Frans Antonis

Dudokstraat 11
3822WK Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Mediator Leusden

Frans Antonis

  • Dudokstraat 11
  • 3822WK Amersfoort
033 203 4649 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amersfoort (6km)
Dudokstraat 11, 3822WK Amersfoort
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frans Antonis

Frans Antonis: Mediator regio Leusden. Wat kunt u van mij verwachten?

Mijn ervaring en deskundigheid zullen u garanderen dat alle materiële en emotionele kwesties ruime aandacht krijgen. Zo zal ik u, door mijn 10 jaar ervaring als gespecialiseerd scheidingsmediator, gedurende het gehele scheidingsproces op een deskundige en begripvolle wijze begeleiden. Samen met u zullen wij de keuzes maken die het beste zullen aansluiten bij uw individuele behoeften en wensen. Mijn juridische en financiële kennis zullen dit waarborgen. Het proces begeleiden zodat er goede afspraken voor beide partijen gemaakt kunnen worden, is mij van het grootste belang. Zo kan ik u met mediation weer een goed uitzicht geven op een duurzame toekomst, voor u, maar zeker ook voor uw kinderen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frans Antonis

Uw mediator in Leusden

Wie is uw scheidingsmediator in Leusden: Frans Antonis

Voorheen ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Ruim 11 jaar geleden heb ik echter besloten om mijn hart te volgen en mij te specialiseren in het vak van scheidingsmediator in Leusden. Als een echt mensen-mens was het voor mij een makkelijke keuze om mensen écht te gaan helpen. Het beroep van mediator sluit hier uitermate goed bij aan.

Waarom ben ik scheidingsmediator in Leusden geworden?

Ruim 20 jaar geleden ben ik zelf gescheiden. Mijn leven stond compleet op z'n kop. De onzekerheid over mijn toekomst en de heftige emoties kostten mij ontzettend veel energie. Het had immens veel impact op mijzelf, mijn partner, de kinderen maar ook op vrienden en familie. Destijds waren er weinig scheidingsmediators, mede omdat er niet zo veel waarde aan werd gehecht. Gelukkig is dit tegenwoordig stukken beter geregeld. De regelgeving is erg veranderd, waardoor het vaak mogelijk is om samen tot op maat gemaakte afspraken te komen. Uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat ik de bewuste keuze heb gemaakt om

als mediator in Leusden aan de slag te gaan, zodat ik mensen in zo'n zware periode goed kan helpen en we samen naar een duurzame toekomst toe kunnen werken. Inmiddels werk ik al ruim 10 jaar met heel veel plezier en voldoening als scheidingsmediator in Leusden. Elk proces dat goed afgerond wordt, waarbij iedereen tevreden is en weer verder kan met haar/zijn leven, maakt mij enorm blij.

Gratis kennismakingsgesprek ScheidingsMediator Leusden

Mocht u hulp willen, kunt u mij gerust bellen of mailen. Bij een eerste kennismakingsgesprek zullen wij een opzetje maken hoe het traject er voor u uit zal komen te zien. Wellicht kan ik uw eerste vragen beantwoorden en wat onzekere gevoelens wegnemen. Afhankelijk van uw situatie, zal ik u een goede inschatting van de benodigde tijd toekennen. Uiteraard krijgt u dan ook een goed inzicht van alle kosten die u kunt verwachten.

Neem via het formulier contact met mij op, of bel +31 33 203 4649 om een gratis afspraak in te plannen. Ook voor nabijgelegen gebieden bied ik mijn mediation in Amersfoort en omgeving aan.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frans Antonis