Herman Schaeffer

Terborchstraat 7
8011GD Zwolle

T 038 202 3642
E herman.schaeffer@descheidingsmediator.nl

Mediator Kampen

Herman Schaeffer

  • Terborchstraat 7
  • 8011GD Zwolle
  •  
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Herman Schaeffer

Wat mag u van Herman Schaeffer als scheidingsmediator in regio Kampen verwachten?

In de situatie van scheiding lijkt het vanwege de onrust en chaos voor u soms onmogelijk om te weten wat het beste voor u is. Dit veroorzaakt de behoefte aan een deskundig oordeel en richtinggevende adviezen. Als uw scheidingsmediator in Kampen help ik u het overzicht te houden en weer een positieve kijk op de toekomst te krijgen. Mijn expertise beperkt zich niet enkel tot de financiële en juridische aspecten van scheiden, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. Daarmee zijn ook de belangen van eventuele kinderen bij mij in goede handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Herman Schaeffer

Uw mediator in Kampen

Herman Schaeffer - uw mediator

Als MfN family-mediator heb ik met mijn passie voor mensen in een (dreigende) conflictsituatie mij gespecialiseerd in de bemiddeling bij scheiding. Tevens ben ik als scheidingsmediator in Kampen aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand en ben ik daarnaast ook rechtbankmediator. Mede dankzij mijn juridische en financiële kennis en kunde, alsook de combinatie van mijn rijke levens- en werkervaring met mensen in conflictsituaties kan ik u op een onderscheidende manier helpen.

Succesvolle afronding van het scheidingsproces

In het verleden heb ik veel gewerkt met mensen in conflictsituaties en merkte ik hoezeer het vak van scheidingsmediator het verschil kan maken. Iedere succesvolle afronding van een scheiding geeft mij als scheidingsmediator in Kampen bijzonder veel energie en motivatie om ook de volgende scheidingszaak weer op succesvolle wijze af te ronden.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Kampen?

Graag werk ik net als u overdag, maar ik begrijp ook dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Ik ben daarom ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken, indien u niet anders kunt. Kunt u niet naar mijn praktijk komen? Dan kan ik ook zonder bezwaar bij u langskomen. Het gaat tenslotte om een goede uitkomst.

Neem vrijblijvend contact op met uw mediator in Kampen voor een eerste kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning voor het scheidingsproces samen met u opstellen.

Interessante artikelen