Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Landsmeer (12km)
Noordeinde 8A
1121 AD Landsmeer

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Anouk van der Jagt

Het zoeken naar en leggen van verbinding tussen mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Dat deed ik al toen ik jeugdtelevisie maakte voor de publieke omroep en sinds een aantal jaren doe ik dat als gespecialiseerd familiemediator in Krommenie. In die rol sta ik tussen mijn cliënten in. Ik wil mensen in een moeilijke periode in hun leven het vertrouwen en de veiligheid bieden die ze nodig hebben om hun verhaal te kunnen doen en tot overeenstemming te komen. Mensen die uit elkaar gaan help ik om weer grip op hun leven te krijgen en met herwonnen zelfvertrouwen de toekomst in te gaan.

Dat doe ik met de kennis over fiscale, financiële en juridische zaken die van een registermediator in familiezaken verwacht mag worden. Ik kan cliënten informeren over allerlei onderwerpen die bij een echtscheiding om de hoek komen, zoals alimentatie en de mogelijkheden rond de eigen woning. Daarnaast beschik ik over een breed netwerk, met diverse specialisten. Mochten en vragen zijn over delen van de overeenkomst, dan verwijs ik cliënten in Krommenie met vertrouwen naar hen door.

Wat anderen over Mediator Krommenie zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Rust in mediation bij echtscheiding 

Bij een echtscheiding draait het natuurlijk niet alleen om de afhandeling van de financiële, juridische en praktische zaken. Ongeloof, woede, verdriet en paniek vieren maar al te vaak hoogtij. Die emoties mogen er ook zijn. Doorgaans is mijn aanpak in eerste instantie gericht op de-escalatie van het conflict en het herstellen van de communicatie. Pas wanneer beide partijen enige vorm van rust ervaren, kunnen er duurzame afspraken gemaakt worden. Dat gaat immers moeilijk wanneer men stijf staat van de stress.  

In tegenstelling tot een juridische procedure, gaat het bij mediation niet om gelijk of ongelijk, winnen of verliezen. Daarmee is het probleem vaak ook niet opgelost. Mijn mediation bij scheiding in Krommenie is juist gericht op het vinden van aanvaardbare oplossingen voor allebei. Ik begeleid het proces daar naartoe, maar cliënten zijn zelf ‘eigenaar’ van de gekozen oplossingen. Zij kunnen zelf het beste inschatten wat haalbaar en aanvaardbaar is.  

Kinderen bij echtscheiding in Krommenie 

Het maken van solide afspraken voor de toekomst is vooral belangrijk wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Richting de ouders stel ik me neutraal op, maar ik ben altijd vóór de kinderen. Er is geen kind dat op een scheiding van zijn of haar ouders zit te wachten. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat ouders stilstaan bij de gevolgen van hun scheiding voor de kinderen. Lukt het hen om het welzijn van hun kinderen op de eerste plaats te zetten en goede afspraken voor de toekomst te maken, dan is het goed mogelijk om de gevolgen van een scheiding voor de kinderen te beperken. En daar help ik natuurlijk graag bij.  

Maak een afspraak via Dé ScheidingsMediator 

Juist bij een echtscheiding biedt mediation kansen om een relatie zorgvuldig af te sluiten en – als er kinderen zijn – de overgang van geliefden naar ‘partners in ouderschap’ vorm te geven. Als scheidingsmediator in Krommenie vind ik het telkens weer een uitdaging om daarbij te mogen helpen. Mag ik dat ook voor u doen, neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.