Maak kennis met uw scheidingsbegeleider

Als scheidingsmediator in Hof van Twente probeer ik een veilige sfeer voor een eerlijk en open gesprek te creëren. De inhoud van dit gesprek wordt door u en uw (ex)partner bepaald. Ik streef ernaar dat jullie onderlinge communicatie herstelt en dat er duidelijkheid wordt gecreëerd over hoe jullie verder willen. Voor mij als scheidingsbegeleider zijn integriteit, luisteren, empathie en respect de belangrijkste kenmerken van coaching en mediation.

Juist omdat scheiden vaak ingewikkeld is en er veel verschillende aspecten zijn, heb ik besloten om mij in al deze aspecten op te laten leiden en in 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. Naast MfN Familiemediator en MfN register mediator vind ik het ook belangrijk dat kinderen gedurende de scheiding een stem krijgen. Zij hebben er immers niet om gevraagd, is iets wat ik vaak hoor in de praktijk.

Scheiden met behulp van een mediator

Ik kan als SCHIP mediator helpen om afspraken te maken en de communicatie te herstellen, indien de scheiding complex dreigt te worden. Zowel de juridische en emotionele, alsook de fiscale en financiële kant van scheiding zijn erg belangrijk. Om u in al deze facetten goed te kunnen begeleiden, heb ik er als

Wat anderen over Mediator Hof van Twente zeggen

Daar zijn we trots op

Fijne laagdrempelige begeleiding

Ik kreeg op een duidelijk gestructureerde manier begeleiding tijdens deze vervelende fase van scheiden. De kracht van Geraldine ligt in eenvoudig en concreet maken van complexe een complexe situatie. Ze is mensgericht en duidelijk in de communicatie.
Jako Nieuwenweg uit Delft
10 december 2023

Goed

Duidelijkheid, netjes op tijd,goede begeleiding
Hanny uit Vught

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Een zeer deskundige en onpartijdige vakvrouw

Mevrouw van Nistelrooij heeft ons in zeer korte tijd naar onze scheiding begeleid. Ze is betrokken, transparant, helder in haar bewoordingen en to the point. Ik vond haar in het bijzonder uitgesproken over het welzijn van de kinderen en het in acht nemen dat het vooral om hen moet gaan. Ook het verwerken van de concepten ging in rap tempo. Ze denkt mee en draagt effectief bij aan het proces om op een goede manier uit elkaar te gaan, ook al is het moeilijk als er zoveel emoties spelen. Ik zou haar aan iedereen aanraden.
Laurien uit Amsterdam

Prima

Deskundig en prettig geholpen. Er komt veel op je af bij een scheiding. Jan heeft goed geholpen met de te nemen stappen.
Anja Dijkman uit Apeldoorn

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

scheidingsmediator in Hof van Twente voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen.  Als mediator bij scheiding ben ik blij wanneer ik mijn cliënten het gevoel heb gegeven dat zij gehoord en goed geïnformeerd zijn en op basis daarvan een goede keuze hebben kunnen maken.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Hof van Twente?

Spreekt mijn werkwijze u aan, dan kunt u contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken ongeveer twee uur. over het algemeen vinden deze gesprekken bij u thuis plaats, maar indien gewenst kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken.

Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik u meer uitleg geven over mijn werkwijze en kunt u beiden uw mening vormen of ik de juiste persoon ben die u gedurende deze lastige periode zal begeleiden. Mailt of belt u Dé ScheidingsMediator Hof van Twente voor meer informatie of advies.