Geraldine Mandas

Papelaan-West 117
2254AH Voorschoten

T 071 203 3226
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Leiden (0km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Voorschoten. (0km)
Papelaan-West 117, 2254AH Voorschoten
Wassenaar (2km)
Kerkstraat 14, 2242HG Wassenaar
Katwijk (6km)
Loogkruid 5, 2224GN Katwijk
Den Haag (8km)
Raamweg 4, 2596HL Den Haag
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Geraldine Mandas

Geraldine Mandas is uw mediator in Leiden

Een scheiding is vrijwel altijd een vorm van verlies. Dat kan ik niet mooier maken dan het is. Wel is het dankzij mediation mogelijk om dat verlies flink te beperken. Als mediator in Leiden help ik jullie om het scheidingsproces te doorlopen en goede keuzes te maken voor de toekomst. Dat is voor jullie zelf natuurlijk belangrijk om een nieuwe start te kunnen maken, maar zeker ook wanneer jullie kinderen hebben. Dankzij mediation in Leiden zijn jullie verzekerd van een totaaloplossing voor jullie scheiding. Willen jullie samen met mij werken aan een waardige afronding van jullie huwelijk? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Geraldine Mandas

Uw mediator in Leiden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Geraldine Mandas

Als scheidingsmediator in Leiden en tegelijk kind van gescheiden ouders, weet ik wat een scheiding met alle betrokkenen kan doen. Ik ben dan ook elke keer opnieuw gemotiveerd om mijn cliënten te helpen en samen met hen de zaken zo goed mogelijk te regelen. Dat doe ik natuurlijk ook graag voor jullie. Tijdens de mediation is er veel ruimte voor de mens achter de scheiding. Daarom beginnen we doorgaans met een gesprek over jullie zelf en de redenen van de breuk. Dat er daarbij emoties loskomen is heel normaal. Een scheiding is immers een heftige periode, waarin verdriet, frustratie, boosheid en teleurstelling de boventoon voeren. Ik help jullie om (weer) in gesprek te komen en naar elkaar te luisteren. 

Wat is mediation?

Mediation is een vorm van begeleiding in conflicten, waarbij u zelf de regie houdt over alles. Er is wellicht een (conflict)situatie ontstaan waar u en uw (toekomstige) ex partner niet zonder hulp samen uitkomen. U heeft wel de keuze gemaakt om te gaan scheiden, maar er verandert daardoor zoveel tegelijk dat het belangrijk voor u is om het overzicht te behouden. U zit met vele vragen en emoties, en er gaan veel zaken veranderen op financieel, fiscaal en juridisch gebied.
Dan is scheidingsmediation in Leiden iets voor u. Als mediator helpt ik u en uw (toekomstige) ex partner te komen tot een oplossing die voor u beiden acceptabel is. Bij scheiden zijn alle betrokkenen in een proces van verlies, zeker ook als er kinderen betrokken zijn. Mediation helpt om keuzes te maken die zo min mogelijk schade aanrichten. Uit elkaar gaan, maar tegelijk samen werken aan een toekomst die voor allen goed zal kunnen zijn. De mediator is een procesbegeleider die u overzicht teruggeeft, u helpt geen relevante informatie over het hoofd te zien en u begeleidt in het komen tot werkbare afspraken.

Financiële situatie in kaart bij scheiding in Leiden

Het hernieuwde onderlinge begrip en respect dat hierdoor ontstaat, is belangrijk om ook succesvol aan de slag te kunnen met alle andere zaken die bij een scheiding horen. Jullie financiële situatie is natuurlijk een belangrijk punt van aandacht.

Ik ben RFEA-geregistreerd financieel echtscheidingsmediator en gediplomeerd financieel planner. Ik breng jullie financiële plaatje goed in kaart, zodat jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen voor de toekomst. De afspraken die jullie samen maken, leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant.

Zorg voor de kinderen na de scheiding

Hebben jullie kinderen, dan zal een belangrijk deel van de mediation op hen gefocust zijn. Als mediator in Leiden help ik jullie om samen afspraken te maken over de toekomstige zorg voor de kinderen. Die afspraken moeten voor jullie zelf passen, maar zeker ook in het belang van de kinderen zijn. Ik leg alles voor jullie vast in een ouderschapsplan. Dat is niet in beton gegoten, want zo’n plan hoort in mijn ogen mee te bewegen met de ontwikkeling van de kinderen. Daarom ben ik ook in de toekomst beschikbaar om het plan te actualiseren. Goede nazorg vind ik erg belangrijk. We kijken samen welke veranderingen er zijn opgetreden en welke effecten dat heeft op bijvoorbeeld de contactregeling en de kinderalimentatie. 

Maak een afspraak met Geraldine Mandas in Leiden

Willen jullie je relatie op alle fronten goed afsluiten? Dat kan. Als mediator in Leiden begeleid ik jullie scheiding van A tot Z. Jullie hoeven maar één keer je verhaal te doen – wat in deze moeilijke periode wel zo prettig is – jullie maken samen goede afspraken en leggen zodoende een goede basis voor een toekomst zonder elkaar. Klinkt dat als een prettig vooruitzicht? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Leiden voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen 071 203 3226
Interessante artikelen
071 203 3226 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Geraldine Mandas