mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Laren

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Koninginnelaan 11
  • 1217KP Hilversum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Hilversum (4km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bussum (5km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Breukelen (17km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat mag u verwachten van uw scheidingsmediator regio Laren - Gabriëlle Gijsberts?

Besluit men om te gaan scheiden, dan breekt er een emotionele periode aan met zorgen over de toekomst. Als mediator bij scheiding zie ik het als mijn taak om u door deze hectische periode te begeleiden en ervoor te zorgen dat er juridisch juiste afspraken voor de toekomst worden gemaakt. Allereerst besteed ik aandacht aan het besluit om te scheiden en is er ruimte voor de psychologische en emotionele kanten van een echtscheiding. Zijn er kinderen betrokken bij de scheiding, dan zien ouders meestal wel in dat er goede afspraken gemaakt moeten worden. Maar wat is goed: co-ouderschap of een andere omgangsregeling? Wat past bij u en, heel belangrijk, bij de kinderen? Uw kinderen krijgen bij mij een plek in de mediation en zij krijgen, indien gewenst, de ruimte om hun eigen wensen en mening te laten horen.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Laren

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021

Gabriëlle Gijsberts: mediator in Laren

Bij scheiding komen uiteraard de financiële en fiscale aspecten, evenals de verdeling van het pensioen en het (huwelijks) vermogen aan de orde. Voor alle afspraken kunt u bij mij als scheidingsmediator in Laren terecht. Ik kan voor u het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan opstellen en maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling. Ik ben geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator en lever graag maatwerk voor u. Anderen zeggen over mij als scheidingsbegeleider: creatief, empatisch, kan het juridisch en het praktische goed combineren, resultaatgericht, professioneel en betrokken.

Scheiden, en nu?

Ik sta mensen die in een conflictsituatie zitten al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven bij. Voorheen als advocaat en nu als scheidingsmediator in Laren.

Ik weet als geen ander wat er gebeurt als u naar de rechter gaat en wat het met u kan doen als u als partners tegenover elkaar komt te staan.

Scheiden is veel meer dan een juridische beslissing en niemand wordt beter van de strijd om 'het eigen gelijk'. Daarom sta ik als scheidingsbemiddelaar alleen nog maar de (ex-)partners bij. Hierdoor is er ruimte voor de mens en emoties, heeft u grip op uw scheiding en kunnen u en uw partner er samen uitkomen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Gratis kennismaking met Dé ScheidingsMediator in Laren

Als mediator kan ik bij u op locatie langskomen, maar we kunnen ook afspreken op een locatie vlakbij uw woonplaats. Mijn werktijden zijn flexibel en afspraken kunnen daarom ook 's avonds plaatsvinden. De kennismaking is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Laren voor het maken van een gratis en vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts