Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Elst (5km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Veenendaal (5km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Arnhem (7km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Velp (7km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Ede (22km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Waar mag u op rekenen bij Elly Kuijvenhoven als scheidingsmediator regio Huissen?

Het verdriet van een gestrande relatie kan ik uiteraard niet wegnemen. Wel kan ik er als mediator voor zorgen dat het scheidingsproces zo vlekkeloos mogelijk zal verlopen. Hoewel uw hoofd vast en zeker niet staat naar het vele regelwerk rondom uw scheiding vanwege alle emoties, is het maken van afspraken natuurlijk wel een vereiste. Als uw mediator in Huissen zorg ik ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien, waardoor we uiteindelijk tot evenwichtige afspraken komen en een sterk fundament leggen voor de toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Huissen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Elly Kuijvenhoven zeggen
Daar zijn we trots op
Rustige vrouw, duidelijk en alles is goed geregeld.
Mijn ervaring is goed. Word goed geholpen. Komt afspraken naar. Alles word goed uitgelegd. Priscilla, Arnhem 16-07-2022
goed
Duidelijke raadgeving zodat alles soepel verloopt Jean, Westervoort 20-04-2022
Goed
Mijn evaring was goed . Alice Tan, Bemmel 19-04-2022

Wie is Elly Kuijvenhoven?

In mijn leven heb ik veel ‘takken van sport’ gezien. Ik heb namelijk gewerkt bij onder meer de horeca, het bankwezen en bij zorgverzekeraars. In de ziekenhuiszorg heb ik enorm veel praktische kennis en ervaring met mensen opgedaan. Dit komt mij bij mijn huidige functie als mediator enorm van pas. Ik heb jarenlang in het buitenland gewoond door mijn verschillende beroepen. Hierdoor heb ik veel mensen en culturen mogen leren kennen. Het werken met mensen zou je dan ook als een rode draad in mijn leven kunnen omschrijven. Een aantal jaren geleden heb ik besloten om al die nuttige kennis en ervaring in te zetten, maar nu als mediator.

Een frisse doorstart na beëindiging van het conflict

Ik zie het als een uitdaging om als mediator in Huissen mensen te helpen in moeilijke situaties. Het is tevens een van mijn drijfveren om dit beroep uit te oefenen. Buiten alle negatieve kanten is een conflict ook een bron van energie. Het is mijn taak als mediator om telkens weer die energie in een positieve richting te sturen en een passende oplossing te vinden voor beide partijen.

Als mediator in Huissen draag ik mijn steentje bij door met praktische oplossingen te komen waar nog niet eerder aan is gedacht. Ik zorg ervoor dat alle financiële en fiscale afspraken op een juridisch verantwoorde manier vast worden gelegd in het convenant en, indien van toepassing, worden afspraken met betrekking tot uw kinderen vastgelegd in een ouderschapsplan.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Huissen?

Mijn voorkeur is om overdag te werken, maar ik heb er alle begrip voor wanneer dit niet mogelijk is in uw situatie. Vandaar dat ik ook in uiterste gevallen beschikbaar ben om met u af te spreken in de avonden of op zaterdagen.

Stuur een mail of bel Dé ScheidingsMediator in Huissen voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Bent u ervan overtuigd dat u bij mij in goede handen bent, dan regel ik de verdere planning rondom uw scheidingsproces.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven