Elma Schouten

Hengelosestraat 100
7514AK Enschede

T 054 120 1557
E [email protected]

Mediator Hof van Twente

Elma Schouten

  • Hamerstraat 10
  • 7556MZ Hengelo
054 120 1557 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Hengelo (15km)
Hamerstraat 10, 7556MZ Hengelo
Enschede (19km)
Hengelosestraat 100, 7514AK Enschede
Oldenzaal (23km)
Titus Brandsmastraat 7, 7572CE Oldenzaal
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Elma Schouten

Wat mag u van Elma Schouten, mediator regio Hof van Twente, verwachten?

Aan een scheiding gaat vaak heel wat vooraf, maar als u dan eenmaal besloten heeft om te scheiden moet er nog veel geregeld worden. Als uw scheidingsmediator in Hof van Twente kan ik u structuur bieden gedurende het proces en alle zaken die geregeld moeten worden duidelijk in kaart brengen. Ik kan voor u een echtscheidingsovereenkomst opstellen en berekeningen maken rondom de vermogensverdeling, kinderalimentatie en eventuele partneralimentatie. Daarnaast stel ik ook het ouderschapsplan op waarin we de afspraken rondom de zorg en het contact met de kinderen vastleggen. Om tot deze afspraken te komen, voeren we gesprekken die ik als scheidingsbemiddelaar zal begeleiden.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elma Schouten

Uw mediator in Hof van Twente

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met uw scheidingsbegeleider

Als scheidingsmediator in Hof van Twente probeer ik een veilige sfeer voor een eerlijk en open gesprek te creëren. De inhoud van dit gesprek wordt door u en uw (ex)partner bepaald. Ik streef ernaar dat jullie onderlinge communicatie herstelt en dat er duidelijkheid wordt gecreëerd over hoe jullie verder willen. Voor mij als scheidingsbegeleider zijn integriteit, luisteren, empathie en respect de belangrijkste kenmerken van coaching en mediation.

Juist omdat scheiden vaak ingewikkeld is en er veel verschillende aspecten zijn, heb ik besloten om mij in al deze aspecten op te laten leiden en in 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. Naast MfN Familiemediator en MfN register mediator vind ik het ook belangrijk dat kinderen gedurende de scheiding een stem krijgen. Zij hebben er immers niet om gevraagd, is iets wat ik vaak hoor in de praktijk.

Scheiden met behulp van een mediator

Ik kan als SCHIP mediator helpen om afspraken te maken en de communicatie te herstellen, indien de scheiding complex dreigt te worden. Zowel de juridische en emotionele, alsook de fiscale en financiële kant van scheiding zijn erg belangrijk. Om u in al deze facetten goed te kunnen begeleiden, heb ik er als

scheidingsmediator in Hof van Twente voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen.  Als mediator bij scheiding ben ik blij wanneer ik mijn cliënten het gevoel heb gegeven dat zij gehoord en goed geïnformeerd zijn en op basis daarvan een goede keuze hebben kunnen maken.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Hof van Twente?

Spreekt mijn werkwijze u aan, dan kunt u contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken ongeveer twee uur. Over het algemeen vinden deze gesprekken bij u thuis plaats, maar indien gewenst kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken.

Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik u meer uitleg geven over mijn werkwijze en kunt u beiden uw mening vormen of ik de juiste persoon ben die u gedurende deze lastige periode zal begeleiden. Mailt of belt u Dé ScheidingsMediator Hof van Twente voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 054 120 1557
Interessante artikelen
054 120 1557 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elma Schouten