Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Iedereen heeft eigen belangen. Die belangen kunnen conflicteren, onderling, maar ook innerlijk. Die conflicten staan het zoeken naar oplossingen en het maken van afspraken soms in de weg. Al meer dan 15 jaar begeleid ik als mediator mensen in het proces van het zoeken naar en het maken van goede afspraken. Als MfN geaccrediteerd familiemediator èn bijzonder curator jeugdzaken heb ik veel ervaring met scheidingen waarbij kinderen betrokken zijn. De kinderen kunnen, wanneer u dat wenst, altijd bij de mediation in Joure een eigen stem krijgen. Met kinderen in gesprek gaan levert immers vaak informatie op die belangrijk is voor een duurzame oplossing, waarmee de ouders en de kinderen goed verder kunnen.

Meer over Eddy Kolk →

Mijn drijfveren als scheidingsmediator

Als mediator in Joure vind ik het belangrijk te werken aan een nieuwe start voor u en uw ex-partner. U bepaalt waarover gesproken moet worden. Als mediator draag ik zorg voor een goed proces en creëer ik een prettig en veilig gespreksklimaat waarin alles besproken kan worden.

Wat anderen over Eddy Kolk zeggen

Daar zijn we trots op

Deskundig en betrokken.

Eddy is een zeer deskundige en betrokken mediator, die voor ons de op dat moment zo nodige rust en orde schepte in een zeer zware en verdrietige tijd. Hij dacht in alles met ons mee zodat we ondanks alle zorgen en verdriet de scheiding op een zo respectvolle manier af konden ronden.
Elsa uit Kraggenburg
10 december 2023

Prima en gekwalificeerde mediator!

In het toch pijnlijk proces van een echtscheiding hebben wij aan Eddy een prima mediator gehad. Integer, correct en menselijk. Wij hadden iemand als hem nodig om alles netjes af te handelen.
Jan uit Emmeloord

Prima mediatoor.

Prima man met verstand van zaken en mensen. Hij heeft ons prima en vlot geholpen. Zeer goed over te spreken.
Hillie Wolf uit Emmeloord.

Mijn werkwijze is erop gericht om als neutrale derde samen met jullie na te gaan welke belangen en verlangens er zijn. Hierbij wordt er vooral gezocht naar het vervullen van uw beider wensen en niet zozeer naar compromissen. Daarna wordt er gekeken wat dit betekent in financieel, juridisch en fiscaal opzicht. Hierbij maak ik gebruik van een fiscalist. Alle financiële zaken van alimentatieberekeningen tot belastingtoeslagen worden berekend en vastgelegd. Zo bent u zeker van duurzame afspraken waar u later nauwelijks tot geen omkijken naar heeft.

Maak gratis kennis met Dé Scheidingsmediator in Joure

Heeft u behoefte aan begeleiding tijdens het proces van een scheiding? Maak gratis en vrijblijvend kennis met Dé Scheidingsmediator in Joure en vraag een kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek kunt u kennismaken met de mediator in Joure en kunnen alle zaken die u wilt bespreken aangekaart worden. Wanneer u de kennismaking als prettig heeft ervaren en verder wilt met de mediation, wordt er een planning gemaakt. Dé Scheidingsmediator in Joure helpt u graag verder.