family-mediator kan ik garanderen dat u aan tafel zit met een echte professional. Vragen met betrekking tot uw scheiding over huis en hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en eventuele kindproblematieken weet ik wel raad mee. Gezien mijn verleden als jurist ben ik bovendien in staat om alle gemaakte afspraken op juridisch verantwoorde wijze vast te leggen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Hoeven

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bart Verberne

In het jaar 2000 voltooide ik mijn studie tot jurist, waarna ik mij gespecialiseerd heb in mediation. Vandaag de dag mag ik mij dan ook erkend familiemediator en rechtbankmediator noemen. Naast de financiële en emotionele aspecten, evenals eventuele kindproblematieken, zijn ook alle juridische problemen rondom uw scheidingsproces bij mij in goede handen.

Gesprekken van grote betekenis

Doordat ik als scheidingsmediator in Hoeven graag oplossingsgericht werk, staat uw toekomst in onze gesprekken centraal. Bovendien mag u uw emoties de vrije loop laten in onze gesprekken. Het uiten van emoties én de koppeling maken met de behoefte erachter, zorgt ervoor dat onze conversaties van grote betekenis zullen zijn en u met meer inzicht naar huis gaat.

Met dank aan mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Hoeven kan ik u verzekeren dat mediation hét verschil kan maken bij een scheiding. Er zijn dan ook al veel tastbare successen geboekt. Elk proces dat met succes beëindigd wordt, geeft mij energie en de motivatie om een nieuwe zaak wederom met succes af te ronden.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator Hoeven

Het liefst werk ik uiteraard overdag, maar het kan natuurlijk voorkomen dat dit gezien uw situatie niet goed uitkomt. Vandaar dat in uiterste gevallen ook in de avonden of op zaterdag een gesprek kan plaatsvinden. Kunt u om wat voor reden dan ook niet naar mijn praktijk komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst, daar gaat het immers om!

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Hoeven voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer u overtuigd bent van de klik tussen u en mij, bespreken en plannen we samen het vervolg van uw scheidingsproces.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne