Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Groningen (14km)
Martinikerkhof 29
9712 JH Groningen
Mediator Marum (33km)
Westerweg 28A
9824 PH Noordwijk

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie ben ik?

Als mediator met een ICT achtergrond kunt u mijn werkwijze altijd kenmerken als deskundig, efficiënt, betrokken en transparant. Als scheidingsmediator in Hoogezand ben ik er voor alle betrokken partijen bij de scheiding, dus zowel voor de ouders als voor de kinderen. Ik vind het erg belangrijk dat er tijdens een scheiding ook de juiste aandacht en ruimte is voor de gevoelens van de kinderen. Daarom praat ik ook graag met de kinderen, zodat zij ook kenbaar kunnen maken wat hun wensen zijn over zaken zoals de zorgverdeling.

Professionele mediation voor uw scheiding

Als geaccrediteerd familiemediator bent u verzekerd van professionele mediation, waarbij de belangen van uw kind of kinderen voorop staan. Eenieder weet dat dit in tijden van scheiding enorm belangrijk is.

Wat anderen over Mediator Hoogezand zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Met mijn expertise kan ik u garanderen dat de belangen van uw kinderen niet verloren gaan.

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Hoogezand

Als u ook graag uw scheiding professioneel wilt regelen met behulp van Dé ScheidingsMediator Hoogezand, kunt u contant opnemen voor een eerste vrijblijvende kennismaking. Wanneer u een positief gevoel krijgt bij de kennismaking, en u staat open voor een samenwerking, dan kunnen wij uiteraard samen een planning maken voor de rest van het hele scheidingsproces. Bel of mail uw mediator in Hoogezand voor meer informatie of het maken van een afspraak.