mr. Gabriëlle Gijsberts

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 034 620 1663
E [email protected]

Mediator Linschoten

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Oosthaven 12
  • 2801PB Gouda
034 620 1663 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Gouda (15km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
West Gouda (16km)
Zuidelijk Halfrond 1, 2801DD West Gouda
Alphen aan den Rijn (19km)
Europalaan 16, 2408BG Alphen aan den Rijn
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat mag u verwachten van uw scheidingsmediator regio Linschoten - Gabriëlle Gijsberts?

Besluit men om te gaan scheiden, dan breekt er een emotionele periode aan met zorgen over de toekomst. Als mediator bij scheiding zie ik het als mijn taak om u door deze hectische periode te begeleiden en ervoor te zorgen dat er juridisch juiste afspraken voor de toekomst worden gemaakt. Allereerst besteed ik aandacht aan het besluit om te scheiden en is er ruimte voor de psychologische en emotionele kanten van een echtscheiding. Zijn er kinderen betrokken bij de scheiding, dan zien ouders meestal wel in dat er goede afspraken gemaakt moeten worden. Maar wat is goed: co-ouderschap of een andere omgangsregeling? Wat past bij u en, heel belangrijk, bij de kinderen? Uw kinderen krijgen bij mij een plek in de mediation en zij krijgen, indien gewenst, de ruimte om hun eigen wensen en mening te laten horen.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Linschoten

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Gabriëlle Gijsberts: mediator in Linschoten

Bij scheiding komen uiteraard de financiële en fiscale aspecten, evenals de verdeling van het pensioen en het (huwelijks) vermogen aan de orde. Voor alle afspraken kunt u bij mij als scheidingsmediator in Linschoten terecht. Ik kan voor u het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan opstellen en maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling. Ik ben geaccrediteerd Familie-mediator en MfN-registermediator en lever graag maatwerk voor u. Anderen zeggen over mij als scheidingsbegeleider: creatief, empatisch, kan het juridisch en het praktische goed combineren, resultaatgericht, professioneel en betrokken.

Scheiden, en nu?

Ik sta mensen die in een conflictsituatie zitten al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven bij. Voorheen als advocaat en nu als scheidingsmediator in Linschoten. Ik weet als geen ander wat er gebeurt als u naar de rechter gaat en wat het met u kan doen als u als partners tegenover elkaar komt te staan.

Scheiden is veel meer dan een juridische beslissing en niemand wordt beter van de strijd om 'het eigen gelijk'. Daarom sta ik als scheidingsbemiddelaar alleen nog maar de (ex-)partners bij. Hierdoor is er ruimte voor de mens en emoties, heeft u grip op uw scheiding en kunnen u en uw partner er samen uitkomen zonder een (juridische) strijd aan te gaan.

Gratis kennismaking met Dé ScheidingsMediator in Linschoten

Als mediator kan ik bij u op locatie langskomen, maar we kunnen ook afspreken op een locatie vlakbij uw woonplaats. Mijn werktijden zijn flexibel en afspraken kunnen daarom ook 's avonds plaatsvinden. De kennismaking is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Linschoten voor het maken van een gratis en vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen 034 620 1663
Interessante artikelen
034 620 1663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts