Bert le Blanc

Albert Einsteinweg 4
8218NH Lelystad

T 036 202 3571
E [email protected]

Mediator Lelystad

Bert le Blanc

  • Albert Einsteinweg 4
  • 8218NH Lelystad
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Lelystad (0km)
Albert Einsteinweg 4, 8218NH Lelystad
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat u van scheidingsmediator Bert le Blanc mag verwachten

Een scheiding betekent een verlies voor alle betrokkenen. Voor jullie zelf, maar ook voor jullie kinderen, vrienden en familie. Het is niet altijd makkelijk om met dat verlies om te gaan, het huwelijk af te ronden en een nieuw leven te beginnen. Als scheidingsmediator in Lelystad help ik jullie daarbij. Tijdens de mediation besteden we niet alleen aandacht aan alle financiële en praktische zaken, maar komen ook de emotionele gevolgen van de scheiding en jullie toekomstige rol als ouders aan bod. Mag ik jullie daarin begeleiden? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Lelystad

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bert le Blanc

In de loop der jaren heb ik honderden stellen in Lelystad en wijde omgeving begeleid tijdens hun scheiding. Vanzelfsprekend is iedere scheiding weer anders, dus als mediator lever ik maatwerk. Omdat de situatie vaak erg hectisch is, begin ik met het aanbrengen van rust en structuur in het proces. Daarvoor is het belangrijk dat de communicatie weer op gang komt en beide partijen de kans krijgen om hun kant van het verhaal te vertellen.

Een van de sterke punten van mediation is namelijk dat ook de emotionele aspecten van de scheiding een plaats krijgen. Om verder te kunnen in het leven is het erg belangrijk dat het huwelijk ook mentaal goed wordt afgesloten. Dat kan een lang proces zijn, maar tijdens de mediation maken we daar in ieder geval een goede start mee.

Jullie echtscheiding in Lelystad goed geregeld

Wanneer er aandacht is voor de emoties en partners in staat zijn om weer écht naar elkaar te luisteren, wordt het doorgaans een stuk makkelijker om afspraken te maken over alle andere zaken die bij een echtscheiding horen. Ik help jullie om afspraken te maken over alle financiële, juridische, fiscale en praktische aspecten. Een goed compromis doet weliswaar aan beide kanten een beetje pijn, maar op deze manier houden jullie zelf de regie over jullie toekomst.

Als onbevooroordeeld gespreksleider ondersteun ik beide partijen om zo goed mogelijke afspraken te maken. Die leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Lelystad

Hebben jullie kinderen, dan krijgt hun situatie tijdens de mediation in Lelystad veel aandacht. We bespreken jullie toekomstige rol als ouders. Hoe willen jullie bijvoorbeeld de zorg voor de kinderen verdelen en welke afspraken willen jullie daarover vastleggen? Ik help jullie onder meer door vragen te stellen, om uiteindelijk tot een goed en werkbaar ouderschapsplan te komen. Daarnaast ondersteun ik jullie door inzicht te geven in de situatie van jullie kinderen tijdens de echtscheiding.

Bewaak zelf de regie met scheidingsmediation in Lelystad

Het huwelijk goed afsluiten en een stevige basis leggen voor de toekomst: dat is waar scheidingsmediation in Lelystad om draait. Tevens ben ik ook beschikbaar voor een echtscheiding in Almere. Willen jullie zelf de regie houden over jullie toekomst en samen tot afspraken komen? Ik maak graag met jullie kennis om te vertellen wat ik voor jullie kan betekenen. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.

Contact opnemen 036 202 3571

Veelgestelde vragen

Hoe is een mediator?

Hoe kan een mediator uit Lelystad jou helpen tijdens een scheiding ?

Hoe verloopt een mediation traject ?

Wat is de prijs van een mediator bij scheidingen in Lelystad?

Hoe herken ik een goede mediator in Lelystad?

Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

036 202 3571 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc