Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Lichtenvoorde

Renata Vermeulen

  • F.N. Deurvorststraat 43
  • 7071BG Ulft
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Ulft (16km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Doetinchem (19km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van Renata Vermeulen alsmediator regio Lichtenvoorde verwachten?

Een scheiding kent zowel emotionele als feitelijke aspecten waarbij ik jullie als scheidingsmediator in Lichtenvoorde graag de juiste begeleiding bied. Hebben u en uw (ex)partner kinderen? Dan is het van groot belang dat de kinderen met beide ouders een goed contact kunnen opbouwen en dat zij van beiden kunnen blijven houden. U en uw partner blijven immers samen ouders. Afspraken rondom financiën, de omgangsregeling en opvoedingsvraagstukken leggen wij samen in een werkbaar ouderschapsplan vast. Indien gewenst en passend bij hun leeftijd, kunnen jullie kinderen hier ook bij betrokken worden. De kinderen zullen zich hierdoor serieus genomen voelen, waardoor zij minder problemen ervaren rondom de scheiding. Zowel de invulling van uw ouderschap alsook uw scheiding is bij mij als scheidingsmediator in Lichtenvoorde in goede én vertrouwde handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Lichtenvoorde

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Renata Vermeulen

Als mediator begeleid ik jullie in het transformatieproces van (ex)partners naar collega's in het ouderschap. Dit realiseren wij samen door voldoende aandacht te besteden aan het rouwproces van de verbroken relatie alsook door met regelmaat het ouderschapsplan te raadplegen en, indien nodig, bij te sturen.

Ik ben een gespecialiseerde familiemediator en stiefcoach. Als stiefcoach begeleid ik jullie vanaf de aanvang van de scheiding tot in de verre toekomst om invulling te kunnen geven aan het ouderschap. De uitvoering van de afspraken die worden gemaakt tijdens het mediationproces blijkt in de praktijk vaak minder voorspoedig te zijn dan gedacht. Daarom stopt mijn begeleiding na het ondertekenen van de papieren niet.

Mediation bij scheiding

Als mediator in Lichtenvoorde, gespecialiseerd in echtscheidingen, begeleid ik jullie bij alle moeilijke vraagstukken rondom de verdeling van pensioenen, verdeling van een eventueel eigen bedrijf, het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling en natuurlijk de zaken omtrent de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen. De vastgestelde afspraken zullen we opnemen in een convenant welke vastgelegd wordt in juridische taal, maar uiteraard zal ik deze in begrijpelijk taal aan jullie uitleggen.

Kinderen zijn vaak onbedoeld de dupe van een scheiding. Als scheidingsmediator in Lichtenvoorde heb ik er echter alle begrip voor dat ouders ook maar mensen met eigen emoties, belangen en wensen zijn en hierdoor niet altijd het belang van hun kinderen scherp op het netvlies kunnen houden. Ik bied u als scheidingsbemiddelaar de hulp om het beste te doen voor alle partijen, want zowel de kinderen als de ouders verdienen dit.

Maak gratis en vrijblijvend kennis met Dé ScheidingsMediator in Lichtenvoorde

Zijn er problemen in de relatie met uw (ex)partner, wilt u de relatie beëindigen of hebben jullie besloten om een scheiding aan te vragen? Neem dan contact met mij op voor een eerste kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Heeft u het gevoel dat het eerste kennismakingsgesprek voldoende vertrouwen geeft? Pas dan zullen wij samen een verdere planning opstellen. In deze planning kan ik u, afhankelijk van uw wensen, een inschatting geven van de totale kosten van de scheiding. Belt of mailt u mij voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen