Maak kennis met uw scheidingsbegeleider

Als scheidingsmediator in Hof van Twente probeer ik een veilige sfeer voor een eerlijk en open gesprek te creëren. De inhoud van dit gesprek wordt door u en uw (ex)partner bepaald. Ik streef ernaar dat jullie onderlinge communicatie herstelt en dat er duidelijkheid wordt gecreëerd over hoe jullie verder willen. Voor mij als scheidingsbegeleider zijn integriteit, luisteren, empathie en respect de belangrijkste kenmerken van coaching en mediation.

Juist omdat scheiden vaak ingewikkeld is en er veel verschillende aspecten zijn, heb ik besloten om mij in al deze aspecten op te laten leiden en in 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. Naast MfN Familiemediator en MfN register mediator vind ik het ook belangrijk dat kinderen gedurende de scheiding een stem krijgen. Zij hebben er immers niet om gevraagd, is iets wat ik vaak hoor in de praktijk.

Scheiden met behulp van een mediator

Ik kan als SCHIP mediator helpen om afspraken te maken en de communicatie te herstellen, indien de scheiding complex dreigt te worden. Zowel de juridische en emotionele, alsook de fiscale en financiële kant van scheiding zijn erg belangrijk. Om u in al deze facetten goed te kunnen begeleiden, heb ik er als

Wat anderen over Mediator Hof van Twente zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

scheidingsmediator in Hof van Twente voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen.  Als mediator bij scheiding ben ik blij wanneer ik mijn cliënten het gevoel heb gegeven dat zij gehoord en goed geïnformeerd zijn en op basis daarvan een goede keuze hebben kunnen maken.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Hof van Twente?

Spreekt mijn werkwijze u aan, dan kunt u contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken ongeveer twee uur. over het algemeen vinden deze gesprekken bij u thuis plaats, maar indien gewenst kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken.

Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik u meer uitleg geven over mijn werkwijze en kunt u beiden uw mening vormen of ik de juiste persoon ben die u gedurende deze lastige periode zal begeleiden. Mailt of belt u Dé ScheidingsMediator Hof van Twente voor meer informatie of advies.