Margriet de Greef

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 0346 201 663
E [email protected]

Mediator Linschoten

Margriet de Greef

  • Pompmolenlaan 26
  • 3447GK Woerden
0346 201 663 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Woerden (2km)
Pompmolenlaan 26, 3447GK Woerden
Lopik (11km)
Kerkstraat 7, 3413MP Jaarsveld
Gouda (15km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
Alphen aan den Rijn (19km)
Europalaan, 2408BG Alphen aan den Rijn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Margriet de Greef

Wat u van scheidingsmediator Margriet de Greef mag verwachten

Een veilige omgeving om te kunnen zeggen wat je belangrijk vindt en een heldere structuur om tot goede afspraken te komen. Dat is wat ik bied om jullie huwelijk waardig af te ronden. Als scheidingsmediator in Linschoten begeleid ik jullie gedurende het hele traject. Ik help jullie om in deze moeilijke periode weer nader tot elkaar te komen en een goede basis te leggen voor een toekomst zonder elkaar. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Margriet de Greef

Uw mediator in Linschoten

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Margriet de Greef

Enkele jaren geleden besloot ik om van het oplossen van conflicten mijn vak te maken. In diverse functies en beroepen was ik meestal al degene die erbij gehaald werd op het moment dat er ruzie was. Ik vind niet snel iemand raar, ik ben altijd benieuwd naar wat een ander beweegt en blijf nieuwsgierig naar nieuwe inzichten. Ik heb van nature een onbevangen en nuchtere houding, waardoor ik mij makkelijk tussen mensen van verschillende achtergronden begeef. Die eigenschappen helpen mij nu als scheidingsmediator in Linschoten.

Uw echtscheiding in Linschoten goed geregeld

Voor veel stellen is het moeilijk om over hun scheiding te communiceren. De emoties lopen soms hoog op, waardoor een inhoudelijk gesprek over praktische zaken vrijwel onmogelijk wordt. Als scheidingsmediator in Linschoten bied ik daarom een veilige omgeving, waarin die emoties bespreekbaar gemaakt kunnen worden. Wanneer het gesprek weer op gang komt en de gemoederen tot bedaren zijn gebracht, wordt het ook makkelijker om in gesprek te gaan over de praktische zaken.

Gestructureerd bespreken we samen alles wat er bij een echtscheiding hoort. We gaan in gesprek over de eigen woning en toekomstige huisvesting, maar ook over zaken als alimentatie en de verdeling van de goederen. Daarbij is het wel belangrijk dat beide partijen beseffen dat ze het samen moeten doen. Wanneer één van de twee (of allebei) niets wil toegeven en op zijn of haar strepen blijft staan, wordt het moeilijk om tot oplossingen te komen. Als mediator ben ik geen scheidsrechter die beslist wat er moet gebeuren. De wil om er samen uit te komen is noodzakelijk.

Kinderen bij echtscheiding in Linschoten

Geen enkele ouder wil dat zijn of haar kind het slachtoffer wordt van hun echtscheiding. Toch blijkt het in de praktijk niet altijd makkelijk de kinderen tijdens het scheidingsproces op de eerste plaats te zetten. Gedurende de mediation is er dan ook veel aandacht voor de kinderen. Ik help jullie bij het nadenken over goede en haalbare afspraken, zodat de kinderen verzekerd zijn van een goede basis voor de toekomst en jullie je rol als ouders op een prettige manier kunnen voortzetten.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens de mediation gaat alles in overleg. Jullie kunnen je eigen keuzes maken, waardoor jullie zelf vorm kunnen geven aan een toekomst zonder elkaar. Willen jullie dat en kunnen jullie hulp bij echtscheiding in Linschoten goed gebruiken? Neem dan via Dé ScheidingsMediator contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Contact opnemen 0346 201 663
Interessante artikelen
0346 201 663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Margriet de Greef