Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Gabriëlle Gijsberts: mediator in Laren

Bij scheiding komen uiteraard de financiële en fiscale aspecten, evenals de verdeling van het pensioen en het (huwelijks) vermogen aan de orde. Voor alle afspraken kunt u bij mij als scheidingsmediator in Laren terecht. Ik kan voor u het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan opstellen en maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling. Ik ben geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator en lever graag maatwerk voor u. Anderen zeggen over mij als scheidingsbegeleider: creatief, empatisch, kan het juridisch en het praktische goed combineren, resultaatgericht, professioneel en betrokken.

Scheiden, en nu?

Ik sta mensen die in een conflictsituatie zitten al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven bij. Voorheen als advocaat en nu als scheidingsmediator in Laren.

Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen

Daar zijn we trots op

persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.

Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet.
Ingrid Allaart uit Maarssen
10 december 2023

Probeer “betrokkenheid” in evenwicht te brengen met “zenden” en “luisteren” te vinden.

Betrokkenheid en enthousiasme is goed. Voor meer complexe scheidingen is meer dossier-kennis en deskundigheid van de mediator zelf gewenst.
Rogier uit Amstelveen

Zeer kundige en betrokken mediator

Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen.
marcus uit Breukelen

Ik weet als geen ander wat er gebeurt als u naar de rechter gaat en wat het met u kan doen als u als partners tegenover elkaar komt te staan.

Scheiden is veel meer dan een juridische beslissing en niemand wordt beter van de strijd om ‘het eigen gelijk’. Daarom sta ik als scheidingsbemiddelaar alleen nog maar de (ex-)partners bij. Hierdoor is er ruimte voor de mens en emoties, heeft u grip op uw scheiding en kunnen u en uw partner er samen uitkomen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Gratis kennismaking met Dé ScheidingsMediator in Laren

Als mediator kan ik bij u op locatie langskomen, maar we kunnen ook afspreken op een locatie vlakbij uw woonplaats. Mijn werktijden zijn flexibel en afspraken kunnen daarom ook ’s avonds plaatsvinden. De kennismaking is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Laren voor het maken van een gratis en vrijblijvende afspraak.