mr. Astrid Staal

Raadhuisplein 7
9641AW Veendam

T +31598203521
E astrid.staal@descheidingsmediator.nl

Mediator Hoogezand

mr. Astrid Staal

  • Raadhuisplein 7
  • 9641AW Veendam
  •  
+31598203521 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator Ombudsman
Scheidingsbemiddelaar mr. Astrid Staal

Wat u kunt verwachten van mij, mr. Astrid Staal, uw scheidingsmediator regio Hoogezand

Wanneer u samen met uw partner besloten hebt om de relatie te beëindigen, breekt er ongetwijfeld een onzekere periode aan waar u vast controle over wilt hebben. Zaken zoals uw woning, de inboedel, de alimentatie en natuurlijk de zorg voor uw kinderen wilt u natuurlijk zo goed mogelijk geregeld hebben. Als ervaren MfN-mediator kan ik u hier als geen ander mee helpen en u zo nodig begeleiden in deze moeilijke periode. Ik begeleid u niet alleen bij het maken van juridische afspraken, maar ook op relationeel gebied. Alle afspraken komen tot stand op basis van de belangen en de wensen van alle betrokken personen en worden pas vastgelegd zodra iedereen het er volledig mee eens is.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Astrid Staal

Uw mediator in Hoogezand

Wie ben ik?

Als mediator met een juridische achtergrond kunt u mijn werkwijze altijd kenmerken als deskundig, efficiënt, betrokken en transparant. Als scheidingsmediator in Hoogezand ben ik er voor alle betrokken partijen bij de scheiding, dus zowel voor de ouders als voor de kinderen. Ik vind het erg belangrijk dat er tijdens een scheiding ook de juiste aandacht en ruimte is voor de gevoelens van de kinderen. Daarom praat ik ook graag met de kinderen, zodat zij ook kenbaar kunnen maken wat hun wensen zijn over zaken zoals de zorgverdeling.

Professionele mediation voor uw scheiding

Hebt u of uw partner te maken met een laag inkomen en geen vermogen, dan kunt u uiteraard in aanmerking komen voor gesubsidieerde mediation.

In dit geval betaalt u voor de gehele mediaton slechts een eenmalige kleine bijdrage. Als scheidingsmediator in Hoogezand kan ik deze zogeheten toevoeging uiteraard voor u aanvragen.

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Hoogezand

Als u ook graag uw scheiding professioneel wilt regelen met behulp van Dé ScheidingsMediator Hoogezand, kunt u contant opnemen voor een eerste vrijblijvende kennismaking. Wanneer u een positief gevoel krijgt bij de kennismaking, en u staat open voor een samenwerking, dan kunnen wij uiteraard samen een planning maken voor de rest van het hele scheidingsproces. Bel of mail uw mediator in Hoogezand voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info