Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Drachten (17km)
Loswal 12
9206 AH Drachten
Mediator Joure (26km)
De Brekken 6
8502 TN Joure

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is scheidingsmediator in Leeuwarden Eddy Kolk?

Toen ik een jaar of tien geleden naar een voetbalwedstrijd van mijn zoon stond te kijken, ving ik een gesprek op tussen twee dames. Zij waren met elkaar in gesprek over het verloop van hun scheiding. Veel moeite om hen te horen hoefde ik niet te doen, want opspelende emoties zorgden ervoor dat ik ze luid en duidelijk kon horen. De scheiding van de ene dame was uitgemond in een vechtscheiding, terwijl de ander aangaf dat de scheiding achteraf slecht was uitgepakt voor haar. In mijn ogen moest dit beter kunnen, waardoor ik een eigen praktijk opgericht heb om mensen te ondersteunen tijdens een echtscheiding.

Doordat ik de opleiding tot Register Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA) gevolgd heb, ben ik in staat om een scheiding zowel op fiscaal als financieel gebied te begeleiden. Doordat ik tijdens mijn opleiding niet alleen de module Particulieren maar ook de module Ondernemers succesvol heb afgerond, kan ik ook ondernemers helpen bij een echtscheiding. Als belastingconsulent kan ik u bovendien helpen om de belastingaangifte in het jaar van de scheiding te regelen.

Voorkom dat u spijt krijgt door alles goed te regelen 

Uit een onderzoek dat Motivaction in 2019 hield, blijkt dat ruim 40 procent van de mensen die de afgelopen 3 jaar gescheiden is spijt heeft van de afspraken die zij gemaakt hebben. Dit komt vooral doordat er onvoldoende aandacht is voor de aspecten die nu en in de toekomst belangrijk zijn.

Wat anderen over Mediator Leeuwarden zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Als geregistreerd MfN-familiemediator in Leeuwarden besteed ik aandacht aan de emotionele, fiscale, financiële en juridische zaken die bij een scheiding komen kijken. Hierbij heb ik respect en aandacht voor ieders gevoelens en houd ik rekening met de mogelijkheden. Op deze manier kan ik u vanaf de start van de mediation tot het inschrijven van de scheiding ontzorgen.

Aandacht voor het hele gezin bij een echtscheiding in Leeuwarden

Wie denkt dat een scheiding alleen invloed heeft op de twee personen die hier direct bij betrokken zijn, heeft het mis. Ook kinderen kunnen er namelijk (veel) hinder van ondervinden. Vandaar dat ik bij mediation in Leeuwarden aandacht voor het hele gezin heb. Ik heb de opleiding tot Bijzonder Curator in Jeugdzaken gevolgd en sta bovendien als zodanig ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Een Bijzonder Curator in Jeugdzaken is er vooral rechtsbescherming van minderjarige kinderen in en buiten rechte en krijgt een specifieke taakomschrijving mee.

Plan een kennismakingsgesprek met Eddy Kolk

Wilt u een scheiding op een goede manier afronden, maar weet u zelf niet hoe u dit aanpakt? Als mediator in Leeuwarden help ik u hier met alle liefde bij. Door mijn jarenlange ervaring als mediator weet ik precies hoe ik te werk moet gaan. Bent u benieuwd wat ik precies voor u kan betekenen of wilt u meer weten over mijn werkwijze? Via Dé ScheidingsMediator plant u gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in.