Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Eddy Kolk

Het moment waarop ik heb besloten me op het vak van mediator te richten is alweer ruim tien jaar geleden. De directe aanleiding was een gesprek tussen twee vrouwen die recentelijk waren gescheiden. Ik ving dit gesprek op langs de lijn bij een voetbalwedstrijd van mijn zoon. Een van de vrouwen was in een vechtscheiding terecht gekomen, terwijl de andere vrouw achteraf enorm baalde van de manier waarop de scheiding had uitgepakt. Ik dacht: ‘Dat moet beter kunnen’.

Vanaf dat moment begeleid ik stellen in Lemmer en omgeving die de moeilijke keuze hebben gemaakt om te gaan scheiden. Ik help hiermee mensen om in goed onderling overleg afspraken te maken. Dit zijn natuurlijk afspraken waar ze later géén spijt van krijgen. De reden hiervoor is dus om te voorkomen dat mensen in vergelijkbare situaties terechtkomen als de twee dames langs het voetbalveld.

Meer over Eddy Kolk →

Kinderen bij echtscheiding in Lemmer

Hoe meer mensen ik begeleidde tijdens hun echtscheiding, hoe meer aandacht en zorg ik kreeg voor de emotionele aspecten van het proces. Ik begrijp de emoties die erbij horen en probeer onnodige emotionele schade bij de betrokkenen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat anderen over Mediator Lemmer zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Dat laatste is natuurlijk extra belangrijk wanneer mijn cliënten kinderen hebben. Ik geef de kinderen een centrale plaats tijdens de mediation, maar ook na afloop van het proces. Vaak krijgen de ouders na hun scheiding een nieuwe relatie, met als gevolg dat er nieuwe, samengestelde gezinnen ontstaan. De vorming daarvan is meestal niet eenvoudig. Om te voorkomen dat ook een nieuwe relatie in de problemen komt, is het belangrijk om de ouders, de stiefouders en de kinderen goed voor te bereiden op de nieuwe situatie. Goede informatie en begeleiding maakt het vormen van een samengesteld gezin een stuk gemakkelijker. Als gecertificeerd Stiefplan-coach help ik ouders, stiefouders en kinderen in Lemmer bij het vormen van een samengesteld gezin.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Eddy Kolk

Er wordt tijdens de mediation vooral gezocht naar het vervullen van de wensen van u beiden en niet zozeer naar compromissen. Uiteraard wordt er tijdens de mediation in Lemmer gekeken wat dit betekent in financieel, juridisch en fiscaal opzicht. Hierbij maak ik gebruik van een fiscalist. Wilt u uw echtscheiding in goed onderling overleg regelen en voorkomen dat u de verkeerde keuzes maakt? Neem dan via Dé ScheidingsMediator contact op. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, vertel ik u graag wat ik voor u kan betekenen.