Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Kerkdriel

Hans Verbruggen

  • Victorialaan 15
  • 5213JG Den Bosch
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Den Bosch (7km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (19km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Tilburg (32km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Hans Verbruggen - Scheidingsmediator regio Kerkdriel. Wat kunt u verwachten?

Als uw scheidingsmediator in Kerkdriel zorg ik ervoor dat u overzicht houdt tijdens het scheidingsproces en er duidelijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt waarbij de belangen van u en uw (ex-)partner worden behartigd. Mede dankzij mijn financiële achtergrond kan ik u informatie geven over alimentatie-, hypotheek- en pensioenvraagstukken, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Mede door mijn geduldige en rustige karakter ben ik in staat om een duidelijke volgorde aan te brengen in de vele onderwerpen die bij scheiding aan de orde komen. Zo houdt u voortdurend overzicht en dat geeft rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Kerkdriel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Ik zal mij even voorstellen: Hans Verbruggen

Al sinds 2009 ben ik als scheidingsmediator in omgeving Kerkdriel werkzaam en kan ik met mijn ervaring en opgedane kennis als financieel adviseur mensen in een scheiding uitleg geven over verzekeringen, hypotheken en pensioen. Ik ben tevens een erkend Family-mediator en MfN-registermediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Als uw mediator help ik u het verleden op een nette manier af te sluiten en leggen we een goede basis voor een nieuw begin.

Duidelijke en weloverwogen afspraken voor een goede toekomst

De belangen van u en uw (ex-)partner worden in een scheiding vaak uitvergroot. Als uw scheidingsmediator in Kerkdriel zorg ik ervoor dat er weloverwogen afspraken worden gemaakt die acceptabel zijn voor beide partijen. Vanzelfsprekend houd ik ook rekening met de belangen van uw (eventuele) kinderen. Zodra er overeenstemming is bereikt over onder andere wonen, pensioenverdeling, verdeling van bezittingen en alimentatie zorg ik ervoor dat deze afspraken zorgvuldig worden vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan.

Ik zorg ervoor dat al deze afspraken op een juridisch verantwoorde en zorgvuldige manier worden vastgelegd, zodat eventuele conflicten in de toekomst worden voorkomen. Graag help ik u een zodanig inzicht te krijgen in de oplossingsrichtingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk krijgt op de toekomst van u en uw eventuele kinderen.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Kerkdriel

Net als u werk ik graag overdag, maar ik begrijp dat het regelen van uw scheiding niet altijd overdag mogelijk is. Daarom ben ik ook bereid om in de avonduren of op zaterdag af te spreken indien u niet anders kunt. Contact opnemen met uw mediator in Kerkdriel kan via e-mail en ook telefonisch ben ik te bereiken.

Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan start ik met het opstellen van de planning voor het scheidingsproces. Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos én vrijblijvend.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen