Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Ik zal mij even voorstellen: Diane van Heeswijk

Al sinds 2009 ben ik als scheidingsmediator in omgeving Kerkdriel werkzaam en kan ik met mijn ervaring en opgedane kennis als financieel adviseur mensen in een scheiding uitleg geven over verzekeringen, hypotheken en pensioen. Ik ben tevens een erkend Family-mediator en MfN-registermediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Als uw mediator help ik u het verleden op een nette manier af te sluiten en leggen we een goede basis voor een nieuw begin.

Duidelijke en weloverwogen afspraken voor een goede toekomst

De belangen van u en uw (ex-)partner worden in een scheiding vaak uitvergroot. Als uw scheidingsmediator in Kerkdriel zorg ik ervoor dat er weloverwogen afspraken worden gemaakt die acceptabel zijn voor beide partijen. Vanzelfsprekend houd ik ook rekening met de belangen van uw (eventuele) kinderen. Zodra er overeenstemming is bereikt over onder andere wonen, pensioenverdeling, verdeling van bezittingen en alimentatie zorg ik ervoor dat deze afspraken zorgvuldig worden vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Ik zorg ervoor dat al deze afspraken op een juridisch verantwoorde en zorgvuldige manier worden vastgelegd, zodat eventuele conflicten in de toekomst worden voorkomen. Graag help ik u een zodanig inzicht te krijgen in de oplossingsrichtingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk krijgt op de toekomst van u en uw eventuele kinderen.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen
10 december 2023

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Kerkdriel

Net als u werk ik graag overdag, maar ik begrijp dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is. Daarom ben ik ook bereid om in de avonduren of op zaterdag af te spreken indien u niet anders kunt. Contact opnemen met uw mediator in Kerkdriel kan via e-mail en ook telefonisch ben ik te bereiken.

Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan start ik met het opstellen van de planning voor het scheidingsproces. Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos én vrijblijvend.