Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Bergen op Zoom (22km)
Kruisakkers 2
4613 BV Bergen op Zoom
Mediator Goes (48km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Terneuzen (58km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Frank Roelen

Vandaag de dag mag ik mij erkend familiemediator, RVR geregistreerd mediator én rechtbankmediator noemen. Naast de financiële en emotionele aspecten, evenals eventuele kindproblematieken, zijn ook alle juridische problemen rondom uw scheidingsproces bij mij in goede handen.

Meer over Frank Roelen →

Gesprekken van grote betekenis

Doordat ik als scheidingsmediator in Hoeven graag oplossingsgericht werk, staat uw toekomst in onze gesprekken centraal. Bovendien mag u uw emoties de vrije loop laten in onze gesprekken. Het uiten van emoties én de koppeling maken met de behoefte erachter, zorgt ervoor dat onze conversaties van grote betekenis zullen zijn en u met meer inzicht naar huis gaat.

Wat anderen over Mediator Hoeven zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Met dank aan mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Hoeven kan ik u verzekeren dat mediation hét verschil kan maken bij een scheiding. Er zijn dan ook al veel tastbare successen geboekt. Elk proces dat met succes beëindigd wordt, geeft mij energie en de motivatie om een nieuwe zaak wederom met succes af te ronden.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator Hoeven

Het liefst werk ik uiteraard overdag, maar het kan natuurlijk voorkomen dat dit gezien uw situatie niet goed uitkomt. Vandaar dat in uiterste gevallen ook in de avonden of op zaterdag een gesprek kan plaatsvinden. Kunt u om wat voor reden dan ook niet naar mijn praktijk komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst, daar gaat het immers om!

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Hoeven voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer u overtuigd bent van de klik tussen u en mij, bespreken en plannen we samen het vervolg van uw scheidingsproces.