Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (14km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Marum (33km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat u kunt verwachten van mij, Arold Boersma, uw scheidingsmediator regio Hoogezand

Wanneer u samen met uw partner besloten hebt om de relatie te beëindigen, breekt er ongetwijfeld een onzekere periode aan waar u vast controle over wilt hebben. Zaken zoals uw woning, de inboedel, de alimentatie en natuurlijk de zorg voor uw kinderen wilt u natuurlijk zo goed mogelijk geregeld hebben. Als ervaren MfN familiemediator kan ik u hier als geen ander mee helpen en u zo nodig begeleiden in deze moeilijke periode. Ik begeleid u niet alleen bij het maken van juridische afspraken, maar ook op relationeel gebied. Alle afspraken komen tot stand op basis van de belangen en de wensen van alle betrokken personen en worden pas vastgelegd zodra iedereen het er volledig mee eens is.

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Hoogezand

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie ben ik?

Als mediator met een ICT achtergrond kunt u mijn werkwijze altijd kenmerken als deskundig, efficiënt, betrokken en transparant. Als scheidingsmediator in Hoogezand ben ik er voor alle betrokken partijen bij de scheiding, dus zowel voor de ouders als voor de kinderen. Ik vind het erg belangrijk dat er tijdens een scheiding ook de juiste aandacht en ruimte is voor de gevoelens van de kinderen. Daarom praat ik ook graag met de kinderen, zodat zij ook kenbaar kunnen maken wat hun wensen zijn over zaken zoals de zorgverdeling.

Professionele mediation voor uw scheiding

Als geaccrediteerd familiemediator bent u verzekerd van professionele mediation, waarbij de belangen van uw kind of kinderen voorop staan. Eenieder weet dat dit in tijden van scheiding enorm belangrijk is.

Met mijn expertise kan ik u garanderen dat de belangen van uw kinderen niet verloren gaan.

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Hoogezand

Als u ook graag uw scheiding professioneel wilt regelen met behulp van Dé ScheidingsMediator Hoogezand, kunt u contant opnemen voor een eerste vrijblijvende kennismaking. Wanneer u een positief gevoel krijgt bij de kennismaking, en u staat open voor een samenwerking, dan kunnen wij uiteraard samen een planning maken voor de rest van het hele scheidingsproces. Bel of mail uw mediator in Hoogezand voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma