Wendy Schoegje

Rietzangerweg 34
1111VL Diemen

T 020 290 3653
E wendy.schoegje@descheidingsmediator.nl

Mediator Huizen

Wendy Schoegje

  • Rietzangerweg 34
  • 1111VL Diemen
  •  
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Wendy Schoegje

Wat mag u van mij, Wendy Schoegje, als scheidingsmediator regio Huizen verwachten?

Besluiten mensen om te gaan scheiden, dan komt er veel op hen af. Een scheiding is voor de meeste mensen een emotionele tijd waarin veel zaken geregeld dienen te worden. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, dan maakt dat de scheiding nog complexer. Er moeten, afgezien van de woonsituatie en diverse financiële aspecten, afspraken over de omgang en zorg voor de kinderen gemaakt worden en daar komt nogal wat bij kijken. Bij voorkeur moeten de afspraken ook nog op de toekomst gericht zijn. Als mediator in Huizen bied ik mijn cliënten structuur en houvast: ik bied ruimte voor emoties en we doorlopen een stappenplan waardoor alle relevante zaken aan bod zullen komen. Naast mijn registratie als MfN Registermediator ben ik ook Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier (RFEA) en daardoor beschik ik als scheidingsbemiddelaar over ruime kennis van alle fiscale, juridische en financiële aspecten die bij scheiding ter zake komen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Wendy Schoegje

Uw mediator in Huizen

Maak kennis met uw mediator

Voordat ik de stap naar mediation zette, heb ik 30 jaar gewerkt bij een bank waar mijn cijfermatig inzicht goed van pas kwam. Mijn passie voor het coachen ontdekte ik in mijn functie als teamleider. Voor mij als scheidingsmediator in Huizen komt dit bij mediation allemaal samen. Door mijn cliënten in de afhandeling van hun scheiding te begeleiden, benut ik als scheidingsbegeleider zowel mijn cijfermatig inzicht alsook mijn coachende vaardigheden.

Vertrouwen in de toekomst

Een scheiding is voor vele mensen vaak één van de lastigste periodes in hun leven. Als scheidingsmediator in Huizen geloof ik dat mensen gelukkiger zijn als zij hun scheiding goed kunnen afhandelen en daarom vind ik het prachtig en inspirerend om hen te helpen, zodat zij verder kunnen. 

Door duidelijke afspraken te maken voor de toekomst wordt de onzekerheid vermindert en ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator in Huizen

Bent u geïnteresseerd in mijn werkwijze en wilt u uw scheiding regelen, dan kunt u contact met mij opnemen voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Gedurende het gesprek kan ik u meer vertellen over mijn werkwijze en mediation. Ervaart u een klik tussen u en mij, dan ga ik als scheidingsmediator in Huizen graag met u aan de slag.

Interessante artikelen