Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Groningen (14km)
Martinikerkhof 29
9712 JH Groningen
Mediator Marum (33km)
Westerweg 28A
9824 PH Noordwijk

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie ben ik?

Als mediator met een ICT achtergrond kunt u mijn werkwijze altijd kenmerken als deskundig, efficiënt, betrokken en transparant. Als scheidingsmediator in Hoogezand ben ik er voor alle betrokken partijen bij de scheiding, dus zowel voor de ouders als voor de kinderen. Ik vind het erg belangrijk dat er tijdens een scheiding ook de juiste aandacht en ruimte is voor de gevoelens van de kinderen. Daarom praat ik ook graag met de kinderen, zodat zij ook kenbaar kunnen maken wat hun wensen zijn over zaken zoals de zorgverdeling.

Professionele mediation voor uw scheiding

Als geaccrediteerd familiemediator bent u verzekerd van professionele mediation, waarbij de belangen van uw kind of kinderen voorop staan. Eenieder weet dat dit in tijden van scheiding enorm belangrijk is.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden
10 december 2023

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Met mijn expertise kan ik u garanderen dat de belangen van uw kinderen niet verloren gaan.

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Hoogezand

Als u ook graag uw scheiding professioneel wilt regelen met behulp van Dé ScheidingsMediator Hoogezand, kunt u contant opnemen voor een eerste vrijblijvende kennismaking. Wanneer u een positief gevoel krijgt bij de kennismaking, en u staat open voor een samenwerking, dan kunnen wij uiteraard samen een planning maken voor de rest van het hele scheidingsproces. Bel of mail uw mediator in Hoogezand voor meer informatie of het maken van een afspraak.