mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Huizen

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Lindelaan 10
  • 1405AK Bussum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bussum (6km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (9km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Breukelen (20km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat kunt u van uw mediator Huizen, Gabriëlle Gijsberts, verwachten?

Nadat het besluit is genomen om te gaan scheiden, gaat u een emotionele en lastige periode tegemoet. Er komt veel op u af en er moet veel geregeld worden. Structuur en houvast is dan van groot belang. Zeker wanneer u kinderen heeft, is dit extra van belang. Er moeten afspraken gemaakt worden over de kinderen en een eventuele omgangsregeling, maar ook over zaken als de woning, financiën en pensioen. Professionele hulp in de vorm van een mediator in Huizen, is dan gewenst. Gabriëlle helpt u graag. We doorlopen samen een scheiding stappenplan waarin we alle belangrijke zaken behandelen. Als erkend familiemediator kan ik ook een (gratis!) gesprek aangaan met uw kind(eren) om zo de wensen en zorgen vanuit hun kant te achterhalen. 

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Huizen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021

Maak kennis met uw mediator

Voordat ik aan de slag ging als mediator in Huizen, was ik ruim 20 jaar werkzaam als advocate. Hierdoor heb ik uitgebreide juridische kennis opgedaan die ook goed van pas komt in mijn baan als mediator. Daarnaast heb ik kennis van het scheidingsproces wanneer dit met een advocaat verloopt, en dit heeft financieel en vaak ook emotioneel veel meer impact. Kortom: scheiden met de hulp van een mediator in Huizen is de betere keuze. 

Vertrouwen in de toekomst

Een scheiding is voor vele mensen vaak één van de lastigste periodes in hun leven. Als scheidings mediator in Huizen geloof ik dat mensen gelukkiger zijn als zij hun scheiding goed kunnen afhandelen en daarom vind ik het prachtig en inspirerend om hen te helpen, zodat zij verder kunnen. 

Door duidelijke afspraken te maken voor de toekomst wordt de onzekerheid vermindert en ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst.

Kom in contact met Dé Scheidings Mediator in Huizen

Bent u geïnteresseerd in mijn werkwijze en wilt u uw scheiding regelen, dan kunt u contact met mij opnemen voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Gedurende het gesprek kan ik u meer vertellen over mijn werkwijze en mediation. Ervaart u een klik tussen u en mij, dan ga ik als scheidings mediator in Huizen graag met u aan de slag.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts