Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Diane van Heeswijk?

Sinds 2009 kunnen stellen die in scheiding liggen bij mij terecht voor mediation in Kaatsheuvel inschakelen voor begeleiding tijdens het proces. Het leveren van goede kwaliteit staat bij mij op de eerste plaats. Om dit te bereiken school ik mijzelf regelmatig bij. Dit doe ik door bijscholingscursussen en opleidingen met betrekking tot mij vakgebied te volgen. De afgelopen jaren heb ik onder meer een opleiding geweldloze communicatie en een coachinsopleiding gevolgd. Daarnaast heb ik de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur en een mediationopleiding met ‘familiemediation’ als specialisatie afgerond. Hierdoor blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen op fiscaal en juridisch gebied, zodat ik ook jullie goed kan begeleiden bij een scheiding in Kaatsheuvel. 

Begeleiding van A tot Z door scheidingsmediator in Kaatsheuvel

Een scheiding is niet iets wat jullie maar zo even regelen. Er moet namelijk aan van alles en nog wat gedacht worden. Dit is één belangrijkste redenen om een scheidingsmediator in Kaatsheuvel in te schakelen als jullie uit elkaar gaan. Ik begeleid jullie van A tot Z bij scheiden in Kaatsheuvel, waardoor jullie uiteindelijk op een goede en respectvolle manier een streep onder jullie huwelijk zetten.

Als scheidingsmediator in Kaatsheuvel besteed ik allereerst aandacht aan de praktische zaken. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de verdeling van vermogen en spullen. Daarnaast help ik jullie bij het maken van afspraken over bijvoorbeeld pensioenen, alimentatie en de fiscaliteit rondom de scheiding. Ik beperk me overigens niet tot het juridische en financiële vlak, maar heb ook oog voor de emotionele kant van een echtscheiding.

Door bepaalde gebeurtenissen kan de communicatie tijdens het scheidingsproces stroef verlopen. In dit soort situaties ben ik van waarde. Tijdens mediation in Kaatsheuvel zorg ik er namelijk voor dat jullie niet langer blijven hangen in verwijten en elkaar niet overal van beschuldigen. In plaats daarvan kijken we naar wat jullie willen bereiken en wat hiervoor nodig is. Dit leidt vaak tot beweging van beide partijen. Het gaat er dan immers niet langer om wie er gelijk heeft, maar om welke oplossing acceptabel is voor jullie allebei. Hierdoor ontstaat er ruimte en perspectief om verder te gaan. 

 

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag
10 december 2023

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Scheiden in Kaatsheuvel: hoe zit het met de kinderen?

Kinderen hebben altijd last van een scheiding. Veel ouders weten alleen niet dat zij de mate hiervan grotendeels zelf in de hand hebben. Als scheidingsmediator in Kaatsheuvel leg ik jullie daarom uit wat jullie zelf kunnen doen om de last voor de kinderen te beperken. Daarnaast stel ik samen met jullie een ouderschapsplan op. Dit kunnen jullie ook zelf doen, maar inmiddels weet ik dat dit vaak in een onvolledig ouderschapsplan resulteert. Bovendien wordt er vaak niet goed nagedacht over afspraken. Laten jullie mij hierbij helpen? Dan zorg ik voor een volledig en doordacht ouderschapsplan, waarin de verzorging en opvoeding van jullie kinderen goed geregeld is. 

Maak gratis en vrijblijvend kennis 

Zoeken jullie een geschikte scheidingsmediator in Kaatsheuvel en willen jullie weten of ik de juiste persoon ben? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via Dé Scheidingsmediator. Tijdens dit één uur durende gesprek vertel ik wat ik voor jullie kan beteken en geef ik tekst en uitleg over mijn werkwijze. Uiteindelijk bepalen jullie zelf of ik de beste persoon ben voor mediation in Kaatsheuvel.