Richard Loedeman

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Kampen

Richard Loedeman

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (9km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Richard Loedeman

Dit kan scheidingsmediator Richard Loedeman voor jullie betekenen

Wanneer je gaat scheiden, wil je dan een advocaat voor je laten praten en een rechter over je toekomst laten beslissen? Of wil je zelf de regie houden en in goed overleg afspraken maken over het afronden van jullie huwelijk? Dankzij mediation kiezen gelukkig steeds meer mensen voor die laatste optie. Als mediator in Kampen begeleid ik jullie van A tot Z tijdens jullie scheidingsprocedure. Daarbij is aandacht voor de zakelijke kant, maar ook voor de emoties die daarbij horen. Zodoende zijn jullie in staat om het huwelijk op alle fronten goed af te sluiten. Willen jullie meer weten? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Richard Loedeman

Uw mediator in Kampen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Richard Loedeman

Als MfN-registermediator heb ik meer dan tien jaar ervaring met het begeleiden van echtscheidingen in Kampen en omgeving. Van cliënten hoor ik regelmatig dat ze mijn deskundigheid en rustige houding waarderen. Natuurlijk is iedere situatie weer nieuw, maar doorgaans begin ik met het aanbrengen van structuur. Samen doorlopen we alle stappen die horen bij een geslaagde mediation. Als het nodig is doen we een stapje terug, of juist eentje extra vooruit.

Vanzelfsprekend is het heel belangrijk om alle praktische, financiële en juridische zaken bij een echtscheiding goed te regelen. Ik heb alle kennis en ervaring in huis om jullie daarin goed te begeleiden. Ik help jullie bijvoorbeeld bij het maken van afspraken over de eigen woning, de bezittingen, alimentatie en de pensioenen. Die leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant. 

Emotionele begeleiding bij echtscheiding in Kampen

Om de scheiding goed te kunnen verwerken en weer verder te kunnen in het leven, is de emotionele afsluiting van het huwelijk echter minimaal net zo belangrijk. Onverwerkte emoties kunnen op termijn tot veel problemen leiden. Daarom krijgen jullie allebei de kans om jullie verhaal te doen en te vertellen wat de situatie met jullie gedaan heeft. Vaak leidt dat tot herstel van het onderlinge begrip en respect.  

Goed ouderschapsplan bij echtscheiding in Kampen

Dat laatste is in het bijzonder van belang wanneer jullie kinderen hebben en als ouders samen verder moeten. De zoektocht naar een nieuwe manier van omgaan met elkaar begint tijdens de mediation in Kampen. We bespreken jullie toekomstige ouderschap en gaan aan de slag met een goed ouderschapsplan. Ook ga ik met jullie in gesprek over de situatie van de kinderen tijdens de scheiding. Ik bied jullie inzicht in het proces dat zij doormaken en geef handvatten om de impact van de scheiding voor hen zo beperkt mogelijk te houden.

Maak een afspraak met Richard Loedeman

Een scheiding is voor vrijwel iedereen een moeilijke periode. Maar hoe jullie daar mee omgaan en er later op terugkijken, hebben jullie voor een belangrijk deel zelf in de hand. Met professionele hulp van een mediator is het mogelijk om jullie toekomst grotendeels zelf vorm te geven. Mag ik jullie daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek in Kampen.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

KampenMeppelDalfsenHasselt
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Richard Loedeman