Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Huissen

Nico Wiggers

  • Wassenaarweg 40
  • 6843NW Arnhem
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (5km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Elst (6km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Waar mag u op rekenen bij Nico Wiggers als scheidingsmediator regio Huissen?

Het verdriet van een gestrande relatie kan ik uiteraard niet wegnemen. Wel kan ik er als mediator voor zorgen dat het scheidingsproces zo vlekkeloos mogelijk zal verlopen. Hoewel uw hoofd vast en zeker niet staat naar het vele regelwerk rondom uw scheiding vanwege alle emoties, is het maken van afspraken natuurlijk wel een vereiste. Als uw scheidingsmediator in Huissen zorg ik ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien, waardoor we uiteindelijk tot evenwichtige afspraken komen en een sterk fundament leggen voor de toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Huissen

Wie is Nico Wiggers?

Ik ben gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling, rechtbankmediator, erkend MfN-Family-mediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Dit betekent dat u bij mij recht heeft op gesubsidieerde bijstand, mits u hier natuurlijk voor in aanmerking komt. Verder ben ik erkend KIES-coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties). U kunt er dus van op aan dat zowel de financiële alsook de emotionele aspecten van het scheidingsproces bij mij als gecertificeerd scheidingsmediator in Huissen in vertrouwde handen zijn.

Een frisse doorstart na beëindiging van het conflict

Ik zie het als een uitdaging om als scheidingsmediator in Huissen mensen te helpen in moeilijke situaties. Het is tevens een van mijn drijfveren om dit beroep uit te oefenen. Buiten alle negatieve kanten is een conflict ook een bron van energie. Het is mijn taak om telkens weer die energie in een positieve richting te sturen en een passende oplossing te vinden voor beide partijen.

Als mediator in Huissen draag ik mijn steentje bij door met praktische oplossingen te komen waar nog niet eerder aan is gedacht. Ik zorg ervoor dat alle financiële en fiscale afspraken op een juridisch verantwoorde manier vast worden gelegd in het convenant en, indien van toepassing, worden afspraken met betrekking tot uw kinderen vastgelegd in een ouderschapsplan.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Huissen?

Mijn voorkeur is om overdag te werken, maar ik heb er alle begrip voor wanneer dit niet mogelijk is in uw situatie. Vandaar dat ik ook in uiterste gevallen beschikbaar ben om met u af te spreken in de avonden of op zaterdagen.

Stuur een mail of bel Dé ScheidingsMediator in Huissen voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Bent u ervan overtuigd dat u bij mij in goede handen bent, dan regel ik de verdere planning rondom uw scheidingsproces.

Interessante artikelen