Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Landsmeer (12km)
Noordeinde 8A
1121 AD Landsmeer

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Anouk van der Jagt

Het zoeken naar en leggen van verbinding tussen mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Dat deed ik al toen ik jeugdtelevisie maakte voor de publieke omroep en sinds een aantal jaren doe ik dat als gespecialiseerd familiemediator in Krommenie. In die rol sta ik tussen mijn cliënten in. Ik wil mensen in een moeilijke periode in hun leven het vertrouwen en de veiligheid bieden die ze nodig hebben om hun verhaal te kunnen doen en tot overeenstemming te komen. Mensen die uit elkaar gaan help ik om weer grip op hun leven te krijgen en met herwonnen zelfvertrouwen de toekomst in te gaan.

Dat doe ik met de kennis over fiscale, financiële en juridische zaken die van een registermediator in familiezaken verwacht mag worden. Ik kan cliënten informeren over allerlei onderwerpen die bij een echtscheiding om de hoek komen, zoals alimentatie en de mogelijkheden rond de eigen woning. Daarnaast beschik ik over een breed netwerk, met diverse specialisten. Mochten en vragen zijn over delen van de overeenkomst, dan verwijs ik cliënten in Krommenie met vertrouwen naar hen door.

Wat anderen over Anouk van der Jagt zeggen

Daar zijn we trots op

Overzichtelijk en de scheiding makkelijk en snel geregeld

Mediation met mijn ex bij deze mediator mag als prettig worden ervaren snel en in omgang prettig geregeld. Nu maanden later kijk ik terug en ben ik blij dat wij voor Anouk hebben gekozen.
Kevin Nugter uit Zaandam
10 december 2023

Warm, betrokken, deskundig, en vakkundig.

Ik heb Anouk tijdens het mediationproces als een fijne mediator beschouwd. Ze liet zowel mij als mijn ex-partner zeggen wat we wilden zeggen, gaf daar geen oordeel over, en liet ons continu reflecteren op onszelf maar ook op de ander. Tussendoor gaf ze waardevolle tips of werd er even concreet samengevat zodat we verder konden gaan in het proces. Anouk is betrokken geweest, ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik ‘één van de casussen’ was. Ze dacht met ons mee, vanuit een vakkundig, professioneel maar zeker ook vanuit ‘menselijk’ standpunt. Buiten het hele proces om kregen we van Anouk tips toegestuurd omtrent goede communicatie, ze dacht met ons mee over onderliggende oorzaken van misverstanden; pakte het probleem bij de kern aan in plaats van door te stomen en zo snel mogelijk naar het eindplan te gaan. Heel fijn! Natuurlijk hoop ik niet nogmaals in een traject als dit terecht te komen, maar mocht dat wel het geval zijn dan zou ik zonder twijfel weer het vertrouwen in Anouk hebben.
Liselot uit Purmerend

Ontzettend fijn!

Anouk kan ik iedereen aanbevelen. Een echte mediator, fijne persoon en denkt echt mee in belang van alle partijen.
Johnny Abdoel uit ZAANDAM

Goed

Leuke vrouw duidelijk en correct werden we door het proces heen geleid
Shirley uit Zaandam

Op een ontspannen manier spannende dingen bespreken

Het was prettig om met Anouk samen te werken. Zij heeft een rustige en open houding en voelde het goed aan als één van de partijen ergens moeite mee had. Ze was duidelijk in haar communicatie en kwam ook met ideeën en voorbeelden waar wij wat aan hadden.
Yvonne uit Assendelft

Vakkundig en professioneel behandeld en geholpen

Ben zeer tevreden over Anouk. Leuk en professioneel geholpen. Goed met zaken uitzoeken en behandelen. We gingen met opgeheven hoofd de deur uit. Bedankt, Anouk!
Richard uit Zaandam

Rust in mediation bij echtscheiding 

Bij een echtscheiding draait het natuurlijk niet alleen om de afhandeling van de financiële, juridische en praktische zaken. Ongeloof, woede, verdriet en paniek vieren maar al te vaak hoogtij. Die emoties mogen er ook zijn. Doorgaans is mijn aanpak in eerste instantie gericht op de-escalatie van het conflict en het herstellen van de communicatie. Pas wanneer beide partijen enige vorm van rust ervaren, kunnen er duurzame afspraken gemaakt worden. Dat gaat immers moeilijk wanneer men stijf staat van de stress.  

In tegenstelling tot een juridische procedure, gaat het bij mediation niet om gelijk of ongelijk, winnen of verliezen. Daarmee is het probleem vaak ook niet opgelost. Mijn mediation bij scheiding in Krommenie is juist gericht op het vinden van aanvaardbare oplossingen voor allebei. Ik begeleid het proces daar naartoe, maar cliënten zijn zelf ‘eigenaar’ van de gekozen oplossingen. Zij kunnen zelf het beste inschatten wat haalbaar en aanvaardbaar is.  

Kinderen bij echtscheiding in Krommenie 

Het maken van solide afspraken voor de toekomst is vooral belangrijk wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Richting de ouders stel ik me neutraal op, maar ik ben altijd vóór de kinderen. Er is geen kind dat op een scheiding van zijn of haar ouders zit te wachten. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat ouders stilstaan bij de gevolgen van hun scheiding voor de kinderen. Lukt het hen om het welzijn van hun kinderen op de eerste plaats te zetten en goede afspraken voor de toekomst te maken, dan is het goed mogelijk om de gevolgen van een scheiding voor de kinderen te beperken. En daar help ik natuurlijk graag bij.  

Maak een afspraak via Dé ScheidingsMediator 

Juist bij een echtscheiding biedt mediation kansen om een relatie zorgvuldig af te sluiten en – als er kinderen zijn – de overgang van geliefden naar ‘partners in ouderschap’ vorm te geven. Als scheidingsmediator in Krommenie vind ik het telkens weer een uitdaging om daarbij te mogen helpen. Mag ik dat ook voor u doen, neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.