mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Huizen

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Lindelaan 10
  • 1405AK Bussum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bussum (6km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (9km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Breukelen (20km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Mediation in Huizen: Gabriëlle Gijsberts

Scheidingsmediation is maatwerk. Ieder echtpaar is anders, dus iedere scheiding natuurlijk ook. Als mediator in Huizen help ik stellen dan ook om een waardig einde te maken aan hun huwelijk, op een manier die bij hen past. Jullie houden zelf grip op het proces, er is ruimte voor de mens en de emoties en jullie hoeven geen zware (juridische) strijd aan te gaan. Klinkt dat als een goed vooruitzicht in deze moeilijke periode? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Huizen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Huizen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021

Resultaatgerichte én empathische mediation

In mijn professionele leven sta ik al tientallen jaren mensen bij in conflictsituaties. Jarenlang deed ik dat als advocaat voor bedrijven en particulieren. Mijn ervaring is dat er vaak niemand beter wordt van de strijd om het ‘eigen gelijk’. Daarom heb ik er op enig moment voor gekozen om alleen nog maar mediation in Huizen en omgeving te doen. Anderen zeggen over mij dat ik dat op een professionele én betrokken manier doe en dat ik het juridische en het praktische goed weet te combineren. Daarnaast ben ik creatief, empathisch en resultaatgericht. 

Alle aspecten van scheiden komen aan bod

Voor een geslaagde mediation in Huizen is het belangrijk om eerst in te gaan op de achtergronden van jullie besluit om te gaan scheiden. Beide partijen kunnen hun verhaal doen en doorgaans komen daarbij de nodige emoties los. Daar is alle ruimte voor. Vaak is het al even geleden dat cliënten écht naar elkaar geluisterd hebben en onderling begrip en respect zijn soms ook ver te zoeken. Het herstellen daarvan is echter wel belangrijk om ook aan de slag te kunnen gaan met alle andere aspecten van de scheiding.

Wanneer de communicatie weer goed op gang is gekomen, behandelen we samen alle financiële, juridische, fiscale en praktische zaken. Jullie bespreken onder meer wat er moet gebeuren met de (eigen) woning en jullie gezamenlijke bezittingen.

Ook zaken als pensioenen en beleggingen komen aan de orde. Ik ondersteun jullie met mijn kennis hierover en stel jullie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen. De afspraken die jullie samen maken leg ik uiteindelijk voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. 

Hulp bij ouderschapsplan in Huizen

Voor ouders is een van de grootste zorgen bij een scheiding vaak de vraag hoe de zorg voor de kinderen geregeld moet worden. Vrijwel altijd zijn cliënten er wel van overtuigd dat een goed plan voor de kinderen essentieel is. Desondanks is het opstellen daarvan vaak niet makkelijk. Door informatie te geven en goed door te vragen naar de consequenties van jullie ideeën, help ik jullie om een stevig fundament te leggen voor de toekomstige zorg voor jullie kinderen. Als jullie willen ga ik ook met hen zelf in gesprek om hun wensen en behoeften de ruimte te geven. 

Afspraak met Gabriëlle Gijsberts

Een scheiding is vrijwel altijd een nare periode. Dankzij mediation hebben jullie echter voor een belangrijk deel zelf in de hand hoe jullie je huwelijk afronden. Ik help jullie graag met mediation in Huizen. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
 

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts