Geraldine Mandas

Papelaan-West 117
2254AH Voorschoten

T 071 203 3226
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Katwijk (0km)
Loogkruid 5, 2224GN Katwijk
Wassenaar (6km)
Kerkstraat 14, 2242HG Wassenaar
Leiden (7km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Voorschoten. (7km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Den Haag (14km)
Raamweg 4, 2596HL Den Haag
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Geraldine Mandas

Geraldine Mandas biedt onpartijdige ondersteuning als echtscheidingsmediator Katwijk

U gaat scheiden en de scheiding zorgt voor heel veel onrust en onduidelijkheid. Welke zaken moet u allemaal regelen? Wat verandert er financieel gezien voor u? En hoe gaat de omgang met de kinderen zijn? Ik kan me heel goed voorstellen dat u momenteel geen duidelijk overzicht heeft in wat er allemaal moet gebeuren de komende tijd. Daarom ben ik er als scheidingsmediator Katwijk. U zult het gehele proces zelf moeten doorlopen, maar ik kan u hierin begeleiding en bemiddeling bieden, zodat u op een respectvolle manier uw relatie of huwelijk kunt afsluiten. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Geraldine Mandas

Uw mediator in Katwijk

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Mijn werk als scheidingsmediator

Mijn naam is Geraldine Mandas en ik begeleid mensen als scheidingsmediator van A-Z tijdens hun scheidingsproces. Een scheiding brengt heel veel veranderingen met zich mee en het is niet altijd duidelijk wat er nu juridisch en fiscaal van u gevraagd wordt. Welke stappen moet u zetten omtrent u hypotheek, bent u verplicht een ouderschapsplan op te stellen? 
Naast dat ik MfN geregistreerd familie mediator ben, ben ik ook RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator én gediplomeerd financieel planner. Dit stelt mij in staat om uw scheiding voor u te begeleiden. U hoeft bij mij uw verhaal slecht één keer te doen en ik zal u van begin tot eind ondersteunen. We bekijken welke juridische zaken geregeld en vastgelegd moeten worden. Verder bekijken we de fiscale gevolgen van de scheiding en als u ouders bent, stellen we gezamenlijk een ouderschapsplan op. 

Als uw scheidingsmediator Katwijk zorg ik er samen met u voor dat u aan het einde van het traject zowel op juridisch, financieel en fiscaal gebied alles geregeld heeft en voorzichtig weer een blik op de toekomst kunt werpen. 

Het opstellen van een ouderschapsplan voor gehuwde en geregistreerde partners

Het opstellen van een ouderschapsplan is iets wat u als ouders bij een scheiding, wettelijk verplicht bent om op te stellen. Het is een plan waarin bepaalde afspraken worden vastgelegd. U moet hierbij denken aan: hoe wordt de zorg en opvoeding verdeelt en hoe gaat de omgang met de kinderen eruit zien? Hoeveel dagen of welk tijdsbestek zijn de kinderen bij wie en hoe vaak informeert u elkaar over hoe het met uw kinderen gaat. Als scheidingsmediator vind ik het, net zoals uzelf natuurlijk, heel belangrijk dat er naar de kinderen wordt geluisterd. Het is  belangrijk dat de kinderen het gevoel blijven houden dat ze op zowel u als uw ex-partner kunnen blijven rekenen. Ik zal hier tijdens het mediation traject dan ook veel rekening mee houden.

De financiële gevolgen van scheiden

Wanneer u gaat scheiden heeft dit financieel gezien veel gevolgen. Er zal op financieel gebied dan ook veel geregeld moeten worden. Van mij als scheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner mag u ondersteuning en begeleiding verwachten in een situatie waarin u dit hard nodig hebt. 
Het financiële aspect zorgt vaak voor veel spanning en is een beladen onderwerp bij de meeste scheidingen. Toch vormt dit een belangrijk onderwerp. Wanneer u ervoor zorgt dat alles financieel en fiscaal goed geregeld is, kunt u met een gerust hart de toekomst tegemoet gaan. 
Onderwerpen die we zullen behandelen zijn: wat gaat er gebeuren met de huidige woning, heeft u recht op alimentatie of moet u alimentatie betalen en welke gevolgen heeft de scheiding voor uw pension en inkomen? 

Een scheidingsmediator nodig in Katwijk? Maak vandaag nog een afspraak met Geraldine

Afspraken maken over de omgang met de kinderen en over de financiën is niet makkelijk. Dit is ook een van de redenen dat mediation bestaat. Ik heb als MfN geregistreerd familie mediator, RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner, de kennis, kunde en ervaring in huis om u op alle fronten (juridisch, fiscaal, financieel) te ondersteunen. Zo zorgen we ervoor dat u deze periode op een goede manier kunt afsluiten. 

Contact opnemen 071 203 3226
Interessante artikelen
071 203 3226 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Geraldine Mandas