Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Leende

Chris van Gompel

  • Schotelmansstraat 2
  • 5553CN Valkenswaard
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Valkenswaard (5km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Eindhoven (12km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat u van uw scheidingsmediator regio Leende, Chris van Gompel, mag verwachten

In de hectische situatie van een scheiding komen beide partijen vaak voor een groot aantal vragen te staan. Mijn taak als mediator is om de tegenstrijdige belangen die in een scheiding vaak worden uitvergroot te overbruggen. Om tot de juiste oplossing te komen, is het eerst nodig om de verschillende mogelijkheden inzichtelijk te krijgen. Door mijn financiële ervaring en expertise weet ik welke opties er allemaal mogelijk zijn en in welke mate deze zullen bijdragen aan de verwezenlijking van uw belangen. Tevens behoort het begrijpelijk uitleggen van financiële onderwerpen tot mijn kwaliteit, zodat iedereen mijn adviezen eenvoudig kan begrijpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Leende

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Juridische, financiële én emotionele aspecten

Mijn deskundigheid beperkt zich niet enkel tot de juridische en financiële aspecten, maar strekt zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. Daarnaast zijn ook de belangen van uw eventuele kinderen bij mij in goede handen. Ik zorg er als uw mediator in Leende voor dat zij zich zoveel mogelijk op een gezonde en ongestoorde manier verder kunnen ontwikkelen. 

Wie is Chris van Gompel?

Nadat ik mijn juridische opleiding had beëindigd, ben ik werkzaam geweest als financieel adviseur. In de praktijk merkte ik dat veel mensen in een scheiding vaak niet de juiste voorlichting krijgen over zaken zoals financiën, hypotheek en alimentatie. Ruim 10 jaar geleden begon ik als scheidingsmediator in omgeving Leende en kan ik met mijn juridische en financiële achtergrond een meerwaarde betekenen voor mensen in een scheiding. Tevens zijn ook de emotionele aspecten van het scheidingsproces bij mij in goede handen.

Het voorkomen van toekomstige conflicten

Zodra u en uw (ex-)partner het beide eens zijn met de afspraken die zijn gemaakt, worden deze documenten op een juridisch verantwoorde manier vastgelegd in het convenant en (indien van toepassing) in het ouderschapsplan. Als uw scheidingsmediator in Leende zorg ik ervoor dat deze documenten waterdicht zijn en toekomstige conflicten worden voorkomen. Ik garandeer u dat er duidelijke en eerlijke afspraken worden gemaakt waar zowel u, alsook uw (ex-)partner het beide over eens zijn. Graag help ik u op weg naar een nieuw begin en sluiten we het verleden op een nette manier af. Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw (eventuele) kinderen.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Leende?

Neem vrijblijvend contact op met uw scheidingsmediator in Leende voor een eerste gratis kennismaking. Pas wanneer u ervan bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, starten we met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.
Contact opnemen? Bel mij gerust of vul het contactformulier in. Het kennismakingsgesprek wordt dan zo snel als mogelijk gepland.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel