Anouk van der Jagt

Provincialeweg 302
1506MJ Zaandam

T 020 290 3711
E [email protected]

Mediator Krommenie

Anouk van der Jagt

  • Provincialeweg 302
  • 1506MJ Zaandam
020 290 3711 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zaandam (6km)
Provincialeweg 302, 1506MJ Zaandam
Landsmeer (12km)
Noordeinde 8a, 1121AD Landsmeer
Purmerend (15km)
Kwadijkerkoogweg 16, 1442LA Purmerend
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Anouk van der Jagt

Wat u van Anouk van der Jagt als scheidingsmediator in Krommenie mag verwachten 

Rust, aandacht, zorgvuldigheid en integriteit. Als dat is waar u in uw echtscheiding naar op zoek bent, dan ben ik de juiste persoon om dat proces te begeleiden. Mijn naam is Anouk van der Jagt en als scheidingsmediator help ik stellen in Krommenie die besloten hebben om uit elkaar te gaan om hun huwelijk waardig af te ronden. Nadat we samen aan de slag zijn gegaan om de rust terug te brengen en de communicatie te herstellen, begeleid ik bij het maken van goede afspraken voor de toekomst. Indien van toepassing besteed ik uitgebreid aandacht aan de kinderen. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator als ik ook u mag helpen.  

Contact opnemen

Contact opnemen met Anouk van der Jagt

Uw mediator in Krommenie

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Anouk van der Jagt 

Het zoeken naar en leggen van verbinding tussen mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Dat deed ik al toen ik jeugdtelevisie maakte voor de publieke omroep en sinds een aantal jaren doe ik dat als gespecialiseerd familiemediator in Krommenie. In die rol sta ik tussen mijn cliënten in. Ik wil mensen in een moeilijke periode in hun leven het vertrouwen en de veiligheid bieden die ze nodig hebben om hun verhaal te kunnen doen en tot overeenstemming te komen. Mensen die uit elkaar gaan help ik om weer grip op hun leven te krijgen en met herwonnen zelfvertrouwen de toekomst in te gaan.  

Dat doe ik met de kennis over fiscale, financiële en juridische zaken die van een registermediator in familiezaken verwacht mag worden. Ik kan cliënten informeren over allerlei onderwerpen die bij een echtscheiding om de hoek komen, zoals alimentatie en de mogelijkheden rond de eigen woning. Daarnaast beschik ik over een breed netwerk, met diverse specialisten. Mochten en vragen zijn over delen van de overeenkomst, dan verwijs ik cliënten in Krommenie met vertrouwen naar hen door.

Rust in mediation bij echtscheiding 

Bij een echtscheiding draait het natuurlijk niet alleen om de afhandeling van de financiële, juridische en praktische zaken. Ongeloof, woede, verdriet en paniek vieren maar al te vaak hoogtij. Die emoties mogen er ook zijn. Doorgaans is mijn aanpak in eerste instantie gericht op de-escalatie van het conflict en het herstellen van de communicatie. Pas wanneer beide partijen enige vorm van rust ervaren, kunnen er duurzame afspraken gemaakt worden. Dat gaat immers moeilijk wanneer men stijf staat van de stress.  

In tegenstelling tot een juridische procedure, gaat het bij mediation niet om gelijk of ongelijk, winnen of verliezen. Daarmee is het probleem vaak ook niet opgelost. Mijn mediation bij scheiding in Krommenie is juist gericht op het vinden van aanvaardbare oplossingen voor allebei. Ik begeleid het proces daar naartoe, maar cliënten zijn zelf ‘eigenaar’ van de gekozen oplossingen. Zij kunnen zelf het beste inschatten wat haalbaar en aanvaardbaar is.  

Kinderen bij echtscheiding in Krommenie 

Het maken van solide afspraken voor de toekomst is vooral belangrijk wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Richting de ouders stel ik me neutraal op, maar ik ben altijd vóór de kinderen. Er is geen kind dat op een scheiding van zijn of haar ouders zit te wachten. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat ouders stilstaan bij de gevolgen van hun scheiding voor de kinderen. Lukt het hen om het welzijn van hun kinderen op de eerste plaats te zetten en goede afspraken voor de toekomst te maken, dan is het goed mogelijk om de gevolgen van een scheiding voor de kinderen te beperken. En daar help ik natuurlijk graag bij.  

Maak een afspraak via Dé ScheidingsMediator 

Juist bij een echtscheiding biedt mediation kansen om een relatie zorgvuldig af te sluiten en – als er kinderen zijn – de overgang van geliefden naar ‘partners in ouderschap’ vorm te geven. Als scheidingsmediator in Krommenie vind ik het telkens weer een uitdaging om daarbij te mogen helpen. Mag ik dat ook voor u doen, neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 020 290 3711
Interessante artikelen
020 290 3711 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Anouk van der Jagt