Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Woerden (2km)
Pompmolenlaan 26
3447 GK Woerden
Mediator Gouda (15km)
Oosthaven 12
2801 PB Gouda
Mediator Alphen aan den Rijn (19km)
Europalaan
2408 BG Alphen aan den Rijn

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Margriet de Greef

Enkele jaren geleden besloot ik om van het oplossen van conflicten mijn vak te maken. In diverse functies en beroepen was ik meestal al degene die erbij gehaald werd op het moment dat er ruzie was. Ik vind niet snel iemand raar, ik ben altijd benieuwd naar wat een ander beweegt en blijf nieuwsgierig naar nieuwe inzichten. Ik heb van nature een onbevangen en nuchtere houding, waardoor ik mij makkelijk tussen mensen van verschillende achtergronden begeef. Die eigenschappen helpen mij nu als scheidingsmediator in Linschoten.

Uw echtscheiding in Linschoten goed geregeld

Voor veel stellen is het moeilijk om over hun scheiding te communiceren. De emoties lopen soms hoog op, waardoor een inhoudelijk gesprek over praktische zaken vrijwel onmogelijk wordt. Als scheidingsmediator in Linschoten bied ik daarom een veilige omgeving, waarin die emoties bespreekbaar gemaakt kunnen worden. Wanneer het gesprek weer op gang komt en de gemoederen tot bedaren zijn gebracht, wordt het ook makkelijker om in gesprek te gaan over de praktische zaken.

Gestructureerd bespreken we samen alles wat er bij een echtscheiding hoort. We gaan in gesprek over de eigen woning en toekomstige huisvesting, maar ook over zaken als alimentatie en de verdeling van de goederen. Daarbij is het wel belangrijk dat beide partijen beseffen dat ze het samen moeten doen. Wanneer één van de twee (of allebei) niets wil toegeven en op zijn of haar strepen blijft staan, wordt het moeilijk om tot oplossingen te komen. Als mediator ben ik geen scheidsrechter die beslist wat er moet gebeuren. De wil om er samen uit te komen is noodzakelijk.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag
10 december 2023

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Kinderen bij echtscheiding in Linschoten

Geen enkele ouder wil dat zijn of haar kind het slachtoffer wordt van hun echtscheiding. Toch blijkt het in de praktijk niet altijd makkelijk de kinderen tijdens het scheidingsproces op de eerste plaats te zetten. Gedurende de mediation is er dan ook veel aandacht voor de kinderen. Ik help jullie bij het nadenken over goede en haalbare afspraken, zodat de kinderen verzekerd zijn van een goede basis voor de toekomst en jullie je rol als ouders op een prettige manier kunnen voortzetten.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens de mediation gaat alles in overleg. Jullie kunnen je eigen keuzes maken, waardoor jullie zelf vorm kunnen geven aan een toekomst zonder elkaar. Willen jullie dat en kunnen jullie hulp bij echtscheiding in Linschoten goed gebruiken? Neem dan via Dé ScheidingsMediator contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.