Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Kaatsheuvel

Hans Verbruggen

  • Saal van Zwanenbergweg 11
  • 5026RM Tilburg
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Tilburg (12km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Den Bosch (21km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (22km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat kunt u van Hans Verbruggen als scheidingsmediator regio Kaatsheuvel verwachten?

Partijen komen in de onrustige periode van scheiding voor veel vragen te staan. Als scheidingsmediator in Kaatsheuvel is het mijn taak om de belangen van beide partijen te behartigen en weloverwogen afspraken te maken voor de toekomst. Dankzij mijn ruime ervaring in de financiële sector kan ik al uw pensioen-, hypotheek- en alimentatievraagstukken beantwoorden, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Tevens ben ik mede door mijn geduldige en rustige karakter in staat om een duidelijke volgorde aan te brengen in het scheidingsproces. Zo houdt u gedurende de scheiding overzicht en dat geeft rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Kaatsheuvel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met mediator Hans Verbruggen

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur, ben ik in 2009 begonnen als scheidingsmediator in omgeving Kaatsheuvel. Tevens ben ik een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Dankzij mijn financiële achtergrond kan ik mensen in een scheiding uitleg geven over pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Graag help ik u het scheidingsproces soepel te laten verlopen en leggen we de basis voor een nieuw begin.

Aannemelijke afspraken voor beide partijen

Bij het maken van afspraken houd ik als mediator rekening met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen. Zodra er op alle gebieden afspraken zijn gemaakt die aannemelijk zijn voor beide partijen, zorg ik er als uw scheidingsmediator in Kaatsheuvel voor dat deze afspraken zorgvuldig worden vastgelegd in het convenant. De afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Ik zorg ervoor dat u inzicht krijgt in de oplossingsrichtingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk op de toekomst van u en uw (eventuele) kinderen krijgt. Daarin ligt voor mij iedere keer weer de uitdaging!

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Kaatsheuvel

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Kaatsheuvel? Belt of mailt u mij gerust voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, stel ik de planning voor het verdere scheidingsproces op.

Natuurlijk werk ik het liefst overdag, maar ik begrijp ook dat het regelen van uw scheiding overdag niet altijd mogelijk is. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden of op zaterdag af te spreken.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen