Sanne Visser

Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183AT Amstelveen

T 023 201 3752
E [email protected]

Mediator Hoofddorp

Sanne Visser

  • Hoofdweg Oostzijde 640
  • 2132MK Hoofddorp
023 201 3752 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Hoofddorp (0km)
Hoofdweg Oostzijde 640, 2132MK Hoofddorp
Haarlem (9km)
Wilsonsplein 9, 2011VG Haarlem
Amstelveen (12km)
Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Sanne Visser

Wat u van scheidingsmediator Sanne Visser mag verwachten

Mijn naam is Sanne Visser en ik ben scheidingsmediator in Hoofddorp. Tijdens een kort en intensief traject help ik jullie om jullie huwelijk op een waardige manier af te ronden. Dat kan best emotioneel en confronterend zijn. Maar de opluchting die ik voel bij mensen die bij mij de deur uitlopen en bij wie het gelukt is om samen oplossingen te vinden, maken het de moeite meer dan waard. Als scheidingsmediator mag u van mij verwachten dat ik jullie van A tot Z begeleid tijdens jullie echtscheiding. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik graag wat ik voor jullie kan betekenen. Neem daarvoor contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Sanne Visser

Uw mediator in Hoofddorp

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Sanne Visser

Ik ben enkele jaren geleden gestart als mediator omdat ik weet hoe waardevol het is wanneer je op een goede manier uit elkaar kunt gaan. Ik heb het goede voorbeeld gehad van mijn gescheiden ouders en ook mijn ex-man en mijzelf is het gelukt om waardig een punt achter ons huwelijk te zetten. Die ervaringen inspireerden mij om vanuit het bedrijfsleven de overstap naar het vak van mediator te maken. Ik heb diverse opleidingen gedaan en een eigen praktijk geopend. Sindsdien help ik mensen in Hoofddorp bij het afronden van hun huwelijk.  

Jullie echtscheiding in Hoofddorp goed geregeld

Tijdens de scheidingsmediation in Hoofddorp draait het om jullie als mens. De emoties die jullie voelen bij jullie breuk, krijgen een prominente plaats in het proces. Boosheid, teleurstelling en verdriet vieren vaak hoogtij en maken het moeilijk om op een constructieve manier met elkaar in gesprek te gaan. Het is dan ook belangrijk dat deze emoties in goede banen worden geleid en dat de communicatie tussen jullie wordt hersteld. Pas dan is het mogelijk om goede oplossingen te verzinnen en heldere afspraken te maken.

Scheidingsmediation in Hoofddorp vraagt dan ook wel wat van jullie. Als mediator vraag ik om eerlijkheid en openheid en de inzet om er echt samen uit te komen.

Wanneer jullie onderlinge communicatie (weer) goed is, komen de zakelijke aspecten van de echtscheiding vanzelf aan bod. Ik begeleid de gesprekken over bijvoorbeeld de eigen woning, de pensioenen, de verdeling van de bezittingen en de fiscale gevolgen. Jullie kunnen er zeker van zijn dat alle noodzakelijke punten aan de orde komen.

De afspraken leg ik uiteindelijk voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Hoofddorp

De scheiding van hun ouders is voor kinderen hoe dan ook een nare gebeurtenis. Het is desondanks goed mogelijk om de schadelijke gevolgen voor hen zo beperkt mogelijk te maken. Tijdens de scheidingsmediation in Hoofddorp staan de belangen van de kinderen voor mij voorop. Mijn doel is dat jullie relatie als ouders stevig overeind blijft en dat de kinderen zo min mogelijk stress beleven aan deze periode. Als er behoefte aan is, ga ik graag met jullie kinderen in gesprek. Het is een mogelijkheid om hun wensen helder te krijgen en hen op een positieve manier bij de scheiding te betrekken.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens de mediation in Hoofddorp ga ik voor haalbare en toekomstbestendige afspraken, die in goed onderling overleg gemaakt zijn. Op die manier bieden jullie jezelf de kans om met een goed gevoel jullie huwelijk te beëindigen en een nieuwe start te maken. Mag ik jullie daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 023 201 3752
Interessante artikelen
023 201 3752 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Sanne Visser