Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Kapelle

Bart Verberne

  • Stationspark 8
  • 4462DZ Goes
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Goes (5km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Bergen op Zoom (22km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Middelburg (24km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Waar mag u bij mij, Bart Verberne, als scheidingsmediator regio Kapelle van op aan?

Ik heb door mijn juridische achtergrond de juiste kennis en deskundigheid om alle zaken juridisch verantwoord vast te leggen. Ik kan u, mede dankzij mijn erkenning als MfN familiemediator, verzekeren dat ik professioneel en uiterst betrokken ben. Ik heb voor al uw juridische vraagstukken omtrent huizen, hypotheken, pensioenverdeling, boedelverdeling of alimentatie een juridisch passend antwoord. Het is mij als uw scheidingsmediator in Kapelle van essentieel belang dat uw relatie op een zorgvuldige en juridisch verantwoorde manier afgerond wordt.

Het maken van passende keuzes is de enige manier om uw partnerrelatie op een goede manier af te ronden. Mede dankzij mijn jarenlange ervaring als mediator en mijn deskundigheid, zal ik als uw scheidingsmediator in Kapelle op een creatieve wijze bijdragen om daadwerkelijk goede keuzes te kunnen maken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Kapelle

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Bart Verberne?

Ik heb mij na mijn juridische opleiding gespecialiseerd in mediation met de specialisatie familiemediator. Ik ben MfN erkend familiemediator en rechtbankmediator. Naast alle financiële en emotionele problemen, zijn tevens alle juridische vraagstukken bij mij als scheidingsmediator in Kapelle in vertrouwde handen.

Succes is mijn energiebron

Ik werk graag oplossingsgericht waarbij het creëren van uw eigen toekomst centraal staat. Het uiten van emoties én de behoefte die achter die emoties zit, waarborgt dat onze gesprekken meerwaarde bieden. U zal op deze manier met meer inzicht huiswaarts gaan. 

Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Kapelle weet ik wat mediation kan betekenen voor de uitkomst van een scheidingsproces. Zo worden er door mediation veel tastbare successen geboekt.

Deze successen geven mij als mediator in Kapelle erg veel voldoening. Ik ontleen hieraan mijn energie om mijzelf voor elk scheidingsproces volledig in te zetten, zodat elk scheidingsproces succesvol afgerond wordt.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Net als u werk ik het liefst overdag. Om die reden heb ik er alle begrip voor dat u zich overdag niet over uw scheiding kan bekommeren. Indien nodig ben ik daarom ook bereid om in de avonden of op zaterdag af te spreken. Kunt u niet naar mijn praktijk komen? Maak u geen zorgen, ik kom zonder bezwaar naar u toe. Het is mij namelijk van grootste belang dat uw scheidingsproces een succesvolle uitkomst heeft.

Maak een afspraak met Dé ScheidingsMediator voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Pas wanneer u ervaren heeft dat er een klik aanwezig is tussen u en mij, zullen wij samen naar de succesvolle uitkomst van uw scheidingsproces werken.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne