Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Iedereen heeft eigen belangen. Die belangen kunnen conflicteren, onderling, maar ook innerlijk. Die conflicten staan het zoeken naar oplossingen en het maken van afspraken soms in de weg. Al meer dan 15 jaar begeleid ik als mediator mensen in het proces van het zoeken naar en het maken van goede afspraken. Als MfN geaccrediteerd familiemediator èn bijzonder curator jeugdzaken heb ik veel ervaring met scheidingen waarbij kinderen betrokken zijn. De kinderen kunnen, wanneer u dat wenst, altijd bij de mediation in Joure een eigen stem krijgen. Met kinderen in gesprek gaan levert immers vaak informatie op die belangrijk is voor een duurzame oplossing, waarmee de ouders en de kinderen goed verder kunnen.

Meer over Eddy Kolk →

Mijn drijfveren als scheidingsmediator

Als mediator in Joure vind ik het belangrijk te werken aan een nieuwe start voor u en uw ex-partner. U bepaalt waarover gesproken moet worden. Als mediator draag ik zorg voor een goed proces en creëer ik een prettig en veilig gespreksklimaat waarin alles besproken kan worden.

Wat anderen over Mediator Joure zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Mijn werkwijze is erop gericht om als neutrale derde samen met jullie na te gaan welke belangen en verlangens er zijn. Hierbij wordt er vooral gezocht naar het vervullen van uw beider wensen en niet zozeer naar compromissen. Daarna wordt er gekeken wat dit betekent in financieel, juridisch en fiscaal opzicht. Hierbij maak ik gebruik van een fiscalist. Alle financiële zaken van alimentatieberekeningen tot belastingtoeslagen worden berekend en vastgelegd. Zo bent u zeker van duurzame afspraken waar u later nauwelijks tot geen omkijken naar heeft.

Maak gratis kennis met Dé Scheidingsmediator in Joure

Heeft u behoefte aan begeleiding tijdens het proces van een scheiding? Maak gratis en vrijblijvend kennis met Dé Scheidingsmediator in Joure en vraag een kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek kunt u kennismaken met de mediator in Joure en kunnen alle zaken die u wilt bespreken aangekaart worden. Wanneer u de kennismaking als prettig heeft ervaren en verder wilt met de mediation, wordt er een planning gemaakt. Dé Scheidingsmediator in Joure helpt u graag verder.