mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Huizen

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Lindelaan 10
  • 1405AK Bussum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bussum (6km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (9km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Amstelveen (26km)
Startbaan 8, 1185XR Amstelveen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat kunt u van uw mediator Huizen, Gabriëlle Gijsberts, verwachten?

Nadat het besluit is genomen om te gaan scheiden, gaat u een emotionele en lastige periode tegemoet. Er komt veel op u af en er moet veel geregeld worden. Structuur en houvast is dan van groot belang. Zeker wanneer u kinderen heeft, is dit extra van belang. Er moeten afspraken gemaakt worden over de kinderen en een eventuele omgangsregeling, maar ook over zaken als de woning, financiën en pensioen. Professionele hulp in de vorm van een mediator in Huizen, is dan gewenst. Gabriëlle helpt u graag. We doorlopen samen een scheiding stappenplan waarin we alle belangrijke zaken behandelen. Als erkend familiemediator kan ik ook een (gratis!) gesprek aangaan met uw kind(eren) om zo de wensen en zorgen vanuit hun kant te achterhalen. 

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Huizen

Maak kennis met uw mediator

Voordat ik aan de slag ging als mediator in Huizen, was ik ruim 20 jaar werkzaam als advocate. Hierdoor heb ik uitgebreide juridische kennis opgedaan die ook goed van pas komt in mijn baan als mediator. Daarnaast heb ik kennis van het scheidingsproces wanneer dit met een advocaat verloopt, en dit heeft financieel en vaak ook emotioneel veel meer impact. Kortom: scheiden met de hulp van een mediator in Huizen is de betere keuze. 

Vertrouwen in de toekomst

Een scheiding is voor vele mensen vaak één van de lastigste periodes in hun leven. Als scheidings mediator in Huizen geloof ik dat mensen gelukkiger zijn als zij hun scheiding goed kunnen afhandelen en daarom vind ik het prachtig en inspirerend om hen te helpen, zodat zij verder kunnen. 

Door duidelijke afspraken te maken voor de toekomst wordt de onzekerheid vermindert en ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst.

Kom in contact met Dé Scheidings Mediator in Huizen

Bent u geïnteresseerd in mijn werkwijze en wilt u uw scheiding regelen, dan kunt u contact met mij opnemen voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Gedurende het gesprek kan ik u meer vertellen over mijn werkwijze en mediation. Ervaart u een klik tussen u en mij, dan ga ik als scheidings mediator in Huizen graag met u aan de slag.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts