Tanja Dohmen

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator IJsselmuiden

Tanja Dohmen

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (8km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat kunt u van Tanja Dohmen, uw mediator IJsselmuiden, verwachten?

Vanwege alle onrust en chaos die een scheiding met zich meebrengt, heeft u behoefte aan een deskundig oordeel en richtinggevende adviezen. Als uw mediator in IJsselmuiden help ik u gedurende de scheiding overzicht te houden en weer een positieve kijk op de toekomst van u en uw eventuele kinderen te krijgen. Mijn expertise wordt echter niet beperkt tot de juridische en financiële aspecten van scheiding, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. Hierdoor zijn ook de belangen van (eventuele) kinderen bij mij als mediator in IJsselmuiden in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in IJsselmuiden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Tanja Dohmen?

Met mijn passie voor mensen in conflictsituaties heb ik mij als MfN-registermediator gespecialiseerd in bemiddeling bij echtscheiding. Daarnaast ben ik rechtbankmediator en als mediator IJsselmuiden aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand zodat u via mijn bemiddeling aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. Dankzij de combinatie van mijn financiële en juridische expertise en mijn rijke werk- en levenservaring kan ik u gedurende het scheidingsproces op een onderscheidende wijze helpen.

Beëindiging van het verleden voor een nieuwe toekomst

In het verleden heb ik veel gewerkt met mensen in conflictsituaties. Hierbij merkte ik in hoeverre de rol van scheidingsmediator het verschil in een dergelijke situatie kan maken. Het geeft mij als scheidingsmediator in IJsselmuiden dan ook iedere keer weer merkwaardig veel energie en motivatie om een volgende zaak ook succesvol af te ronden.

Bij het maken van afspraken zorg ik ervoor dat er rekening wordt gehouden met de belangen van beide partijen, alsmede die van (eventuele) kinderen. Zodra alle afspraken zijn gemaakt, zorg ik voor een juridische vastlegging in het convenant en, indien van toepassing, in het ouderschapsplan.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator IJsselmuiden

Belt of mailt u mij vrijblijvend voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces opstellen.

Het liefst werk ik net als u overdag, maar ik begrijp ook dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Om die reden ben ik dan ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken. U kunt bij mijn praktijk langskomen, maar ik kan u ook op locatie bezoeken. Het gaat tenslotte om een goede uitkomst!

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen