Tanja Dohmen

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Kampen

Tanja Dohmen

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (9km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat mag u van mij, Tanja Dohmen, mediator Kampen verwachten?

Mijn doel als scheidingsmediator in Kampen is om u van A tot Z te begeleiden in uw echtscheiding. Daarbij let ik op de juridische, financiële en fiscale aspecten die voor u van toepassing zijn. Ik help u bij het maken van belangrijke beslissingen, waarbij de belangen van ieder van u worden behartigd. Door vele jaren ervaring als mediator en mijn achtergrond als maatschappelijk werker kan ik u hulp bieden op het gebied van sociale ondersteuning, zoals maatschappelijke ondersteuning of schuldhulpverlening. Niet alleen besteed ik aandacht aan het oplossen van een conflict, maar ik kijk ook naar de sociale en maatschappelijke gevolgen van uw scheiding. Dankzij mediation in Kampen zullen u en uw partner op een harmonieuze manier de relatie af kunnen sluiten en een basis voor de toekomst kunnen leggen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Kampen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Tanja Dohmen

Mediation in Kampen bij een scheiding helpt u bij uw voorbereiding op een gescheiden toekomst. U kunt van mij een professionele maar persoonlijke aanpak verwachten, waarbij ik aandacht besteed aan de onderlinge communicatie tussen u en uw (ex) partner. Dat maakt dat mijn aanpak procesgericht is.
Ik ben geregistreerd MfN familiemediator, RvR geregistreerd High Trust familiemediator en rechtbankmediator met ruim 12 jaar ervaring als mediator bij echtscheidingen en conflicten. Daarbij sta ik ook in het beroepsregister Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. Binnen het sociaal domein word ik ingezet als maatschappelijk werker en als gespreksleider van (familie)netwerkberaden, waarbij ik zorg draag voor het opstellen van een plan voor ouders en kinderen die te maken hebben gehad met een vorm van trauma. Uw scheiding is in goede handen bij mij als mediator in Kampen.

Zo onderscheid ik mij als mediator in Kampen

Mijn taak tijdens een mediation in Kampen is om u en uw partner te helpen een nieuw pad uit te stippelen naar de toekomst. Tijdens dit traject bespreken wij alle aspecten die hierbij van belang zijn, zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Als scheidingsmediator in Kampen heb ik oog voor de gevolgen op sociaal en maatschappelijk gebied. Tijdens de mediation vind ik het dan ook belangrijk gezamenlijk te kijken naar hoe u de best mogelijke invulling aan een gescheiden toekomst kunt geven. Beide partijen krijgen de mogelijkheid zich te uiten, zodat standpunten, meningen en ook verlangens zichtbaar worden gemaakt. Een gescheiden toekomst begint met vastgelegde afspraken die hun basis hebben in een goede communicatie tijdens mediation in Kampen. Ik help u gehoord te worden.

Juridische en financiële kennis

Op zowel juridisch als financieel vlak bied ik ondersteuning waar nodig. Er komen tijdens mediation in Kampen allerlei onderwerpen aan bod, zoals alimentatie, de verdeling van de inboedel, het pensioen en andere zaken. Dankzij mijn jarenlange ervaring als mediator weet ik iedere situatie met een eigen passende aanpak te benaderen om zo het scheidingstraject goed te laten verlopen. Ook mijn beroepservaring als bewindvoerder heeft mij een professionele kijk gegeven op de administratieve en financiële huishouding van mensen in een financieel nadelige positie. Op die manier kan ik u inzicht geven in uw individuele financiële toekomst, als u straks als gescheiden partners leeft. Zo kunt u al vroegtijdig uw eigen financiële huishouding inrichten.

Kinderen betrokken bij een scheiding

Als mediator in Kampen hecht ik veel waarde aan de betrokkenheid van de kinderen gedurende de scheiding. Er wordt tijdens mediation voldoende aandacht geschonken aan het gezamenlijk ouderschap en hoe deze er in de toekomst uit gaat zien. Door middel van het opstellen van  een ouderschapsplan worden belangrijke afspraken met betrekking tot de kinderen vastgelegd. Ook wil ik kinderen de mogelijkheid geven een stem te hebben tijdens de scheiding. Hun mening wordt meegenomen in de beslissingen die u als ouder maakt.
Het mediation traject is een gezamenlijk proces dat u met behulp van mij als mediator in Kampen kunt vormgeven. Wilt u uw scheiding regelen onder begeleiding van een mediator? Neem dan contact op met met Dé ScheidingsMediator voor een eerste kennismaking met mij als scheidingsmediator in Kampen. Het kennismakingsgesprek en de door u gewenste vervolgafspraken kunnen plaatshebben op een van de aangewezen locaties of op een andere locatie naar keuze (bij voorbeeld bij u thuis).

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen