Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Almere (21km)
Veluwezoom 5
1327 AA Almere
Mediation Amersfoort (37km)
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort
Mediator Nieuwegein (58km)
Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Bert le Blanc

In de loop der jaren heb ik honderden stellen in Lelystad en wijde omgeving begeleid tijdens hun scheiding. Vanzelfsprekend is iedere scheiding weer anders, dus als mediator lever ik maatwerk. Omdat de situatie vaak erg hectisch is, begin ik met het aanbrengen van rust en structuur in het proces. Daarvoor is het belangrijk dat de communicatie weer op gang komt en beide partijen de kans krijgen om hun kant van het verhaal te vertellen.

Een van de sterke punten van mediation is namelijk dat ook de emotionele aspecten van de scheiding een plaats krijgen. Om verder te kunnen in het leven is het erg belangrijk dat het huwelijk ook mentaal goed wordt afgesloten. Dat kan een lang proces zijn, maar tijdens de mediation maken we daar in ieder geval een goede start mee.

Meer over Bert le Blanc →

Jullie echtscheiding in Lelystad goed geregeld

Wanneer er aandacht is voor de emoties en partners in staat zijn om weer écht naar elkaar te luisteren, wordt het doorgaans een stuk makkelijker om afspraken te maken over alle andere zaken die bij een echtscheiding horen. Ik help jullie om afspraken te maken over alle financiële, juridische, fiscale en praktische aspecten. Een goed compromis doet weliswaar aan beide kanten een beetje pijn, maar op deze manier houden jullie zelf de regie over jullie toekomst.

Wat anderen over Mediator Lelystad zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen
10 december 2023

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Goede uitleg, begeleiding en een veilige omgeving

De aanleiding van de samenwerking is natuurlijk niet leuk, maar Esther heeft ons prima begeleid, voors en tegens goed uitgelegd en we zijn in goed overleg tot een bevredigend eindresultaat gekomen.
Menno Klipp uit Koog aan de Zaan

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

Als onbevooroordeeld gespreksleider ondersteun ik beide partijen om zo goed mogelijke afspraken te maken. Die leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Lelystad

Hebben jullie kinderen, dan krijgt hun situatie tijdens de mediation in Lelystad veel aandacht. We bespreken jullie toekomstige rol als ouders. Hoe willen jullie bijvoorbeeld de zorg voor de kinderen verdelen en welke afspraken willen jullie daarover vastleggen? Ik help jullie onder meer door vragen te stellen, om uiteindelijk tot een goed en werkbaar ouderschapsplan te komen. Daarnaast ondersteun ik jullie door inzicht te geven in de situatie van jullie kinderen tijdens de echtscheiding.

Bewaak zelf de regie met scheidingsmediation in Lelystad

Het huwelijk goed afsluiten en een stevige basis leggen voor de toekomst: dat is waar scheidingsmediation in Lelystad om draait. Tevens ben ik ook beschikbaar voor een echtscheiding in Almere. Willen jullie zelf de regie houden over jullie toekomst en samen tot afspraken komen? Ik maak graag met jullie kennis om te vertellen wat ik voor jullie kan betekenen. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.