Renske Visée

Loefzijde 9
1316VD Almere

T 036 202 3571
E renske.visee@descheidingsmediator.nl

Mediator Lelystad

Renske Visée

  • Loefzijde 9
  • 1316VD Almere
  •  
036 202 3571 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renske Visée

Wat kunt u verwachten van Renske Visée, scheidingsmediator regio Lelystad?

De kwaliteit van de onderlinge communicatie en het wederzijds begrip neemt vaak af wanneer men besluit om te gaan scheiden. Dit komt doordat de emoties, die veelal tegengesteld zijn, de overhand voeren. Maar vaak verschuilen er onder die emoties nog boodschappen die aandacht verdienen. Als mediator besteed ik aandacht aan die boodschappen en werken we daar aan, zodat er evenwichtige afspraken kunnen worden gemaakt over onder andere de kinderen, pensioenverdeling, financiën, alimentatie en het woonhuis. Als scheidingsmediator in Lelystad leid ik uw scheiding graag naar een goede afronding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renske Visée

Uw mediator in Lelystad

Wie is Renske Visée?

Als leerkracht ben ik in het onderwijs begonnen. Ik maakte daar vooral als remedial teacher en intern begeleider de problemen die scheidingen voor kinderen met zich mee kunnen brengen mee. Voor mij was dat de reden om het onderwijs te verlaten en mediator in Lelystad te worden. Ik kan als gespecialiseerd scheidingsmediator de belangen in echtscheidingssituaties verdedigen. Tevens ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik voor u als scheidingsmediator in Lelystad subsidie aanvragen, mits u daarvoor in aanmerking komt.

Hulp bij scheiden van een professional

Als mensen hebben wij de kracht om in moeilijke en zware tijden te kunnen handelen om het juiste te doen. De hulp van een professional is daarbij in vrijwel alle gevallen gewenst. Het is mijn taak als scheidingsmediator in Lelystad om goed naar jullie te luisteren, in jullie emoties de boodschappen te 'horen' en daarmee aan de slag te gaan zodat jullie afspraken kunnen maken over jullie eigen toekomst én die van jullie kinderen.

Ik ben als scheidingsbemiddelaar in staat om deze afspraken in een scheidingsconvenant vast te leggen en, indien jullie minderjarige kinderen hebben, ook in een ouderschapsplan.

Mijn doel is dat jullie kinderen later op de scheiding terugkijken als een verdrietige en moeilijke periode waarin jullie het als ouders goed hebben gedaan. Het motiveert mij om jullie in een moeilijke levensfase weer in kracht te brengen zodat er de juiste keuzes gemaakt kunnen worden voor beide partijen. Het succes hiervan motiveert mij elke keer weer opnieuw om in een volgende casus opnieuw het beste van mijn kennen en kunnen te geven.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator in Lelystad

Belt of mailt u mij voor een eerste vrijblijvende en kosteloze kennismaking. Ervaart u een klik tussen u en mij, dan zullen we samen een planning voor het scheidingsproces maken en kan ik u een inschatting van de kosten van scheiding geven. Als echtscheidingsmediator help ik u graag succesvol uw scheiding te regelen.

Interessante artikelen