Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Hulst

Bart Verberne

  • Stationspark 8
  • 4462DZ Goes
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Goes (26km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Bergen op Zoom (28km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Middelburg (39km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Waar mag u bij Bart Verberne, uw scheidingsmediator regio Hulst, van op aan?

Omdat ik een juridische achtergrond heb en ik een erkend MfN familiemediator ben, kan ik u verzekeren dat u te maken heeft met een professional. Voor al uw vraagstukken met betrekking tot uw huis, boedelverdeling, hypotheek, pensioenverdeling, alimentatie en kindproblematiek rondom uw scheiding heb ik een juridisch verantwoorde oplossing klaarliggen. Eveneens kan ik vanwege mijn juridische achtergrond alles op een juridisch verantwoorde wijze vastleggen.

Het maken van passende keuzes is de enige weg om de partnerrelatie op een respectvolle manier af te ronden. Door mijn jarenlange ervaring en deskundigheid, steun ik u in dit proces als uw mediator in Hulst en denk ik creatief met u mee om deze passende keuzes te maken. U kunt in mij verwachten dat ik betrokken en uiterst deskundig ben.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Hulst

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bart Verberne

Nadat ik in het jaar 2000 afgestudeerd ben als jurist, heb ik mij gespecialiseerd in mediation. Nadien ben ik een erkend rechtbankmediator en familiemediator. Ik kan u verzekeren dat al uw financiële, emotionele en pedagogische aspecten van uw scheiding bij mij als uw scheidingsmediator in Hulst in vertrouwde handen zijn.

Creëren van uw toekomst staat centraal

Als mediator werk ik graag oplossingsgericht, waarbij het creëren van uw eigen toekomst centraal staat. Een scheiding is een emotioneel proces, het is van belang dat alle emoties vrij spel krijgen. Ik bied u graag de ruimte om deze emoties te uiten. Het uiten van de emoties in combinatie met de koppeling met de behoefte die erachter zit, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zijn. Op die manier gaat u met meer duidelijkheid na onze gesprekken richting huis.

Mede door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Hulst, heb ik ervaren wat voor verschil mediation kan maken bij een scheidingsproces. Er worden door mediation veel tastbare successen geboekt. Deze tastbare successen geven mij de energie om mij voor elk scheidingsproces volledig in te zetten én dit scheidingsproces succesvol af te ronden.

Maak een afspraak met Dé ScheidingsMediator Hulst

Net als u werk ik het liefst overdag, maar het is compleet begrijpelijk als u de scheiding niet overdag kunt regelen. Ik zou mij dan graag voor u in de avonden of zaterdag beschikbaar stellen, indien u niet anders kunt. Is het voor u bezwaarlijk om naar mijn praktijk te komen om wat voor reden dan ook, dan kom ik graag zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is waar het om draait.

Bel of mail Dé ScheidingsMediator Hulst voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Pas als u ervaren heeft dat er een klik is tussen u en mij, maken wij de planning om uw scheiding naar een goede uitkomst te leiden.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne