Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Zwolle (12km)
Kamperstraat 35A
8011 LK Zwolle

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Richard Loedeman

Als MfN-registermediator heb ik meer dan tien jaar ervaring met het begeleiden van echtscheidingen in Kampen en omgeving. Van cliënten hoor ik regelmatig dat ze mijn deskundigheid en rustige houding waarderen. Natuurlijk is iedere situatie weer nieuw, maar doorgaans begin ik met het aanbrengen van structuur. Samen doorlopen we alle stappen die horen bij een geslaagde mediation. Als het nodig is doen we een stapje terug, of juist eentje extra vooruit.

Vanzelfsprekend is het heel belangrijk om alle praktische, financiële en juridische zaken bij een echtscheiding goed te regelen. Ik heb alle kennis en ervaring in huis om jullie daarin goed te begeleiden. Ik help jullie bijvoorbeeld bij het maken van afspraken over de eigen woning, de bezittingen, alimentatie en de pensioenen. Die leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Emotionele begeleiding bij echtscheiding in Kampen

Om de scheiding goed te kunnen verwerken en weer verder te kunnen in het leven, is de emotionele afsluiting van het huwelijk echter minimaal net zo belangrijk. Onverwerkte emoties kunnen op termijn tot veel problemen leiden. Daarom krijgen jullie allebei de kans om jullie verhaal te doen en te vertellen wat de situatie met jullie gedaan heeft. Vaak leidt dat tot herstel van het onderlinge begrip en respect.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden
10 december 2023

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Goed ouderschapsplan bij echtscheiding in Kampen

Dat laatste is in het bijzonder van belang wanneer jullie kinderen hebben en als ouders samen verder moeten. De zoektocht naar een nieuwe manier van omgaan met elkaar begint tijdens de mediation in Kampen. We bespreken jullie toekomstige ouderschap en gaan aan de slag met een goed ouderschapsplan. Ook ga ik met jullie in gesprek over de situatie van de kinderen tijdens de scheiding. Ik bied jullie inzicht in het proces dat zij doormaken en geef handvatten om de impact van de scheiding voor hen zo beperkt mogelijk te houden.

Maak een afspraak met Richard Loedeman

Een scheiding is voor vrijwel iedereen een moeilijke periode. Maar hoe jullie daar mee omgaan en er later op terugkijken, hebben jullie voor een belangrijk deel zelf in de hand. Met professionele hulp van een mediator is het mogelijk om jullie toekomst grotendeels zelf vorm te geven. Mag ik jullie daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek in Kampen.