Geraldine Mandas

Papelaan-West 117
2254AH Voorschoten

T 071 203 3226
E [email protected]

Mediator Leiden

Geraldine Mandas

  • Papelaan-West 117
  • 2254AH Voorschoten
071 203 3226 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Leiden (0km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Voorschoten (0km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Wassenaar (2km)
Kerkstraat 14, 2242HG Wassenaar
Katwijk (6km)
Loogkruid 5, 2224GN Katwijk
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Geraldine Mandas

Onpartijdige ondersteuning nodig? Geraldine Mandas biedt bemiddeling als echtscheidingsmediator Leiden

Geraldine Mandas ondersteunt u in uw scheidingsproces: van begin tot eind. U hoeft maar één keer uw verhaal te doen. Iets wat in deze emotionele tijd wel zo prettig is. Geraldine is scheidingsmediator in Leiden en helpt u op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Bent u op zoek naar mediation in Leiden? Maak kennis met Geraldine Mandas.

Contact opnemen

Contact opnemen met Geraldine Mandas

Uw mediator in Leiden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Geraldine Mandas

Mijn naam is Geraldine Mandas en ik ben werkzaam als scheidingsmediator in Leiden. Uw relatie of huwelijk is voorbij en u weet misschien niet precies hoe alles nu verder moet. Ik ben zelf kind van gescheiden ouders en heb dus zowel in prive als in mijn werk van dichtbij meegemaakt wat een scheiding met alle betrokken partijen doet. Ik ben als scheidingsmediator daardoor gemotiveerd om te helpen dat alle zaken zo goed mogelijk door u geregeld worden. Zowel de praktische en emotionele kant is daarbij voor mij belangrijk, als de financiële en zakelijke kant. Zodat u uw relatie op alle fronten goed kunt afsluiten. Ik ben zowel MfN geregistreerd familie mediator als ook gediplomeerd financieel planner.

Wat is mediation?

Mediation is een vorm van begeleiding in conflicten, waarbij u zelf de regie houdt over alles. Er is wellicht een (conflict)situatie ontstaan waar u en uw (toekomstige) ex partner niet zonder hulp samen uitkomen. U heeft wel de keuze gemaakt om te gaan scheiden, maar er verandert daardoor zoveel tegelijk dat het belangrijk voor u is om het overzicht te behouden. U zit met vele vragen en emoties, en er gaan veel zaken veranderen op financieel, fiscaal en juridisch gebied.
Dan is scheidingsmediation in Leiden iets voor u. Als mediator helpt ik u en uw (toekomstige) ex partner te komen tot een oplossing die voor u beiden acceptabel is. Bij scheiden zijn alle betrokkenen in een proces van verlies, zeker ook als er kinderen betrokken zijn. Mediation helpt om keuzes te maken die zo min mogelijk schade aanrichten. Uit elkaar gaan, maar tegelijk samen werken aan een toekomst die voor allen goed zal kunnen zijn. De mediator is een procesbegeleider die u overzicht teruggeeft, u helpt geen relevante informatie over het hoofd te zien en u begeleidt in het komen tot werkbare afspraken.

Ondersteuning bij het ouderschapsplan voor gehuwde en geregistreerde partners

Als u kinderen heeft, zal ik als uw mediator sterk gefocust zijn op de belangen van uw kinderen en u helpen alle noodzakelijke afspraken in het belang van uw kinderen vast te leggen in het Ouderschapsplan. Zo’n plan hoort mee te ontwikkelen met de ontwikkeling van uw kinderen en van uw persoonlijke situatie; daarom ben ik ook in de toekomst beschikbaar om u te helpen het Ouderschapsplan te actualiseren.

Ik ben altijd beschikbaar voor ondersteuning bij waar u in de praktijk tegenaan loopt. Nazorg is belangrijk voor mij. We zullen dan samen kijken welke veranderingen zijn opgetreden en welke effecten dit heeft op bij voorbeeld de zorg- en contactregeling en de daarmee samenhangende kinderalimentatie.

Inzicht in de financiële gevolgen van een scheiding 

Niet alleen als u kinderen heeft, verandert er veel. Denk bij voorbeeld aan uw hypotheek of uw pensioen. Een scheiding heeft veel gevolgen; niet alleen emotioneel, maar ook op financieel en zakelijk gebied. Als uw mediator en als gediplomeerd financieel planner kijk ik samen met u naar hoe al deze zaken het beste geregeld kunnen worden en welke wijzigingen er bij voorbeeld aan de Belastingdienst moeten worden doorgegeven. Graag ondersteun ik u in dit proces, zodat u het overzicht en de regie terugkrijgt en er rust kan komen.

Op zoek naar een scheidingsmediator Leiden? Maak vandaag nog een afspraak met Geraldine

Persoonlijk vind ik het prettig dat ik uw scheiding voor 100% kan helpen afwikkelen. U vertelt mij uw verhaal en uw situatie, en ik zal u in het hele proces dat hierbij komt kijken van begin tot eind kunnen ondersteunen. Naast MfN geregistreerd familie mediator, ben ik RFEA geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Door uw financiële situatie goed in kaart te brengen, voorkomt u veel ellende in de toekomst. Ook begeleiding in de afwikkeling en ontvlechting van bedrijven en ondernemingen is mijn vakgebied. Samen brengen we alle zakelijke en financiële gevolgen in kaart, zodat u weloverwogen uw eigen beslissingen kunt nemen voor uw toekomst.

Zoekt u iemand die u begeleidt in het vinden van een totaaloplossing in deze ingrijpende tijd van scheiden? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik u met alle aandacht en zorg begeleiden op financieel, fiscaal, juridisch en emotioneel gebied. Zodat er voor u beiden een situatie ontstaat waarin u ruimte ervaart voor uw toekomst. Neem vrijblijvend contact op! Van harte welkom.

Contact opnemen 071 203 3226
Interessante artikelen
071 203 3226 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Geraldine Mandas