Bert le Blanc

Nevelgaarde 40
3436ZZ Nieuwegein

T 030 308 0065
E [email protected]

Mediator IJsselstein

Bert le Blanc

  • Nevelgaarde 40
  • 3436ZZ Nieuwegein
030 308 0065 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nieuwegein (2km)
Nevelgaarde 40, 3436ZZ Nieuwegein
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat u van scheidingsmediator Bert le Blanc mag verwachten

Kan een van ons in onze woning blijven wonen? Hoe vertellen we de kinderen dat we gaan scheiden? En wat moet er überhaupt allemaal geregeld worden? Een echtscheiding is een heftige en emotionele periode, waarin er veel op jullie af komt. Dat jullie wellicht het overzicht kwijt zijn en door de bomen het bos niet meer zien, is dan ook niet  vreemd. Als scheidingsmediator in IJsselstein mogen jullie van mij verwachten dat ik jullie bijsta tijdens de echtscheiding. Samen doorlopen we het proces, zodat jullie uiteindelijk met een goed en gerust gevoel jullie handtekening onder de scheidingspapieren kunnen zetten. Voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen jullie contact opnemen via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in IJsselstein

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bert le Blanc

Mijn naam is Bert le Blanc en ik heb een achtergrond als jurist. Tientallen jaren lang heb ik gewerkt als advocaat en bedrijfsjurist, voordat ik mij een aantal jaren geleden gericht heb op een carrière als mediator. Dat deed ik mede op advies van een goede vriend, die mij ‘een geboren bemiddelaar’ noemde. Ik ben blij met die keuze, want ik vind het geweldig om mijn ervaring als mediator in te zetten om mensen in IJsselstein weer een nieuwe toekomst te bieden.

Jullie echtscheiding in IJsselstein goed geregeld

Rust en duidelijkheid zijn bij mij belangrijke elementen tijdens het de mediation. Ik begin met het creëren van een rustige sfeer, waarin jullie allebei de kans krijgen om jullie verhaal te doen. De ervaring leert dat mensen op die manier weer echt met elkaar in gesprek komen en er ruimte ontstaat om voorbij het conflict te kijken en op zoek te gaan naar oplossingen. Tijdens de mediation in IJsselstein zorg ik voor duidelijkheid door middel van een stappenplan. Zodoende weten jullie precies hoe het proces eruit gaat zien en wat er moet gebeuren.

Aan de hand van het stappenplan gaan jullie onder mijn leiding samen in gesprek. Zaken als de eigen woning, bezittingen, pensioenen en alimentatie passeren de revue. Vanzelfsprekend kunnen jullie daarbij steunen op mijn uitgebreide kennis op juridisch, financieel en fiscaal gebied. De afspraken leg ik voor jullie vast in een concept-echtscheidingsconvenant, dat we vervolgens samen nog eens doorlopen.

Op die manier weet ik zeker dat jullie je realiseren wat er precies afgesproken is en wat daar de mogelijke consequenties van zijn. Daarmee voorkomen we dat er achteraf onduidelijkheid of andere ellende ontstaat.

Kinderen centraal tijdens echtscheiding in IJsselstein

Hebben jullie kinderen, dan nemen zij voor mij een belangrijke plaats in tijdens de mediation. Als mediator ben ik neutraal, maar niet ten opzichte van de kinderen. Voorkomen dat zij de dupe worden van de scheiding van hun ouders, is een van de belangrijkste zaken tijdens het mediationproces. Ik ga dan ook met jullie in gesprek over hoe jullie je toekomstige rol als ouders zien en ik geef tips en advies over de omgang met de kinderen. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Mediation bij echtscheiding in IJsselstein draait voor mij om duidelijkheid en rust tijdens het proces, met goede en evenwichtige afspraken als resultaat. Is dat hoe jullie je echtscheidingsproces voor je zien? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 030 308 0065
Interessante artikelen
030 308 0065 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc