Guus Bax

De Brekken 6
8501ZN Joure

T 0513 418836
E guus.bax@descheidingsmediator.nl

Mediator Joure

Guus Bax

  • De Brekken 6
  • 8501ZN Joure
  •  
0513 418836 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Guus Bax

Ontmoet Guus Bax, Dé Scheidingsmediator in Joure

Bij het besluit om te gaan scheiden zijn er tal van zaken die geregeld moeten worden. Ondanks de onrust en hectiek in uw hoofd zult u toch samen met uw ex-partner beslissingen moeten maken. Om erop toe te zien dat de juiste stappen en afspraken tijdens de scheiding worden gemaakt, kunt u de hulp van Dé Scheidingsmediator in Joure inschakelen. Als onafhankelijke derde partij helpt de mediator het proces bij de scheiding goed te laten verlopen en zorgt de mediator ervoor dat niks over het hoofd wordt gezien. Als u voor mij kiest, dan kiest u voor hulp in o.a. financieel, fiscaal en juridisch opzicht. Met mijn hulp kiest u voor de eerste stap naar een gescheiden toekomst met onderling weloverwogen afspraken. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Guus Bax

Uw mediator in Joure

Maak kennis met Guus Bax

Iedereen vervult eigen belangen, die innerlijk en ook onderling kunnen conflicteren. Het staat het maken van oplossingen  en afspraken soms in de weg. Al meer dan 15 jaar begeleid ik daarom als mediator mensen in het proces naar het maken van goede oplossingen. Als MfN geaccrediteerd familiemediator ben ik tevens ervaren en geschikt om een scheiding waarbij kinderen betrokken zijn, te begeleiden. Hierin kunnen, wanneer u dat wenst, de kinderen tijdens de mediation in Joure aanwezig zijn. Met kinderen in gesprek gaan, levert immers vaak informatie op die belangrijk is voor een duurzame oplossing waarmee de ouders en de kinderen goed verder kunnen.

Mijn drijfveren als scheidingsmediator

Als mediator in Joure vind ik het belangrijk te werken aan een nieuwe start voor u en uw ex-partner. Hoe dit gebeurt is geheel aan u; u heeft de regie in handen en bepaalt waarover gesproken wordt. Een scheidingsmediator creëert een prettig gespreksklimaat waarin alles besproken kan worden.

Mijn werkwijze is erop gericht om als neutrale partij samen met jullie na te gaan welke belangen en verlangen er zijn. Hierbij wordt er niet gewerkt aan het maken van compromissen, maar juist het behartigen van de wensen. Daarna wordt er gekeken wat dit betekent in financieel, juridisch en fiscaal opzicht. Hierbij maak ik gebruik van een fiscalist. Alle financiële zaken van alimentatieberekeningen tot belastingtoeslagen worden berekend en vastgelegd. Zo bent u zeker van duurzame afspraken waar u later nauwelijks tot geen omkijken naar heeft.

Maak gratis kennis met Dé Scheidingsmediator in Joure

Heeft u behoefte aan begeleiding tijdens het proces van een scheiding? Maak gratis en vrijblijvend kennis met Dé Scheidingsmediator in Joure en vraag een kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek zal u kennismaken met de mediator in Joure en kunnen alle zaken die u wilt bespreken, aangekaart worden. Wanneer u een prettige kennismaking heeft ervaren en verder wilt met de mediation, wordt er een verdere planning gemaakt. Dé Scheidingsmediator in Joure helpt u graag verder. 

Interessante artikelen