Tanja Dohmen

P.J. Oudweg 4
1314CH Almere

T 036 202 3571
E [email protected]

Mediator Lelystad

Tanja Dohmen

  • P.J. Oudweg 4
  • 1314CH Almere
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Lelystad (0km)
P.J. Oudweg 4, 1314CH Almere
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat kunt u verwachten van Tanja Dohmen, mediator regio Lelystad?

De kwaliteit van de onderlinge communicatie en het wederzijds begrip neemt vaak af wanneer men besluit om te gaan scheiden. Dit komt doordat de emoties, die veelal tegengesteld zijn, de overhand voeren. Maar vaak verschuilen er onder die emoties nog boodschappen die aandacht verdienen. Als mediator besteed ik aandacht aan die boodschappen en werken we daar aan, zodat er evenwichtige afspraken kunnen worden gemaakt over onder andere de kinderen, pensioenverdeling, financiën, alimentatie en het woonhuis. Als scheidings mediator in Lelystad leid ik uw scheiding graag naar een goede afronding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Lelystad

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Tanja Dohmen

Inmiddels ben ik al vele jaren werkzaam als mediator in Lelystad en omgeving. Mijn energie en inspiratie haal ik uit de succesvolle mediation trajecten die ik reeds heb afgerond. Zodra twee ex-partners de deur uitlopen en weer met een (voorzichtig) positief gevoel naar de toekomst kunnen kijken, heb ik mijn werk goed uitgevoerd. Ik kan als gespecialiseerd scheidingsmediator alle belangen in echtscheidingssituaties verdedigen (ook van de kinderen) en daarbij ook het evenwicht aan tafel bewaren. Tevens ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik voor u als scheidings mediator in Lelystad subsidie aanvragen, mits u daarvoor in aanmerking komt.

Hulp bij scheiden van een professional

Als mensen hebben wij de kracht om in moeilijke en zware tijden te kunnen handelen om het juiste te doen. De hulp van een professional is daarbij in vrijwel alle gevallen gewenst. Het is mijn taak als scheidings mediator in Lelystad om goed naar jullie te luisteren, in jullie emoties de boodschappen te 'horen' en daarmee aan de slag te gaan zodat jullie afspraken kunnen maken over jullie eigen toekomst én die van jullie kinderen.
Ik ben als scheidingsbemiddelaar in staat om deze afspraken in een scheidingsconvenant vast te leggen en, indien jullie minderjarige kinderen hebben, ook in een ouderschapsplan.

Mijn doel is dat jullie kinderen later op de scheiding terugkijken als een verdrietige en moeilijke periode waarin jullie het als ouders goed hebben gedaan. Het motiveert mij om jullie in een moeilijke levensfase weer in kracht te brengen zodat er de juiste keuzes gemaakt kunnen worden voor beide partijen. Het succes hiervan motiveert mij elke keer weer opnieuw om in een volgende casus opnieuw het beste van mijn kennen en kunnen te geven.

Kom in contact met Dé Scheidings Mediator in Lelystad

Belt of mailt u mij voor een eerste vrijblijvende en kosteloze kennismaking. Ervaart u een klik tussen u en mij, dan zullen we samen een planning voor het scheidingsproces maken en kan ik u een inschatting van de kosten van scheiding geven. Als echtscheidingsmediator help ik u graag succesvol uw scheiding te regelen.

Contact opnemen 036 202 3571
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

DrontenErmeloNunspeetNijkerkHarderwijk
036 202 3571 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen